Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 4 Saat !

Bu arada yeni stadda koltukları takıyorlar galiba :D kameradan gördüm :D

ıns(uA) idmanda

61625F616A5F636162615162646B646A6B66699D8B9973A3.jpg

insuam.jpg

bence bi son dakika transferi olacak,yerli bi orta saha gelecek bana gore.

onumuzde mehmet topal ornegi var,oda bi son dakika transferiydi,adama aramislar atla arabana gel imza at demisler,topal demis ki abi benim arabam yokki:d

Keşke birde forvet alınsaydı. Kötü mötü diğer bölgeleri bir şekilde idare ederiz ama forvet'in hiç alternatifi yok.

Şuan Baptista'ya hayır diyemem. Forvette oynar, orta saha da oynar ama yedek bırakılacak lükste bir oyuncu değil. İlk 11'de de kullanmak biraz zor olur. Hayırlı diyelim bekleyelim yapacak birşey yok.

Rakipleride yedeğin yedeği Forvet varken bizde yedek bile yok. Gerisi hikaye

Bence bunu fazla kafaya takma soyle dusun takimimiz artik Avrupadan elendigine gore haftada 1 mac yapacagiz, rotasyon yapsan forvet (varsayalim Baros) 1 mac yapacak sonra 15 gun sonra oynayacak, dolayisiyla ritmini kaybedecek. FB icin dusunursen aciyorum Gokhan Unal ve Semihe, Nianga dunya para verdiler iyi adam kesmek istemezler, kesse bile 1 hafta keser ne oldu, Semih veya Gokhandan biri oynadi ertesi hafta tekrar Niang ne oldu 3-4 hafta mac yuzu gormeyecek o yedegin yedegi forvet.

Bu acidanda bakmak lazim, ama tabii herseyi dusunmek lazim sakatlik var, ceza var. Demek istedigim yedegin yedegi fazla iyi degil.

Muhtemelen Avrupadan elenmemiz

3 Saat 10 Dk umutlar yavaş yavaş tükeniyor.

Beklemeyin şurda 3 saat kaldı. Geceyide umut etmeyin eğer ek süre istenirse zaten saat 5 e kadar istenir. yani saat 5 de hersey ortaya çıkar

Yasin ve veli ikilisinden hangisi daha iyi.Ya da hangisi bize daha faydalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt