Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 4 Saat !

Young Boys u seyrettik Hollanda da Deggen, Meggen gibi maliyeti dusuk, taninmamis ama futbol fundamentalini tamamlamis futbolcular var. Rijkaard, Neeskens, Derks bunlarin haberi yokmudur bu kadar pasif olunurmu anlamiyorum. Birkac tanimadigimiz ana gelince vay be diyebilecegimiz isimler tavsiye etse.

edit. Belkide etmistir Sezgin becerememistir onuda bilmiyorum.

Beyler çok güzel haber Son Dakika:

UEFA 2010 Dünya Kupası'nda çok tartışılan vuvuzelayı Euro 2012, Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi için yasakladı.

Avrupada transfer sezonu bitti diyorlar ama fanatik emana da indirim yapcak betis diyor anlamadım gitti .

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 5 Saat !

dogru dürüst konuş.Son verdigin duyumu gördük işte hep rastladım butür duyumlarına mesajı yazıyorsun yazarken paylaş.Herkes böyle yapıyor.Şaka sensin burada...

Ben gayet dogru ve durust konusuyorum. Yapmadigim iir sey yuzunden suclayamazsin beni. Duyum muyum degil, haber paylasiyorum. Sen mesajlari takip edemedigin icin duyum olarak algilamissin. Paylastigim zaman senin pasa keyfin gormediyse gidersin bir iki mesaj arkaya gorursun. Ki git bak dedim. bakmadin. Kaynaklari gosterince abuk subuk insanlari bos umutlara surukledigimden falan bahsetmissin. Birde ustune ustluk hem beni sucladigin halde dogru durust konusmami istemissin. Kaynak istedin gosterdim iste daha ne lak lak yapip uzatiyorsun?

Ya bu cibiliyetsiz yönetimin iki transfer yaptığına şükredin siz daha transfer falan da olmaz. En çok ihtiyacımız olan yere yine adam almadılar bu da ayrı bir sahtekarlık...

Radyoda gene Canaya laflar gidiyor. Tuhaf ama ne kadar program varsa hepsindeki yorumcular bu adamı sevmiyor. Forumda ısrarla süper diyenler in hatırna ben yorum yapmıcam ama bu nedir bu adama garezlerimi var anlamadım :)

Bekleyelim görelim daha kilo fazlası var

bana yasin pehlivan ve baptista bitti mantıklı olan bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt