Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

Transfer döneminin bittiğini düşünüyorum ve sonuç tam bir fiyasko . Bir tane bile kaliteli yerli alınmadı orta saha hala BAM dan birine emanet . Yazık şu düştügümüz hale. Son dakika transferleri kimsenin gözünü boyamasın yönetim ömrünü doldurdu.

ufuk sabri neil balta insua cana ayhan misimoviç elano(pino) arda(kewel) baros...bence bu kadroya kalitesiz diyemezsin sadece barosa alternatif alınmadı o sorun olabilir..

su necip gibi bizde de musa yada cumhur oynasa formayi kapsa ne güzel olur

Annanı neden almadı yönetim zaten şu ana kadar yapılan transferler transfer geliriyle yapıldı hiç mi bütçe koymadılar ortaya çüş yani

misimovic ve insua basın önünde sözleşme imzaladılar mı?

Elano´yu satmamissin, Baros´a alternatif bulamiyorsun ama hala yabanci orta saha istiyorsun. Mantikli degil. Yabanci transferi degil, kaliteli yerli transferi hatta transferleri sart.

Orta saha Cana-Elano-Misimovic´ten olusur. Baktik Elano o direnci gösteremiyor, mecburen Ayhan´la idare edecegiz. Yapacak birsey yok. Zamaninda adam gibi Türk futbolcu almayan yönetime selam olsun.

Bizimkiler topçu alsa ama 1 dakika ile transfer süresini kaçırsa adam devre arasına kadar oynayamasa adnanlar ne yapar acaba :P

Geçen sene transfer manyağı olduk da ne oldu? Bu kadar karamsar olmayın, kadromuz yeterli.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son Dakikalar...

Kewell-Arda-Pino-Misimovic-Baros bu adamlar sakatlanmamalı..

Jovanovic prekazi cok iyi sut cekiyor diyor.Adamin 1 golu var nasil iş anlamadim !

beyler artık 4 3 3 oynamayacaz..box to box çok önemli değil...misinin arkasında 2 tane koşan adam koy yeter yabancı kontenjanı yüzünden biri yerli olacak...bam üçlüsünden biri oynar en ideali ayhan sonra barış...

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karar uyarınca, 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi bugün saat 17.30'da sona eriyor. Profesyonel liglerde transfer dönemi 9 Haziran'da başlamıştı.

2010-2011 sezonunda ikinci transfer dönemi ise 5 Ocak-1 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ne idüğü belirsiz topçu.25 yaşına gelmiş alanı yok.Küstürmemek için adam mı alacağız.

+1905 sadece burda yazılanlar doğruysa prekaziye yapılan ayıptır, yani o birini tavsiye etti diye almak zorunda değiliz ayrıca kim ki bu adam 25 yaşında partizan gibi bir takım kapıya koymuş resmen... ama sonuç olarak Prekaziye yapılan ayıptır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt