Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

Branislav Jovanovic - Spielerprofil - transfermarkt.co.uk

adam belgradın başka bir takımına gitmiş galiba, bence iyi ki gelmedi bu sene 57 dakika oynamış toplam diğer marko jovanovic ise tüm maçlarda hep sahadaymış, 190 boyunda bi adamın ne kadar oyun kurma yeteneği olabilir, hüseyin gibi bir çapadır heralde en fazla gerçi izlemedim bilmiyorm ama ledesmanın 5 gömlek üstü falan değildir. abartmış efsanemiz

Renkdaşlar sabahtan beri dilimde tüy bitti mantıklı olalım biraz...beyler transfer bitti işte...şurda kalmış 1,5 saat neyin transferi bu kadr zaman daralmışken...

s.a arkadaslar dünden beri foruma giremedim misi ve insua dan baska oyuncu geldimi?

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 3 Saat !

Arkadaşlar son dakika ya kadar bekleyeceğiz,bu saaten sonra bilgi aktarılırsa direk alındığı yönünde aktarılır.

ben haberden alıntı yaptım dostum kendi görüşüm değildi

Arkadaşlar bu dakika itibariyle Galatasaray transferi kapatmıştır... ( kesin... FAZIL ÜNVERDİ

Prekazinin iddia ettiği gibi Ledesma dan üstün bir oyuncu olsaydı yada onu geçtim bizim Ayhan kalitesinde bile olsaydı çoktan havada kapılmıştı ne red belgradı .

Ha etik değildir prekaziyi küstürmeye değmez ama abartmakta bi yere kadar.

Bir de adam 25 yaşında :o

arkadaşlar kusura bakmayın ama bu annan nedne bu kadar büyütülüyor? yani adam herkesin sallamadığı norveç liginde oynuyor alt tarafı... kuzey ülkelerinde oynayan bir afrikalı ilk defa duydum...

annan gerçekten süper yada süpere yakın olsaydı ya fransa yada ingiltere liglerinden bir takım kesin kapardı kendisini...zaten fransız takımlarında yabancı olarak sayılmıyor afrika ülkelerinden alınan topçular geçmişteki sömürge muhabbetlerinden dolayı veya bu tip yıldız potansiyelli oyuncular ilgiliz kulupleri hatta hollanda takımları bile havada kapıyorlar... sonrada satıyorlar iyi paralara...

annan kesin olarak sarp barış ve ayhandan kat kat iyidir ama zaten normal olarak bu 3 adamda bizim kadromuzda olmaması lazım veya en fazla yedek olmalılardı...

cana zaten dmc, annanda dmc ayrıca ne kadar çözecektir annan sorunları ortasahadaki?

emana hem dmc hemde amc oıynayabiliyor keşke onu alabilseler...

Dünya kupasını izlemedin herhaalde Annanı komiksin

Şu İki Adnandan Kurtulursak Süper Olur Ölü Toprağı İkiside

Renkdaşlar sabahtan beri dilimde tüy bitti mantıklı olalım biraz...beyler transfer bitti işte...şurda kalmış 1,5 saat neyin transferi bu kadr zaman daralmışken...

dün tottenham 15 dakka kala transfer yaptı neden olmasın hacım.mantık sende var baskasında yokmu :D

bi yerli forvet bir de yabancı b2b geliyomuymuş şimdi aboooo :D

Prekazinin iddia ettiği gibi Ledesma dan üstün bir oyuncu olsaydı yada onu geçtim bizim Ayhan kalitesinde bile olsaydı çoktan havada kapılmıştı ne red belgradı .

Ha etik değildir prekaziyi küstürmeye değmez ama abartmakta bi yere kadar.

Zaten ben prekazi için üzüldüm ona yapılan vefasızlığa oyuncuyu boşver

arkadaşlar kusura bakmayın ama bu annan nedne bu kadar büyütülüyor? yani adam herkesin sallamadığı norveç liginde oynuyor alt tarafı... kuzey ülkelerinde oynayan bir afrikalı ilk defa duydum...

annan gerçekten süper yada süpere yakın olsaydı ya fransa yada ingiltere liglerinden bir takım kesin kapardı kendisini...zaten fransız takımlarında yabancı olarak sayılmıyor afrika ülkelerinden alınan topçular geçmişteki sömürge muhabbetlerinden dolayı veya bu tip yıldız potansiyelli oyuncular ilgiliz kulupleri hatta hollanda takımları bile havada kapıyorlar... sonrada satıyorlar iyi paralara...

annan kesin olarak sarp barış ve ayhandan kat kat iyidir ama zaten normal olarak bu 3 adamda bizim kadromuzda olmaması lazım veya en fazla yedek olmalılardı...

cana zaten dmc, annanda dmc ayrıca ne kadar çözecektir annan sorunları ortasahadaki?

emana hem dmc hemde amc oıynayabiliyor keşke onu alabilseler...

arkadaşım annan norveç liginde oynuyor diyorsun da . alanzinho da norveçden geldi taş gibi oyuncu. ayrıca manchester united portekizin orta sıra takımından gitti oyuncu aldı ona kimse bişey diyor mu ? iyi oyuncular her yerde

ayrıca annan hakkaten kaliteli bir oyuncu Dünya Kupasında Essien sakatlandığı için onun yerine 11 de başladı maçlara takımın defansif orta sahası resmen ondan sorulur hale geldi. ayrıca hatırlarsan takımı çeyrek final oynadı yarı finali kıl payı kaçırdı

annan da gelirse 4-2-3-1 oynayacağımız kesinleşir...

" Transfer sezonu kapandi ama devre arasinda gerekirse eksik bölgelere transfer yapariz " diyecekler 1 bucuk saat sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt