Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son Dakikalar...

baros sakatlanırsa ilk 5 hayal bunu görmedi mi yönetim...

Aslında Elano-Volkan Şen takası süper olurdu bu sefer cana yabancı ön libero misi arda volkan baros düşünsenize şu kadroyu.

aurello gibi adamı 750bin € ya aldılar, bizimkiler nasıl akıl edemediler hemde Türk statüsünde oynuyor...

cana aurello valla dehşet olurlardı cana ayhan'a göre...

Bence 17.30 EK süre ile 00.00a kadar uzar.... Kaynak: Geçmiş tecrubelerim

Yurt içi transferi neyse de yurt dışı transfer 17:30'dan sonra bana göre olmaz. Baptista'nın fiyatını düşüremediler ve olmadı herhalde.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

BJK bu sene işin peşini bırakmayacak,öyle anlaşılıyor.Aurelio ve Fatih Tekke hamleleri tam isabet,göreceksiniz.Lig tarihinde en beğendiğim futbolculardandır ikisi de ve hele de Aurelionun iş ahlakı mükemmel olduğu içinde 33 yaşında olmaları sorun oluşturmayacak...Dahası,gerekirse ara transfer döneminde yeni hamleleri de ne pahasına olursa olsun yapmaktan çekinmeyeceklerdir...Elbette transfer herşey demek değil ama onlar gerekeni gözünü kırpmadan yaparken biz en gerekli,olmazsa olmaz dediğimiz mevkiye 2 yılda bir oyuncu alamadık.''% 100 orta saha oyuncusu'' tanımına en çok uyan adamımız hala Ayhan dersem,konuyu özetlemiş olurum sanırım.

Bu sene de başarısızlık ve hüsranla sonuçlanırsa sorumluları bedelini ödeyemez. En önemli bölgeye transfer yapmıyoruz arkadaş, olacak iş değil. Unutmayın ki bir takımı şampiyon yapan tek bölge orta sahadır.

Yarım saat kala transfer beklemek biraz mucizevari, bu saate kadar olurdu diye düşünüyorum :)

scout gs forumunda var mı hareketlilik ?

Herkesi çok isyankar gördüm dün 2 transfer ile coşmuştuk bugün herkes üzülüyor.

Yönetim'den ortasaha'ya yabancı hamlesi beklemek bence pek mantıklı değil çünkü takımda kesecak adam yok hadi Elanoyu kestin diyelim bu sefer onun yerine Aydın,Serdar veya Barış oynamak zorunda o zaman daha kötü olur.

Ben sadece olursa genç bir yerli bekliyordum ama galiba o da olmamış sağlık olsun.Bu yazdıklarım yönetimi takdir ediyorum anlamına gelmesin onlar hala beceriksiz çünkü koskoca 3 ay plansız hareket ettiler.

Birde yönetim kontenjanın hepsini doldurmaz Aslantepe'yi ve devre arasını bekliyorlar hala Rus Elano'yu Rus kulüplerine satma fırsatı var.

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

Ben emre ve musanın kendini baya bir geliştirebileceğini düşünüyorum misi cana elanoyla felan bu fırsatı kaçırmamalılar

ortasahayı sarp barış ayhan olarak düşünmeyin beyler musa , emre , cumhur , misimovic , elano , Cana

Galiba biz Aurelio ile ilgilendik..

Ama Beşiktaş'a söz verdiği için bu transfer gerçekleşmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt