Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

-----------Ufuk------------

Sabri---Neill---Servet--İnsua

------Cana----------------

-------------Annan-------

--------Misimovic---------

Serdar-------------Arda--

---------Baros-----------

Anca böyle oluyor ama serdar özkan oynıcağına alt yapıdan Berkin Arslan oynasın çok daha iyi ondan:)

biz her seferinde cana yı kadroya yazıyoruz da rijkaard oynatmıyor farkındaysanız sanki yedek düşünüyor...

Bu saatten sonra yabancı transferi beklemek kadar bir akılsızlık olmaz kim oynamayacak Baros mu ? Hadi diyelim aldık Emana'yı bana bir kadro yapın 6 yabancılı.Bekliyorum hadi.

Asıl bunu bıkmadan yazanlarda akılsızlık var. Hangi zaman görülmüş bizim takımın tüm yabancılarının hepsinin aynı anda sağlam olduğunu. Kewell ve Pino banko sakatlarımız. 3er maç arayla sürekli sakatlanacaklar. Geçen sene Baros'ta ki şanssızlık bu sene Neill'da olabilir. Kim bilir. Cana oynamaz Barış oynar bazen. 34 maçın hepsinde aynı kadroyla mı çıkcaz ? Anlayamıyorum nasıl düşündüğünüzü.

evet sayın seyirciler,

Forumda kalitenin dustugu dakikalara giriyoruz. Bu andan itibaren herkes daha agresif laf yememek isteyen, mutavazi olamayacak bir ruh hali sergileyecek. Cunku bunun telafisi yok. Sen ne dersin Melih?

kewell ı niye kadroya koymuyosunuz şuan takımdaki en iyi oyuncu form bakımından

Transfer falan yok. Ayhan ile idare edip, Selcuk inana devre arasi Ali Turan taktigi uygulariz.

metehanın eddikleri bir bir çıkıyor annan da çıkarsa helal olsun

bu saatten sonra yeni transfer olmaz gibime geliyor zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt