Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

Bu saatten sonra yabancı transferi beklemek kadar bir akılsızlık olmaz kim oynamayacak Baros mu ? Hadi diyelim aldık Emana'yı bana bir kadro yapın 6 yabancılı.Bekliyorum hadi.

Diyelim, Neill, Cana, Misimovic sakat Allah korusun, sen kur bakalim kadroyu :)

Gece sizin moderatöleriniz kesin yabancı bir ortasaha alınaca diyordu.Millet ne yapsın? O kadar beklentiye sokuldu,haliyle yabancı bekliyorlar!

girmesinler arkadaşım o zaman beklentilere kimsenin kendi aklı mantığı yok mu... oynatabileceğin sayı belli 6... dahası yedek yada tribünde...

elano satılsaydı dediğin olabilirdi evet...

her yazılan denilene de inanılmaz yapmayın...

Scoutgs hala nöbete devam diyor. :D

Jenas'ı kiralasak ne güzel olur be..

Antony Annan anlaştım imzaya gitcem falan diyodu tamam da Annandan neden vazgeçildi yerine bi orta saha oyuncusu alındı da bizim mi haberimiz yok sol bek alırp orta sahdan vazgeçmenin mantığı ne üstelik aldığınız sol bek kiralık

Galatasaray´a Partizan´da forma giyen Jovanovic´i öneren ve bu futbolcuyla İstanbul´a gelen Cevat Prezazi transferin yatması üzerine sert eleştirilerde bulundu. Prekazi transferin Adnan Sezgin tarafından engellendiğini ileri sürdü.

Radyospor´da yayınlanan Aydın Cingöz´le Gündem Programı´na açıklamalarda bulunan Prezaki‚ "Jovanovic´te Rijkaard´ın gençliğini görüyorum. Çok yetenekli bir futbolcu ve onun için Galatasaray´a önerdim. Jovanovic´le ilgili üç tane cd´yi de Galatasaray´a gönderdim. Rijkaard da bu futbolcuyu beğenmişti." dedi.

Adnan Polat´ın isteği üzerine Türkiye´ye geldiğini söyleyen Prekazi‚ "Çocuğun Partizan´dan şampiyonluk primleri de dahil olmak üzere alacakları vardı. Bunları almadı. Bonservisi konusunda anlaştık ve çağrı üzerine İstanbul´a geldik. Ancak gelmeden önce bir sekreter arayarak gelin‚ biraz sonra Adnan Sezgin ise gelmeyin dedi. Sonra o da gelin deyince her şeyi halledip geldik. Ben profesyonelce üzerime düşeni yaptım. Ancak buraya geldikten sonra transferin olmayacağını söylediler. Bu transferi Adnan Sezgin işin içinde direk olmadığı için yaptırmadı" ifadelerini kullandı.

Kendisinin menajer olmadığını hatırlatan Prekazi‚ "Bana futbolcu takip et dediler. Getir dediği kişiyle ilgili her şeyi hallettim‚ ancak son anda vazgeçtiler. Kendimi kullanılmış‚ çok kötü ve paspas gibi hissettim. Şimdi çocuk da ortada kaldı. Bu büyük terbiyesizlik" şeklinde konuştu

Nasıl yani bu oyuncu gelmemişmiydi.

hemen kuruyorum 6tıyı bir ön lbiero alındığı takdirde..Ufuk-sabri-balta(insua)-neill-servet-cana(BAM)-transfer-misimovic-pino(kewell)-arda-baros

girmesinler arkadaşım o zaman beklentilere kimsenin kendi aklı mantığı yok mu... oynatabileceğin sayı belli 6... dahası yedek yada tribünde...

elano satılsaydı dediğin olabilirdi evet...

her yazılan denilene de inanılmaz yapmayın...

öylede albi genç yabancı forvet yedekte dursdun.ztn bizde banko bi yabancı full sakat olcak

@shncm Size şunu diyim GS transfer bitmeden kesin bir futbolcuyla daha anlaşacak:)

hadi bakalım,gözümüz aydın, geliyor transfer..

scout gs hala yorum yapıyor mu transferler hakkında...

Diyelim, Neill, Cana, Misimovic sakat Allah korusun, sen kur bakalim kadroyu :)

kaliteli ve genç yerli adamlar alırsın ve bu gibi durumlarda rotasyonda bal gibi de kullanırsın...

yani senin deidğin olmayacak bişey değil haklısın ama afaki bir durum içinde çok paralar verip adamları kenarda oturtmaya değer mi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt