Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son Dakikalar...

Basıcaktın parayı, getirecektin Nuri Reisi..

arkadaşlar söz konusu olan yasin pehlivan; musa, cumhur veya emre çolaktan ne kadar iyi de banko ilk 11 olabilir diyorsunuz? bilmediğimden soruyorum...

Jovanovic prekazi cok iyi sut cekiyor diyor.Adamin 1 golu var nasil iş anlamadim !

adam oynadığı takımın yedeği,almadılar diye yönetim vatan hayini!!!azıcık desturlu sallayın yönetime,kimse memnun değil ama o kadarda değil..o zaman her gsde oynayan bi topçu tutup getirsin Galatasaraya..

Elano'yu çok büyütüyosunuz gözünüzde. ben bugüne kadar bizim takıma bişey verdiğini görmedim. çok yavaş,hızlı düşünemiyor, koşmuyor, mücadele etmiyor..Bundan sonra değişeceğini de sanmıyorum açıkçası. kısacası man. city'nin attığı kazıktır bize elano.

Yönetime İsmail YK'dan beste göndermek ceza sebebi midir mod agalar?

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

Kaç milyonunu bilmem ama adam takımında yedek kalmaktan şikayetçi iken, artık Bursa taraftarının başkana tepki göstermesi durumu da söz konusu değilken 3-4 gün önce yeniden girişimde bulunulsaydı Servet + kayda değer bir paraya Sercan alınabilirdi bence. Servet'i her halukarda isterler Stepanov-Servet ikilisi defansif oynayıp kontratağa çıkacak takımlar için biçilmiş kaftan olabilir. Üstelik Servet'in uluslararası tecrübesi de var.

Daha servet'i almazlardı emin ol. Hadi aldılar diyelim en az Servet+5 milyon'a gelirdi, buda yedek futbolcu için fazla para.

solakt (Turan Solak ScoutGs adminlerinden)

@GalatasaraySK Takribi yarım saat içinde Baptista klibi filan fena olmazdı.

Basıcaktın parayı, getirecektin Nuri Reisi..

kulupten hisse verseydin bile gelmezdi o adam Türkiye'ye...

oralardan gelebilecek tek adam yaşı gereği hamit altıntop idi onu da kimse becerip alamadı... 4 milyon € gibi bir para istemişti fenerden vermediler kerizler, nihat kahveci gibi bir kazmanın yıllık 3.5 milyon € aldığı bir yerde hamit 4 de alır 5 de alır...

fatih tekke neden alınmadı ki çok iyi bir yedek olurdu barosa...

Bence 17.30 EK süre ile 00.00a kadar uzar.... Kaynak: Geçmiş tecrubelerim

solakt (Turan Solak ScoutGs adminlerinden)

@GalatasaraySK Takribi yarım saat içinde Baptista klibi filan fena olmazdı.

GalatasaraySK

GSTVde ne izlemek istersiniz? İçerik önerileriniz için @galatasaraysk #GSTV

Böyle bir soru soruldu..

O da öyle cevap verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt