Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

Kaç milyona alabilicektin Sercan'ı?

Kaç milyonunu bilmem ama adam takımında yedek kalmaktan şikayetçi iken, artık Bursa taraftarının başkana tepki göstermesi durumu da söz konusu değilken 3-4 gün önce yeniden girişimde bulunulsaydı Servet + kayda değer bir paraya Sercan alınabilirdi bence. Servet'i her halukarda isterler Stepanov-Servet ikilisi defansif oynayıp kontratağa çıkacak takımlar için biçilmiş kaftan olabilir. Üstelik Servet'in uluslararası tecrübesi de var.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son Dakikalar...

ya transferle şampiyon olunsaydı bursa şampiyon olamazdı.

Artık bırakın ,

Scoutgsymiş,oymuş buymuş, bırakın bunları.

Yapacağımızın en iyisini yaptık yine de.

Biz bu takımla güzel top oynamaya bakalım. Ondan sonrası hikaye.

Transfer falan yok artık daha uzatmayın

Banko ön liberomuz olur ben sana o kadar diyeyim gökhan inler stili inlerin gençlik hali de

evet bide cumhur'umuz vardı necip'ten iyi, hatta musa'mız vardı süperdi dimi. yasin çok abartılıyor, kötü demiyorum şuanki bam'dan iyi ama rijkaard yine onu oynatmaz eminim, ayhan'ı yada sarp'ı tercih edecektir.

dürüst ol, yasin kaç adet 90 dakika maçını izledin?

yönetim geçen yılki forvet felaketini ne kolay unuttu.. helal doğrusu.. Mehmet sakat şuan.. diyelim ki Baros da sakatlandı.. Kewell zaten sakatlanmaya çok müsait.. yine Arda yı koyarız forvete..

rakip fiziksel olarak bizden ustunse

cana baris misi

degilse

cana elano(ayhan) misi

Devre arasına kadar rivayı satıp paranın bir kısmı ile Volkan Şen, Gökhan İnler, Onur Kıvrak, Serdar Taşçı'yı almamız lazım :p

Şaka bir yana kaliteli Türk oyuncu almaya önem vermeliyiz artık. Devre arasına kadar kim öle kim kala :)

ya transferle şampiyon olunsaydı bursa şampiyon olamazdı.

Artık bırakın ,

Scoutgsymiş,oymuş buymuş, bırakın bunları.

Yapacağımızın en iyisini yaptık yine de.

Biz bu takımla güzel top oynamaya bakalım. Ondan sonrası hikaye.

Transfer falan yok artık daha uzatmayın

Elimizdeki takım çok iyi de transfer yapmıyoruz sanki.

Sarp'a Barış'a Ayhan'a kaldık yine :S

634184928807439044.jpg

Twitter da GalatasaraySK:''GSTVde ne izlemek istersiniz? İçerik önerileriniz için'' diye sormuş ben de ''Adnan Sezgin ile transfer hikayeleri adlı program güzel olur.3 aydır yurtdışında ne yapmış anlatsın bakalım..'' dedim siz de öneri yapmak istiyorsanız Galatasaray SK (GalatasaraySK) on Twitter

bende hep sercanı sağ-sol forvet düşünüyorum.bence tam orada oynayacak adam.bassınlar parayı alsınlar.ama nerde o yönetim...

Katılıyorum. Direk kanat forvet. Biraz ofansif özellikli olur ama o kanadın da tozunu arttırır. Üstelik geliştirecek kendini.

@GalatasaraySK Takribi yarım saat içinde Baptista klibi filan fena olmazdı.

Turan solak

Ya kardeşim yazmayın scoutgsyi buraya demeyin :D

Benim anlamadığım Beşiktaş Fatih Tekke ve Aurelio'nun bonservisine 750bin euro verdi ve yıllıkları da çok ucuz.. Bizim tam ihtiyacımız olan bölgeler ve türk oyuncu arıyoruz.. Bunlardan iyisini mi bulacaktık acaba?? Bizimkiler neden göremedi bunları.. Rotasyonda da kullan naparsan yap nasıl olsa Türk ve ucuz.. Ayrıca form tuttukları takdirde kaliteleri de belli bu oyuncuların.. Şaka gibi gerçekten.. Beşiktaş'ın kulübesi de sağlamlaştı.. Helal olsun diyorum sadece.. Bu fiyata bu adamlar..

gelecek sezon bütün transfer bütcesini yerli oyuncu ya yatirmak gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt