Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

herşey bittimi ışıklar yavaş yavaş sönmeye başladı gözlerim ileriyi fazla görememeye başladı yoksa gidiyormuyuz?

Yerli futbolculari adam yerine koyup 5 kurus ödemeye yanasmiyorsan, kadrom yeterli degil diye aglamayacaksin. Anca böyle bedavaya Ali Turan, Batdal ve Musa´yi alirsin, sonra da bunlar yeterli degil diye elestirirsin. Yabanci transferiyle bozmussunuz kafayi. Adam gibi kaliteli Türk futbolcu almalari gerektigini söyleyen yok. Ilk 11 bile olusturamiyorsunuz, hala yabanci diyorsunuz. Neill´i kesen, Cana´yi kesen adamlar var :)

hadi yönetım son saatte dakıkada yap bişiler :D

son dakikada açıklanınca daha etkili oluyor galiba..

Adnan sezgin teklif yapip beklerken ati alan üsküdari gecti :)

Hadi be başladınız bari tamamlayın, Barış,Mustafa,Ayhan ve Cana(şu an rezalet, gelecekte düzelir mi bilemem) yerine adam gibi orta saha alın

Bunu böyle söylersen saçma gözükür. Alternatifli kadro dersek olur. Boşuna savunma söylediğini bence. Bu takıma YABANCI bir ortasaha lazım.

tamam kewell var pino, misimoviç, ilerde baros, bu adamlara top gelirse tehlike yaratacağız, peki bu adamlara kim top çıkaracak defanstan, aradaki köprü kim olacak, bu gidişle ya sarp olacak yada ayhan..

Transfer döneminin bittiğini düşünüyorum ve sonuç tam bir fiyasko . Bir tane bile kaliteli yerli alınmadı orta saha hala BAM dan birine emanet . Yazık şu düştügümüz hale. Son dakika transferleri kimsenin gözünü boyamasın yönetim ömrünü doldurdu.

Jovanovic gelseydi keşke en azından Prekaziyi küstürmemiş olurduk

yasin pehlivan gerçekten de gelmiş ve görüşülüyor ise mutlaka bir takıma imza atacaktır mutlaka...

son gün gelipte boş dönmez yada kimse döndürmez mutlaka bir takım alır...

Yalcin dümer verdigi haberlerin 1 tane dogru haber varmi?Arsenali Song forma numarasi bile verdi adam.Altidore yok komsusu Galatasarayda demis bunu haber veren biri .....

msinin olmadığı maçlarda orta saha yine muhteşem 3 lüye kalacak. :D

Bence orta sahaya oyuncu gerek yok..

---- Cana ----

-- Elano ------

--- Misimovic -

Cok süper bir orta saha olur. Elano savasan bir oyuncu.

Oyuncu gelecekse stopere veya kaleciye gelsin.

yonetim ne zannediyor kendini, bu isler 2 ay oncede bitebilirdi, taraftara eziyetten baska bir sey degil bu

Adnanlar taraftarı yine kandırdırlar :o 2 transfer için kulübün kasasından sadece 3m çıktı.Takımın en ihtiyacı olan bölgesine transfer yapılmadı :o

----------Ufuk----------

Sabri--Neill--Balta--Insua

------Cana Ayhan-------

Elano---Misimovic---Arda

----------Baros----------

Süper Lig'in tozunu attırır bu kadro sakin olun. Yok ortahasaha berbat yok şu yok bu.

Sadece Sercan'ı alabilseydik, hem Baros için alternatif olurdu hem de sağa onu koyardık (Aydın-Serdar diye düşünmezdik), orta alanda da Elano oynardı. Bence Türkiye Ligi için Cana-Elano-Misi orta sahası istekli ve güçlü olurlarsa idare ederler.

Madem orta saha almayacaktınız ne diye Ledesma-Rosicky-Emana-Annan peşinden koştunuz diye sorarlar adama.Böyle saçma bir transfer politikası görmedim..

Şu transfer döneminde en gerekli bölgeye hala transfer yapılmadı.

Yalçın dürüm pehlivanın banası ve menejeri ist dedi ve sadece ondan çıktı bu haber ne sevinmiştim oda dhadan felan aldı diye :42:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt