Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !
Kendi düşüncelerinle yargılıyorsun yönetimi....bana görede en acil transfer yeri solbekti iyiki aldılar cananın yanına bir türk idare eder ligde
Peki size sorabilir miyim transferlere anlık mı karar veriliyoru koskoca profosyonel Galatasaray Spor Klubünde.
transfer bir takımın geçen sezon ki eskiklerini tespit ederek akıllı hamlerle o bölgeyi güçlendirmek bildiğiniz üzere.
yani 1 yıl da ki eksiklikler tespit edilir ve 3 ay içinde bunlar giderilir.
Geçen seneye bakalım Hakan Balta geçen sene de ektra oynamadı ve yedeği yoktu Çağları aldılarsa da o da bu sorumluluğu taşıyacak adam değildi.
yani sol beke transfer sezonunun başında muhakkak adam alınmalıydı bu son anda karar verilerek yumurta kapıa sıkışmış misali yapılmamalıydı bu 1.si
2.si sen Türk milli takımında oynayan adamın olan mehmet topalı 5 milyon gibi komik bir rakama satıyorsun,mehmet topal ayarında bile olmayan Cana yı meday şişirmesiyle daha üstün fiyata alıyorsun onu da geçtim Mehmet ten daha kiletesiz adamları orta saha da bırakıyorsun Barış,Ayhan ,Sarp ve takımı güçlendirmeyi amaçlıyorsun.
yahu kaliteli adamınımı gönderir bi zihniyet,yoksa sana hiçbir şekilde yararı olmayan bir adamımı.
eğer amaç başarıysa hangisini yapar,yoksa amaç sadece paramı.
madem orta sahaya adam alamayacaktın satmazdın Mehmet Topal ı,ayhan,barış ve sarptan en az 2 sini gözden çıkarır satardın üstüne koyduğun parayla yanına Canayı alırdın CANA-TOPAL ikili ön liberosu yapar önüne de Misi yi koyrdın.
böylece hem yabancı kontejanını ön libero için (şimdi yırtanarak aradığımız mevki olan) harcamazdın hemde para kasan da dururdu bu apayrı bir mantıksızlık
Diyeceğim o ki madem ön libero alacaktın neden Topal ı satttın,bizi BAM çapalarına mahkum ettin.
Bunu da geçtim Keita yı sattılar takımın patlayıcı dinamik gücünü yerine Serdar Özkan ı aldılar ve sağ açığın durumu ortada.
Madem Keita yı sattın onun mevkisine daha iyisini almalıydın çünkü her sattığmızı oyuncuda farkında mısınız kaliteden gidiyor.
Yahu biz 3 kuruşa mahkum olan anadolu takımımıyız ki kalite satıp kalitesiz alıyoruz.
Transfer demek güç katmak demektir,şunu iddia ediyorum ki mehmet ve keita avrupa maçlarında olsaydı şimdi tur atlamıştık.
bu tamamen yönetimin iş bilmezliğinden kaynaklandı.
şimdi misimoviç ve sol bek insua,müzmin sakat pino ve FR nin soğuk baktığı Cana elimizde şunu net sölüyorum şurda 2 transfer bus ezon katkı yaparsa yapar misi ve insua,pino müzmin, Cana yedek.
e nerde kaldı mevkilere direk güç katacak kaliteli yabancı ve yerliler.
ha bu arada kaliteli yerli transferi demişken açıın bakın son 3 yıla bakın da bir görün Türkiye de hangi yıldızı parlamış yerli futbolcuyu alabilmişiz şu an Arda dışında ki yerlilerimizin kalitesine bakın
bir de bursa,trabzon ve fenerde ki lerin kalitesine bakın
bana kimse hikaye anlatmasın bu benim yargılamam değil bunlar gerçekler.