Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

ibricic dedinde aklıma geldi, noldu hani almıştık o adamı her yer yazıyordu...

ne olduda geri vites yapıldı o işten ?

bence basında yazdığı gibi misimovic transferinde bize kolaylık sağlansın diye öyle ilgilenir gibi yaptık :D misiyi vermiyorsanız ibriyi alırız gibi, zaten wolfsburg adamı vermek istiyordu blöfü yiyip 7 milyona bıraktı galiba :D

Arkadaşlar bu dakika itibariyle Galatasaray transferi kapatmıştır... ( kesin... FAZIL ÜNVERDİ

Geçmiş olsun orta saha yine BAM'a kaldı :o Forvet de Baros'a bişey olmaması için dua edeceğiz.Çok rezil bir transfer politikası,Adnan Sezgin'in ben taaa....:mad: Allah korusun Misimovic'e de bişey oldu mu orta sahada felç olur.Koskoca 3 ay da 1 orta saha 1 forvet alınamaz mı!!Bu kadar mı aciziz biz.Yemin ediyorum çok sinirliyim yönetime çok pis küfür edesim var..

şu fatih'i bizde alabilirdik gayette ucuz baros'a alternatif olarak.. nası görmezler bu takımda forvet eksiğinin olduğunu hayret..

Box to box şarttı bu takıma ulan yönetim illa yaptığın işi yarım yapacan demi?

Forvette lazım bize elano artık gönderilmeli.işe yaradığı yok.

Yahu 10 yıldır koskoca GALATASARAY'ın başında olan kişilerin bu kadar maddi ve manevi güce sahip olup her kulvarda çok iyi oynayacak yerlisiyle yabancısıyla yedeğiyle asıyla taş gibi bir takım kurabilmeleri bu kadarmı zor?

Evet orta saha gene BAM muhteşem üçlüsünün elinde

Şimdi Bİkey flan konuslulyor hayırdır ? YASİN PEHLİVAN faln biri bilgi versin lütfen ...

Transfer boyle kapanırsa bu forumda kan govdeyı goturur. Ama tahminimce de transfer kapandı ne yazikki, bu saatten sonra 1.5 saat icinde birseyin olacagını sanmıyorum.

Ortasaha alınmayacaksa bari Baptista gelsin.

Takım B2B diye inledi hatta başkan da kendi söyledi orta sahadaki kaliteyi artırmalıyız diye nerde B2B?

Dünde millet o kadar şifre çözdü.O sevmediğiniz turkspordan ne farkınız kaldı mod beyler? Burada insanları boşuna beklenti içine soktunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt