barlas şavk
Sarı Üye
- 24 Ocak 2010
- 616
- 0
- 1.126
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !
bu sene yıne yalan olduk beyler jenas gıbı bı adam olacakdı ulan ah
bu sene yıne yalan olduk beyler jenas gıbı bı adam olacakdı ulan ah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
misimovic 4-3-3 de oynayamaz
ulan tottenham 15 dakka kala yaptı dün transferini ne saçma konusuyorsunuz.
elano- misi varken ne yapacaz baptistayı ???
halil altıntop , veli kavak, Yasin Pehlivan olursa süper olur. halil olmuyuorsa ligin tecrübeli bir forvetini almalıyız.
bece kesinlikle türk oyunculara yönelmeliyiz.
Beyler orta sahaya kesnlikle box to box transfer sarttt!!..
Peki size sorabilir miyim transferlere anlık mı karar veriliyoru koskoca profosyonel Galatasaray Spor Klubünde.
transfer bir takımın geçen sezon ki eskiklerini tespit ederek akıllı hamlerle o bölgeyi güçlendirmek bildiğiniz üzere.
yani 1 yıl da ki eksiklikler tespit edilir ve 3 ay içinde bunlar giderilir.
Geçen seneye bakalım Hakan Balta geçen sene de ektra oynamadı ve yedeği yoktu Çağları aldılarsa da o da bu sorumluluğu taşıyacak adam değildi.
yani sol beke transfer sezonunun başında muhakkak adam alınmalıydı bu son anda karar verilerek yumurta kapıa sıkışmış misali yapılmamalıydı bu 1.si
2.si sen Türk milli takımında oynayan adamın olan mehmet topalı 5 milyon gibi komik bir rakama satıyorsun,mehmet topal ayarında bile olmayan Cana yı meday şişirmesiyle daha üstün fiyata alıyorsun onu da geçtim Mehmet ten daha kiletesiz adamları orta saha da bırakıyorsun Barış,Ayhan ,Sarp ve takımı güçlendirmeyi amaçlıyorsun.
yahu kaliteli adamınımı gönderir bi zihniyet,yoksa sana hiçbir şekilde yararı olmayan bir adamımı.
eğer amaç başarıysa hangisini yapar,yoksa amaç sadece paramı.
madem orta sahaya adam alamayacaktın satmazdın Mehmet Topal ı,ayhan,barış ve sarptan en az 2 sini gözden çıkarır satardın üstüne koyduğun parayla yanına Canayı alırdın CANA-TOPAL ikili ön liberosu yapar önüne de Misi yi koyrdın.
böylece hem yabancı kontejanını ön libero için (şimdi yırtanarak aradığımız mevki olan) harcamazdın hemde para kasan da dururdu bu apayrı bir mantıksızlık
Diyeceğim o ki madem ön libero alacaktın neden Topal ı satttın,bizi BAM çapalarına mahkum ettin.
Bunu da geçtim Keita yı sattılar takımın patlayıcı dinamik gücünü yerine Serdar Özkan ı aldılar ve sağ açığın durumu ortada.
Madem Keita yı sattın onun mevkisine daha iyisini almalıydın çünkü her sattığmızı oyuncuda farkında mısınız kaliteden gidiyor.
Yahu biz 3 kuruşa mahkum olan anadolu takımımıyız ki kalite satıp kalitesiz alıyoruz.
Transfer demek güç katmak demektir,şunu iddia ediyorum ki mehmet ve keita avrupa maçlarında olsaydı şimdi tur atlamıştık.
bu tamamen yönetimin iş bilmezliğinden kaynaklandı.
şimdi misimoviç ve sol bek insua,müzmin sakat pino ve FR nin soğuk baktığı Cana elimizde şunu net sölüyorum şurda 2 transfer bus ezon katkı yaparsa yapar misi ve insua,pino müzmin, Cana yedek.
e nerde kaldı mevkilere direk güç katacak kaliteli yabancı ve yerliler.
ha bu arada kaliteli yerli transferi demişken açıın bakın son 3 yıla bakın da bir görün Türkiye de hangi yıldızı parlamış yerli futbolcuyu alabilmişiz şu an Arda dışında ki yerlilerimizin kalitesine bakın
bir de bursa,trabzon ve fenerde ki lerin kalitesine bakın
bana kimse hikaye anlatmasın bu benim yargılamam değil bunlar gerçekler.
gecen yıl elano alınınca olmaz diyenlere kimse inanmamış idi , o zamanlar elano yerine emana türevi bir oyuncu alınmasını istemişdik olmadı ,devre arası geldi ,dos santosdan joya kadar herkes geldi ama yine orta saha olmadı ,dedik iki üc defa yaptılar hatayı belki bu sene düzeltirler o da ne forvet arkası ve koşmayı hic sevmeyen bir oyuncu aldılar birde cana olay bitti..
benim acık iddiam rijkard ya dalga geciyor yada cemişgezeksporu calıştıracak kalibrede degil, yönetim ve adnan sezginmi onlar muhtemelen misimovicin iki yönlü oyuncu oldugu zannedip ,sevinip duruyorlardır ama sevincleri cok kısa sürecek malesef keza alınan misimovic sonrası iyice pamuk helvaya dönen takım kadrosunu bu sefer neredeyse her macı kaybetme durumuna düşecek.. Allah sonumuzu hayır etsin ve bir an önce yönetimi ,hocası alayından kurtulmak kalan tek avuntum benim artık...
Hayret ki ne hayret..
Takımın ortasahasına Cana-Misimovic gibi iki üst düzey oyuncu alınmış millet hala "ortasahaya adam alınmadı yine mi BAM" falan diyor..
Cana'yı unuttu herkes. Rıdvan sağolsun yedirdi millete..
Orta sahaya alınabilecek en iyi DMC'lerden biri alındı.
Alınabilecek en iyi AMC alındı.
Üstelik bu adamlar yılda 50 maç civarı yapıyorlar son yıllarda. Yani sakat da değiller.
Burada hala b2b alınmadı yuh falan deniliyor..
Sene başı bana biri çıkıp da Misi + Cana alınacak, Kewell-Arda-Baros-Elano kalacak deseydi hobarey derdim be...
Bi de üstüne manyak sol bek alındı!
Bu ne memnuniyetsizliktir anlamış değilim..
BAM dediğimiz elemanlardan birisi oynayıversin artık..
Sanki 11 yabancı ile çıkılıyor sahaya.. BAM'dan biri illa oynayacak zaten!
yuh bu nasıl diziliş..??