Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

misi ve ınsua nın imza töreni ne zmaan pinoya canaya felanda yapmamışlardı yapılçakmı imza töreni ?

Yahu 10 yıldır koskoca GALATASARAY'ın başında olan kişilerin bu kadar maddi ve manevi güce sahip olup her kulvarda çok iyi oynayacak yerlisiyle yabancısıyla yedeğiyle asıyla taş gibi bir takım kurabilmeleri bu kadarmı zor?

yahu nasıl 10 yıl oldu be adamların daha 2.dönemi bu galatasaray da para ya stat atılımıyla birlikte olmaya başladı daha önce doğru dürüst kaynak mı vardı

En gerekli mevkiiye transfer yapılmadı yönetim 3-5m avro uğruna kendi sonunu hazırladı.

misimovic ve insua kesinlikle lazımdı arkadaşlar ve alındılar... hatta insuada satın alma opsiyonu yazıyor haber organları...

forvet ve b2b de lazım zaten b2b olmazsa ne fark eder bu adamlar bunu göreceğiz...

baptista aradığımız adam değil, ofansa çok katkı sağlar bu tartışılmaz ama asıl sorun defanstan top nasıl ortasahayı geçip bu adamların ayaklarına gelecek... cana barış ayhan msarp ve elano... bakalım bu 5li yapabilecek mi bunu...

mutlak suretle bir b2b almalılar...

Kendi düşüncelerinle yargılıyorsun yönetimi....bana görede en acil transfer yeri solbekti iyiki aldılar cananın yanına bir türk idare eder ligde

Peki size sorabilir miyim transferlere anlık mı karar veriliyoru koskoca profosyonel Galatasaray Spor Klubünde.

transfer bir takımın geçen sezon ki eskiklerini tespit ederek akıllı hamlerle o bölgeyi güçlendirmek bildiğiniz üzere.

yani 1 yıl da ki eksiklikler tespit edilir ve 3 ay içinde bunlar giderilir.

Geçen seneye bakalım Hakan Balta geçen sene de ektra oynamadı ve yedeği yoktu Çağları aldılarsa da o da bu sorumluluğu taşıyacak adam değildi.

yani sol beke transfer sezonunun başında muhakkak adam alınmalıydı bu son anda karar verilerek yumurta kapıa sıkışmış misali yapılmamalıydı bu 1.si

2.si sen Türk milli takımında oynayan adamın olan mehmet topalı 5 milyon gibi komik bir rakama satıyorsun,mehmet topal ayarında bile olmayan Cana yı meday şişirmesiyle daha üstün fiyata alıyorsun onu da geçtim Mehmet ten daha kiletesiz adamları orta saha da bırakıyorsun Barış,Ayhan ,Sarp ve takımı güçlendirmeyi amaçlıyorsun.

yahu kaliteli adamınımı gönderir bi zihniyet,yoksa sana hiçbir şekilde yararı olmayan bir adamımı.

eğer amaç başarıysa hangisini yapar,yoksa amaç sadece paramı.

madem orta sahaya adam alamayacaktın satmazdın Mehmet Topal ı,ayhan,barış ve sarptan en az 2 sini gözden çıkarır satardın üstüne koyduğun parayla yanına Canayı alırdın CANA-TOPAL ikili ön liberosu yapar önüne de Misi yi koyrdın.

böylece hem yabancı kontejanını ön libero için (şimdi yırtanarak aradığımız mevki olan) harcamazdın hemde para kasan da dururdu bu apayrı bir mantıksızlık

Diyeceğim o ki madem ön libero alacaktın neden Topal ı satttın,bizi BAM çapalarına mahkum ettin.

Bunu da geçtim Keita yı sattılar takımın patlayıcı dinamik gücünü yerine Serdar Özkan ı aldılar ve sağ açığın durumu ortada.

Madem Keita yı sattın onun mevkisine daha iyisini almalıydın çünkü her sattığmızı oyuncuda farkında mısınız kaliteden gidiyor.

Yahu biz 3 kuruşa mahkum olan anadolu takımımıyız ki kalite satıp kalitesiz alıyoruz.

Transfer demek güç katmak demektir,şunu iddia ediyorum ki mehmet ve keita avrupa maçlarında olsaydı şimdi tur atlamıştık.

bu tamamen yönetimin iş bilmezliğinden kaynaklandı.

şimdi misimoviç ve sol bek insua,müzmin sakat pino ve FR nin soğuk baktığı Cana elimizde şunu net sölüyorum şurda 2 transfer bus ezon katkı yaparsa yapar misi ve insua,pino müzmin, Cana yedek.

e nerde kaldı mevkilere direk güç katacak kaliteli yabancı ve yerliler.

ha bu arada kaliteli yerli transferi demişken açıın bakın son 3 yıla bakın da bir görün Türkiye de hangi yıldızı parlamış yerli futbolcuyu alabilmişiz şu an Arda dışında ki yerlilerimizin kalitesine bakın

bir de bursa,trabzon ve fenerde ki lerin kalitesine bakın

bana kimse hikaye anlatmasın bu benim yargılamam değil bunlar gerçekler.

misimovic ve insua kesinlikle lazımdı arkadaşlar ve alındılar... hatta insuada satın alma opsiyonu yazıyor haber organları...

forvet ve b2b de lazım zaten b2b olmazsa ne fark eder bu adamlar bunu göreceğiz...

baptista aradığımız adam değil, ofansa çok katkı sağlar bu tartışılmaz ama asıl sorun defanstan top nasıl ortasahayı geçip bu adamların ayaklarına gelecek... cana barış ayhan msarp ve elano... bakalım bu 5li yapabilecek mi bunu...

mutlak suretle bir b2b almalılar...

Ulan Jovanovic ayağına kadar geldi niye almazsın, Adnan Sezgin defol git şu kulüpten, defol!

Fazıl abi 4+4+2 dergisi editörü

Akşam gazetesi yazarı

En önemlisi Galatasaray taraftarı.

Ortasaha alınmayacaksa bari Baptista gelsin.

kusura bakma ama ben katılmıyorum baptista nın gelmesini zaten takımda dengeleri bozan biri varken bi ikincisi gelmesi saçmalık olur onun yerine oyunu iki yönlü oynayan biri gelmesini yeylerim daha iyi.

Tamam Sezon bosa gitti turkiye kupasindan uefa ya gideriz bence

Uzun zamandır Galatasaray'ın listesinde bulunan Rapid Wien'in orta saha oyuncusu Yasin Pehlivan, Galatasaray ile anlaşmak üzere. Yasin Pehlivan'ın babası ve menajeri, Galatasaraylı yöneticilerle görüşmek üzere bugün İstanbul'a geldi.

YALÇIN DÜMER

Eğer transfer yapılmazsa yorumcu olduklarını zannedenler çıkıp konuşacak Misimovic topçu değil 60 tane bulurum diye en çok o koyuyor bana.. BMA üçlüsünden pas gelmeyince Misimovic napsın.. Hayret yaa her işimiz yarım 3 aylık transfer sezonu bu şekilde harcanamaz. Rakiplerin her bölgesinde en az 3 alternatif oyuncu var bizde 2 olsa dua ediyoruz.. Yazıktır günahtır bu takımı bu hale hangi cürretle sokuyorlar.. Forvet alternatifi yok, b2b yok, tamam Ufuk'un sonuna kadar arkasındayım ama sonuçta rakiplere göre zayıf kaldığıda bir gerçek.. Bir sezon daha heba edildi !!!

Prekazi'ye resmen ayıp ettik be.

BAM 3lüsünden tekine razıyım artık. Ama ikisi oynuycak gibime geliyor.

hani %99,9 transfer yapilacakti, tekrar tekrar yaziklar olsun, yonetim istifa!

Eğer oyuncu alamıyolarsa neden Prekazinin önerdiği adamı almadılar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt