Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

---------Ufuk-------------

Sabri--Neill--H.Balta--İnsua

----Cana---Ayhan--------

-------Misimovic--------

Pino------------------Arda

---------Baros-----------

Pino'nun yerine Arda --Arda'nın yerine Kewell

Pino'nun yerine Barış-Serdar'dan biri Ayhan'ın yerine Elano

Bunun gibi çok alternatif var hücumda...

Usta H.Balta'yı unut ya o ruhsuz adamdan ne bekliyorsun hala anlamadım. Onun yeri artık klübe.

:asd: Fatih Tekke mi süper transfer Nobre'den hiçbir farkı yok eğer biz alsaydık böyle oyuncu mu alınır diyecektiniz kesin :D

Hacı öyle deme.Adam türk.Yabancı kontenjanından da yemeyecekti.Kendini bizde bulabilirdi.En azından Batdal dan daha tecrübeli.Yani bjk nin fb nin 4 5 tane forveti var.Hepside iyi.Bizim baros-batdal.Başkada yok

Ulan bjk f.tekkeyi almış.Adamlarla dalga geçtik hep.Ama bu sene çok akıllı işler yaptılar.F.tekke bize gelmeliydi

Fatih Tekke bize gelseydi forumun %90 nı bu bitik adamın ne işi var bizde, Sezgin anca böyle çapsız adamlar getirir diye ortalığı yakıyor olurdu. Diğer takımların transferleri niye devleştirilir anlamam.

bunu görmek ve söylemek için birşey mi içmek gerekiyor.. Tartışmaya girmiyorum zaman bize gösterecek. 2 transferle hemen tamam bu iş bitti dediniz biraz objektif baksanız olayı sizde göreceksiniz.. Elano kötü oyuncumu hayır ama geçen sene noldu pas alamadı müthiş üçlüden çıktılar bu da topçu mu dediler yalan mı ? şimdi Misimovic'e pas gelmezse arkasını toparlayan olmazsa aman Allahım ne büyük topçu mu diyeceklerini sanıyorsun ? Unutmayın Elano kötü topçu değildir onu kötü gösteren arkasıydı aynı şey orta saha gelmediği sürece ne yazık ki Misimovic'in başına da gelecektir.. Yani biraz düşününce herhangi birşey içmeden bunu görebilirsin hele ki elinde bunun gibi bi örnek varken..

:asd: Fatih Tekke mi süper transfer Nobre'den hiçbir farkı yok eğer biz alsaydık böyle oyuncu mu alınır diyecektiniz kesin :D

bence super transfer nobre ile fatih tekke nin hic bir benzerligi yok

adam turk bonservis e bak 750 bin euro turkiyede fb den gokhan unal yada semihi iste kapiyi 3-4 ten acarlar

Ya arkadaşlar biri 1sey desin Bikey yasin p. hakkında.

ya beyler bence yanlış haber verdiler bizi umutlandırdılar flan diye tartışmanın manası yok.eger klüp düzgün yönetilse zaten kimse burada böyle doğru duyum yanlış duyum diye gerilmez.gerek yok,bekleyelim görelim kapansın transfer sezonu hayırlısıyla,ona bakarsak ben bizimkilerin misimovici alacagını da zannetmiyodum,belli olmaz belki rijkard gidicek yeni hoca alınanlardan uymayanları eleyecek falan,avrupada yokuz,süper lig icin bu kadro zaten oynar,kaka gelse ne fayda yapabilecegin en fazla sampiyonluk avrupada yoksun,devre arası neill mantıgıyla duzgun arastırılıp bir adam alınsa bile razıyım

Arkadaşlar geçen sene Ufuk'u akşam 21.00 gibi açıklamıştık. Emin misiniz 17.00 de bittiğine.

Sabır biraz. Şurda bir kaç saat kaldı zaten. Son dakika transferi bekleniyor.

nasıl oluyor o iş ? adam başından beri ben yurtdışında oynamak istiyorum diyor.

ayrıca wolfsburg en başından beri bundesliga takımına satmayız kendimize rakip olsun istemeyiz diye bağrınııp durdurlar da zaten şalke istemiş olsa veya istemiş olsun diyelim bu adamda şalkeye gerçekten gitmek istese şimdi bizde mi olabilir mi misimovic? biraz mantıklı düşünün...

Bizimkiler TFF'ye söyleyip transfer sezonunu uzattırabilirler mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt