Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

Arkadaşlar selamlarrrr olsun transferin en önemli günü dün yoktum hiç nete giremedim

MİSİMOVİC ve İnsua takımımıza hayırlı olsun Allah sakatlıklardan korusun simdi son durumu özetlicek biri varmı Yasin Pehlivan doğrumu BİKEY? JOVANOVİC ? biri özetlerse sevincem ..

Hasan Onar'ın kaynağı bizim sabah duyurduğumuz,şuan internette ve twitterda dönen muhabet ile aynıdır.

Tekrar duyurayım...

arkadaşlar kusura bakmayın ama bu annan nedne bu kadar büyütülüyor? yani adam herkesin sallamadığı norveç liginde oynuyor alt tarafı... kuzey ülkelerinde oynayan bir afrikalı ilk defa duydum...

annan gerçekten süper yada süpere yakın olsaydı ya fransa yada ingiltere liglerinden bir takım kesin kapardı kendisini...zaten fransız takımlarında yabancı olarak sayılmıyor afrika ülkelerinden alınan topçular geçmişteki sömürge muhabbetlerinden dolayı veya bu tip yıldız potansiyelli oyuncular ilgiliz kulupleri hatta hollanda takımları bile havada kapıyorlar... sonrada satıyorlar iyi paralara...

annan kesin olarak sarp barış ve ayhandan kat kat iyidir ama zaten normal olarak bu 3 adamda bizim kadromuzda olmaması lazım veya en fazla yedek olmalılardı...

cana zaten dmc, annanda dmc ayrıca ne kadar çözecektir annan sorunları ortasahadaki?

emana hem dmc hemde amc oıynayabiliyor keşke onu alabilseler...

obi mikeli duyman lazımdı o da norveç liginden geldi , nereden geldiği önemli değil şimdi biz ibricic gelse hırvat liginden geldi diye kötü mü diyecektik? adam dünya kupasında nasıl oynadı gördük ama yabancı kontejanı işi karışır bence transfere artık gerek yok birileri gitmediği sürece

İngiliz basınında yer alan habere göre Galatasaray’lı yönetimin İngiltere Championship takımlarından Burnley’de forma giyen Kamerunlu stoper Andre Bikey’i 2 Milyon Sterlin karşılığında transfer edeceğini yazdı.

Andre Bikey Kimdir?

DOĞUM TARİHİ: 08 Oca 1985

DOĞUM YERİ: Douala

UYRUK: Kamerun

BOY: 182 cm.

KİLO: 82 Kg.

MEVKİİ: Defans

OYNADIĞI TAKIM: Burnley

Gelmesi durumunda fenerlilerin hemen yobo ile kıyaslayacağı futbolcudur kendisi:) Nerde çıktı peki bu haber renktaş??

arkadaşım annan norveç liginde oynuyor diyorsun da . alanzinho da norveçden geldi taş gibi oyuncu. ayrıca manchester united portekizin orta sıra takımından gitti oyuncu aldı ona kimse bişey diyor mu ? iyi oyuncular her yerde

ayrıca annan hakkaten kaliteli bir oyuncu Dünya Kupasında Essien sakatlandığı için onun yerine 11 de başladı maçlara takımın defansif orta sahası resmen ondan sorulur hale geldi. ayrıca hatırlarsan takımı çeyrek final oynadı yarı finali kıl payı kaçırdı

annan da gelirse 4-2-3-1 oynayacağımız kesinleşir...

büyük takımlar alınca iyi oluyor biz almaya çalıstıkmı beğenilmiyor nedense.

Geldi kesin Fatih ntvspor'da görüntüler var sağlık kont. sırasındaki

Boşuna beklenti içine girmeyin, bu saatten sonra transfer yapılmaz.

obi mikeli duyman lazımdı o da norveç liginden geldi , nereden geldiği önemli değil şimdi biz ibricic gelse hırvat liginden geldi diye kötü mü diyecektik? adam dünya kupasında nasıl oynadı gördük ama yabancı kontejanı işi karışır bence transfere artık gerek yok birileri gitmediği sürece

ibricic dedinde aklıma geldi, noldu hani almıştık o adamı her yer yazıyordu...

ne olduda geri vites yapıldı o işten ?

Son 2 saat ama bir beklentim yok.Transfer olacağını sanmıyorum.

selamlar. ne oldu son gün 2 transfer olayı? dün gece şifre kastırdık o kadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt