Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

artık iftar ve sahur nöbeti tutarız :D:D:D:D:D:D

bundan sonra hangi topic teyiz yoksa herkesin kafasına göremi?:D

bu transfer döneminde çok fazla yazmasam da her gün evde , işte sürekli nöbet açıktı, her yazılanı okudum (bir kaç provokatif mesaj ve şahıs haricinde) çok keyif aldım, kimi zaman yanlış duyumlarla sabahladık , kimi zaman keyfi olarak :) sonuç olarak keyifli bir nöbet geçti, yazan, okuyan herkesin emeğine sağık. bir dahaki nöbete kadar diğer topiklere yüklenme zamanı :D

Yahu bitemicek mi bu transferi dönemi? Bu geceyi bekleyeceğiz şimdi de öyle mi?

kapatmayın 00 00 da bıtıo

Foruma her girdigimde bu basligi gormekten cidden bikmaya baslamistim. En kisa zamanda kilitleyin lutfen.

hadi gecmiş olsun bakalım...

Elano'nun takımda kalışı ve bazı yöneticilerin söz verdiğinin aksine "menejerlere para kaptırmama adına" fedakarlık yapmamaları sonucu emana ve kaleci transferi ortada kaldı..

Başından beri söylediğim gibi Ibriçiç ve Annan hiç gündemimize girmedi ve Misimoviç son saniye de olsa mutlaka gelecekti..

Insua için devreye bağlantılarını sokan taraftarın sevgilisi eski yönetici abimize de teşekkürler, hakkı ödenmez bir insan taş atana ekmek attı yine..

Sonuç olarak dört yabancı bir heyecandır ancak insua ve cana hariç eksik giderici hamleler olmamıştır,

Misimoviç alınabilecek en iyi 10 numaralardan bir tanesi olmakla beraber Rijkaard'ın zerre umursanmadığının bir numaralı kanıtıdır..

Bu arada.. Kaynak söylemediğim için saygısızlaşanlar neyi hangi tarihte söylediğime bakıp şimdi özür dilerler umarım..

Rejkaard istemiyor muydu ki 10 numara mevkiisine oyuncu?

bu transfer döneminde çok fazla yazmasam da her gün evde , işte sürekli nöbet açıktı, her yazılanı okudum (bir kaç provokatif mesaj ve şahıs haricinde) çok keyif aldım, kimi zaman yanlış duyumlarla sabahladık , kimi zaman keyfi olarak :) sonuç olarak keyifli bir nöbet geçti, yazan, okuyan herkesin emeğine sağık. bir dahaki nöbete kadar diğer topiklere yüklenme zamanı :D

3 ayda 2400 mesaj yazdım:))) :D

Acı tatlı bir transfer dönemi daha sona erdi arkadaşlar.

Toplamda gerçekleşesen,

Ali Turan - Çağlar Birinci - Musa Çağıran - Serdar Özkan - Mehmet Batdal - Pablo Pino - Lorik Cana - A. İnsua - Misimovic

Transferlerinin (eğer bir son dakika şakası yaşamazsak tabii?) takıma iyi ve uzun süre katkı vermeleri umuduyla.

Ocakta görüşmek üzere, başlık kilitleniyor.

Unutmadan,

"Galatasaray adının olduğu her yerde 'Umut' vardır."

:tiphat:

Lorik Cana yı unutmuşsun renktaş

forvet ve b2b yine boşta helal olsun yönetim...

Son gün sürprizi İsveçli Svensson!

Son gün sürprizi İsveçli Svensson!

01 Eylül 2010 Çarşamba 17:30

Bursaspor transferin son gününde Göteborg'un yıldız adayı Gustav Svensson'u katmak üzere.

Transfer sezonunun son gününü birçok takım hareketli geçiriyor. Şampiyonlar Ligi'nde önemli karşılaşmalara çıkacak olan Bursaspor kadrosunu İsveçli bir yıldız adayıyla güçlendirmek üzere.

İsveç'in Göteborg takımında forma giyen 23 yaşındaki Gustav Svensson, yeşil-beyazlı yöneticilerle görüşmek üzere menajeriyle birlikte Türkiye'ye geldi.

GECE YARISI 24.00'E KADAR SÜRE VAR

İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen genç oyuncunun, görüşme halinde olduğu yeşil-beyazlı yöneticilerle anlaşma sağlaması halinde kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.

Transfer sezonu bu gece yarısı 24.00'te sona erecek

Bitti diyenler

Yeniden Başlasın burada kalmasınn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt