Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

BJK bu sene işin peşini bırakmayacak,öyle anlaşılıyor.Aurelio ve Fatih Tekke hamleleri tam isabet,göreceksiniz.Lig tarihinde en beğendiğim futbolculardandır ikisi de ve hele de Aurelionun iş ahlakı mükemmel olduğu içinde 33 yaşında olmaları sorun oluşturmayacak...Dahası,gerekirse ara transfer döneminde yeni hamleleri de ne pahasına olursa olsun yapmaktan çekinmeyeceklerdir...Elbette transfer herşey demek değil ama onlar gerekeni gözünü kırpmadan yaparken biz en gerekli,olmazsa olmaz dediğimiz mevkiye 2 yılda bir oyuncu alamadık.''% 100 orta saha oyuncusu'' tanımına en çok uyan adamımız hala Ayhan dersem,konuyu özetlemiş olurum sanırım.

Adamların mali durumu bizden daha kötü hem de. Tüpçü parası veya değil....

Cevap: Transfer Nöbeti | 27 Dakika

son yarım saat..ben dükkanıda kapadım kafada :D müşteri falan geliyo tınmıyorum :D transfer olmazsa olası gelirimi helal etmiyorum yönetime haberleri olsun :D

Transfer olmayacak başka, ama yarım saat daha konu açık kalsın. Vedalaşın konuyla:D

fcnblog

# "Galatasaray'ın olduğu heryerde umut vardır." Jupp Derwall

bu söz yazılınca transfer oluyorrrrrr

Umarım elano oynar ortasahada kimse gelipte direnç falan demesin,sözde dirençli bam üçlüsünün 3 üde oynayınca bile rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor ayrıca yaratıcılık 0.Hiç olmassa pas yaparız Cana-Elano-Misi ile.Hem elano şuan ligde açık ara en iyi uzun pas atan adamı,oyunu iyi açar.

ya millet hala annan diyor o bölgede kaç tane adam var forvet de sadece baros var duygusal değil mantıksal bakın olaya...

25 dakika sonra twitter dan duyumcudan vs ..... kurtulacağız...

Bu sene geçen senenin birebir aynısı olacak. Tek şansımız Musa Çağıran gibi o bölgenin yabancısı olmayan, az çok pas yapabilen bir oyuncuya sahip olmamız. Umarım Rijkaard ileride onu dener de bir seneden daha olmayız.

Cevap: Transfer Nöbeti | 24 Dakika

Ümit Karanı alalım yedek forvet bu seneyi idare etsin yeter. Yedek kalsada artık sorun çıkarmaz...

ne transfer dönemiydi be 2 ay bekledik son gün bombalar patladı :D

Bitti artık yapacak bi şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt