Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

Ortasahaya adam istiyoruz ama soyle bakın 3 bos mevki var, 1. BANKO MISIMOVIC:

2. ve 3. Bos Mevki icin adaylar: AYHAN, MUSTAFA, CANA, ELANO, BARIS, MUSA, CUMHUR

Forvet icin adam istiyoruz 1 mevki var BANKO BAROS, yedek BATDAL, alternatif yedek KEWELL

Eger yukardaki adamlardan bazıları olmasa katılırdım ama bu haliyle fazla birsey yapacaklarını dusunmuyorum.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

Bu saatten sonra yabancı transferi beklemek kadar bir akılsızlık olmaz kim oynamayacak Baros mu ? Hadi diyelim aldık Emana'yı bana bir kadro yapın 6 yabancılı.Bekliyorum hadi.

Yabancı bu saatten sonra gereksiz.Kimi oynatmayacaksın ?

neill cana misimovic baroş insua bu 5ini banko oynatacaksın zaten... kewell ve pino var dışarıda... kim gelecekse kimin yerine oynacak? kewell yada pino'nun yerine serdar özkan'ı mı izleyelim?

yabancı transferi etmek demek yukarıdaki elzem 5 adamdan birini oynatamaman demek...

Oguzhan Basyigit

Yok yok nöbete devam beyler bırakan üzülür.

scoutgs.com

Dün gece kesin transfer olacak diyen admin efendiler nerde acaba? :rolleyes:

Yabancı transferi için Elanonun gitmesi gerekiyordu..Şİmdi seneye 6+2+2 den 2 si kalksa Elanoyu ne yapıcaz? Yıllık 3 3,5 alıyor adam..Brezilya milli takımınıda bundan sonra görmez..Göndermek için 6 7 Milyon para vermek gerekir..

bence artık faydalanmak lazım,ortasahada gecen yıl bi ara oynadıgı gibi cmf oynar eger oynatmayı bilirsen

Koşmayı çok seven bir oyuncu değil, 90 dakika içinde de zaman zaman kaybolabiliyor.

Wolfsburg’da onun bu açıklarını Gentner-Josue-Hasebe gibi enerjik üçlüler kapatıyorlardı, dolayısıyla Rijkaard ondan 10 numara pozisyonunda faydalanacaksa arkasına enerjik bir ekip kurmak zorunda kalacak.

Uğur Meleke

Yabancı bu saatten sonra gereksiz.Kimi oynatmayacaksın ?

neill cana misimovic baroş insua bu 5ini banko oynatacaksın zaten... kewell ve pino var dışarıda... kim gelecekse kimin yerine oynacak? kewell yada pino'nun yerine serdar özkan'ı mı izleyelim?

yabancı transferi etmek demek yukarıdaki elzem 5 adamdan birini oynatamaman demek...

elano ve misi varken baptista gelmez hayel kurmayın.

yerli oyunculara dönecez mecburen.

bide forvete tecrübeli bi oyuncu lazım.

m.batdal, kewell iyi alternatifler ama bir kişi daha lazım oraya.

Bizim adminler kesin bir oyuncu alınacak diyordu. Gelişme yok mu beyler ?

Bu saatten sonra yabancı transferi beklemek kadar bir akılsızlık olmaz kim oynamayacak Baros mu ? Hadi diyelim aldık Emana'yı bana bir kadro yapın 6 yabancılı.Bekliyorum hadi.

Gece sizin moderatöleriniz kesin yabancı bir ortasaha alınaca diyordu.Millet ne yapsın? O kadar beklentiye sokuldu,haliyle yabancı bekliyorlar!

Antony Annanı almalıyız hiç yorulmaz bu futbolcu koşar durur

Allahmı peygambermi derim hep bu selçuk inanana amma seveni varmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt