Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

Hacı öyle deme.Adam türk.Yabancı kontenjanından da yemeyecekti.Kendini bizde bulabilirdi.En azından Batdal dan daha tecrübeli.Yani bjk nin fb nin 4 5 tane forveti var.Hepside iyi.Bizim baros-batdal.Başkada yok

Nobre de Türk ve Nobra daha kaliteli Fatih Tekke'den bir de 5 forvetleri oldu diyorsun iyi hoş da adamlar tek forvet oynuyor.Her hfat Bobo-Holosko fln tribüne gidecek :D

Bi orta saha lazım bize şart oğlu şart yerli ya da yabancı Mustafa Sarp,Ayhan,Barış üçlüsünden biri dahi ilk 11de oynamamalı

Nonda'dan da hicbir haber cikmadi adamin futbol hayatini bitirdik sanirim

bunu görmek ve söylemek için birşey mi içmek gerekiyor.. Tartışmaya girmiyorum zaman bize gösterecek. 2 transferle hemen tamam bu iş bitti dediniz biraz objektif baksanız olayı sizde göreceksiniz.. Elano kötü oyuncumu hayır ama geçen sene noldu pas alamadı müthiş üçlüden çıktılar bu da topçu mu dediler yalan mı ? şimdi Misimovic'e pas gelmezse arkasını toparlayan olmazsa aman Allahım ne büyük topçu mu diyeceklerini sanıyorsun ? Unutmayın Elano kötü topçu değildir onu kötü gösteren arkasıydı aynı şey orta saha gelmediği sürece ne yazık ki Misimovic'in başına da gelecektir.. Yani biraz düşününce herhangi birşey içmeden bunu görebilirsin hele ki elinde bunun gibi bi örnek varken..

arda-elano-misimovic-ayhan-cana

topal-sarp-elano-keita-arda

sen bu iki ortasahanın pas yapma gücünü eşit mi görüyorsun ?

tekke beiktaş ta sezgin nobreyi alıp gelmesin

Yasin Pehlivan atağı doğru mu acaba ne dersiniz

berkant futbolu bıraktımı bilen varmı yaaa beşiktaş 1 saat kala acıklama yapabılırrr berkant bjk de dye almadıgı bı bzmm copcu kaldı :):):)

yeterşu adamdan antudan bişey taşımayın scout rıfkı ne dyosa o

Antu'yla ne alakası var yahu? Adam İnsua gelmeden 3-4 gün önce yazmış işte bunu, ortada sol bek/kanat transferi gündemde yokken. Niye işinize gelmeyince bunları görmezden geliyorsunuz ki? Geçen sezon takımın en ağırılı bölgesine transfer yapmayarak Gio'yu, Jo'yu transfer eden de bu teknik ekip değil miydi? Şaşırılacak birşey ok bence bunda, doğru veya yanlış tercih meselesi dediğim gibi.

Ayrıca Scout Rıfkı da kim ve ne diyor?

Hacı öyle deme.Adam türk.Yabancı kontenjanından da yemeyecekti.Kendini bizde bulabilirdi.En azından Batdal dan daha tecrübeli.Yani bjk nin fb nin 4 5 tane forveti var.Hepside iyi.Bizim baros-batdal.Başkada yok

Yahu abartmayın, tamam forvet lazım ama Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın 4-5 forveti varken nasıl bizim Kewell yok?

Konuşuyon ama medyadan tvden duyduklarınla konuşuyorsun, bir bilgin yok ...öncelikle pino müzmin sakat değil medya lafıdır bu....canayı hayatında seyretmemişin belli..keza seyretmesende eskişehir maçında bile farkı anlardın..misimovic hagiden sonra yaptığımız en iyi transfer...insuayı 1 kere seyrettim 3 tane balta yapar.....ayrıca geçen senede solbek lazım diyordum..

Pinonun monaco da kaç yıldan beri saktlıklarla boğuştuğunu sırf bu yüzden oynatılmadığını kiralandığını sağır sultanlar duydu da sen mi duymadım be abicim.

Pino gibi yetenekli adamın defosu olmasaydı Fransızlar sana o fiyata ayakkabısını bile vermzedi

önce bir git pinonun sezonluk maç ortalamsına bak bu konuda çok çok yanılıyorsun,yanıldığınıda zaman içinde anlayacaksın

ben avrupadan futbolu iyi takip ederim merak etmeyesin.

2.konu Lorik Cana yı izlemişliğim vardır.Savaşçıdır,mücadelecidir,hırslıdır pas seyri normal olup Mehmet Topaldan üstün değildir.

bana sorsan Topal mı,Cana mı= Topal derim.

Cana ya kötü adam demiyorum ayrıca onu oynatmayacak olan ismi sölüyorum FR adam takıntılı ve Canaya tavır almış durumda.

Misimoviç yeteneklerine bişey diyemeyeceğim bir adam ama arkasında güçlü enerjik bir yapı olmazsa çok etkili olamayacak bunu şimdiden söyleyeyim

çünkü koşmayı ve mücadele etmeyi fazla sevmeyen bir karakterde.

insua yı zaten hiç kötülemedim H.Baltadan 3 değil 5 gömlek üstün

Arkadaşlar transfer sezonu bitiyor ve bizim takımla ilgili sohbet edeceğimiz bir başlık var mı? Hangi başlık altında buluşuyoruz öyleyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt