Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

Ben neden saat 00:00 a kadar olabiir diye biliyorum?

Son 45 dakika. Artık transfer olması mucize gibi birşey bence.

Ülkesini mi istiyor?

Önceki gün oynanan ABD-Brezilya basketbol maçını izleyen Elano’nun Flamengo yolunda olduğu idida edildi.

Geçtiğimiz sezon geldiği Galatasaray’daki formu ile soru işaretleri yaratan ancak Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda yıldızlaşan Elano’nun Galatasaray’da kalmak istemediği iddia edildi. Önceki gün Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan ABD-Brezilya maçını eşiyle birlikte izleyen Sambacı futbolcunun buradaki vatandaşlarıyla uzun uzun sohbbet etmesi dikkat çekti. Kulislerde ise Elano’nun Brezilya Serie A takımlarından Flamengo ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Ancak Brezilyalılar G.Saray’ın istediği 12 milyon Euro’yu verebilecek güce sahip değiller.

FOTOSPOR :D

pino top tekniği olarak bu takımda en yetenekli isimdir.topla istediğini yapar.sürekliliğini sağlarsa çok maç alır bize

neil'i sakat veya cezalı olmasının dışında ilk 11 oynatmamak... öyle birşey olursa çok kişi Rejkaard'a söver burda...

adam 2 maç kötü oynadı diye asanlar var adamı... yapmayın etmeyin...

hadi neil oynamasın; kim oynayacak? g.zan veya ali turan yada h.balta ile servet... neyse bişey demiyorum bu düşüncede olanlara...

Annan çok iyi futbolcu keşke olsa

Niye herkes yabanci transfer icin bastiriyor ki? Anlamiyorum acikcasi. Bu satten sonra yerli transfer yapilmaliydi. Orta sahaya da forvete de. Ha kimi alabiliriz? Onu zamaninda yönetim düsünecekti. Yerli futbolculari adam yerine koymayan ve 5 kurus ödemeye razi olmayan bir yönetim anlayisi varken, siradan futbolcularla doldururuz iste böyle takimi. Anca Musa´yi alirsin, Batdal´i alirsin, Ali Turan´i alirsin. Aa pardon onlar da bedavaya geldi dimi? :D ISkelet kadronun iyi olmasini istiyorsan, bazen paraya kiyip kaliteli yerli futbolcu almalisin. Bu is böyle olmaz.

branislav , red belgrad ile anlaşmış

hani istanbuldaydı bu adam :D

Vay be Neill da kesik yer oldu stoperde Servet-H.Balta-G.Zan-A.Turan'dan 2si oynayacak o zaman ...

avrupadan elendik,izin verde kendi ligimizde oynasinlar bir zamet.alinacak kaliteli bir ortasaha icin neill kesilebilir.karsina avrupa takimlari cikmayacak fakat takimin turkiye ligi bile olsa saglikli islemesi icin orta saha sart.

Bilmem farkındamısın Insua nın Liverpool la sözleşmesi 2011 de bitiyor:D

Hamit'i alsak ne güzel olurdu be. 28 yaşında adan en az 4 sene banko ortasahada sorunumuz kalmaz. üstüne yabancı fazlalığı sorunuda kalmaz. 6-7 M'den fazla isteyeceklerini sanmıyorum. tek engel Hamit'in gelmek istememesidir ki adam gibi yönetici ne yapar eder ikna eder.

ortasaha gereksiz ilk 11 deki 6 kişi kim olacak demek o kişinin futbol cahilliğini gösterir.Elideki tüm yabancılar formunda olacak değil.Formsuz olanı yedeğe koyuo formda olanı oynatırsın.Ayrıca ilk11de düşünülen yabancılar mutlaka sakatlanacak cezalı duruma düşecek milli takıma gidecek vs vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt