Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

ya ben yıllardır kahroluyorum bu takımın sağ beki yok yok yok sabri bek değil ali bek değil uğur satıldı sol 3 alternatif var ama sağ yok

haksızmıyım

Aynı şeyi 214114 kere niye söylüyorsun. Sabri'ye kurban olun o olmasa ne yapacağız. Elimizde 2-3 tane iyi Türk var bari onlara sahip çıkın.

ya ben yıllardır kahroluyorum bu takımın sağ beki yok yok yok sabri bek değil ali bek değil uğur satıldı sol 3 alternatif var ama sağ yok

haksızmıyım

Sabri gibi bek'mi var allah aşkına değerini anlayın artık şu adamın. Tamam pas hatası yapar arada ama zararından çok yararı var sabri gelince bindirmeleri izle sen. Bıktım ben ali turandan sabriyi istiyorum.

Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Oynayamaz..7 yabancı oluyor..Neill,Baros, Misimovic, Arjantinli(kimdi Güntekin?:)), Cana, Pino veya Kewell..Kimi kesecek..?

Yedekte oturur. Zaten bizim 3 maç üst üste favori ilk 11'mizle çıkamayacağımız herkes tarafından biliniyor.

Hayatımda bu kadar amaçsız,acemi,ilginç bir transfer dönemi görmedim.Canaydın döneminde bile böyle değildi.Yazık,yazık.Galatasarayı bu hale getiren Polat ve ekibi bana kalırsa çok yakın zamanda istifa etmek zorunda kalacaktır.En iyi transferimiz Misimoviç bile sisteme uymayan bir transfer.Yani 4-3-3 te ısrar eden teknik ekibin isteğiyle yapılmadığından eminim.Çoğu transferimiz bedava olduğu için yapıldı.Serdar bonservisi olsa BJK dan transfer edilirmiydi?Hakan arıkan bedava olduğu için alınmak istenildi ama o sözleşme yenilediği için onu alamadık ama bir kaleci almadık.Kaleci lazımsa niye alınmadı,lazım değilse niye hakan istendi?Eskişehir maçından sonra Prekaziye gel deniyor ama adamıda alıp gelince yüzüne bakılmıyor.Niye?Çünkü olma ihtimali zayıf diye düşündükleri Misi ile anlaşıldı ama o farklı bölge o farklı bölge ama tabiri caizse traftarın gazını almışlardı.Şimdi transferler tamamdır bu takım 4-3-3 ü çok iyi oynar ve geçen sene ''kalitesiz takım''dan daha iyidir diyebiliyormuyuz?Ben diyemiyorum.

Cana

Elano

Misimovic orta sahası yapsak fazlamı fantaziye kaçmış oluruz.

Cana'nın tek başına orta sahadaki sertliği ve direnci yetmez..

Özellikle şu durumda hiç ama hiç olmaz.

Mecbur 4-3-3'ten vazgeçecek Rijkaard..

Başka çare yok.

Transfer yok deme hani 2. bir ufuk ceylan olamaz mı ?

Aynı şeyi 214114 kere niye söylüyorsun. Sabri'ye kurban olun o olmasa ne yapacağız. Elimizde 2-3 tane iyi Türk var bari onlara sahip çıkın.

Aynen ya arkadaş anlayın şu adamı diğer takımlar sabriyi aşşalıyor diye sizde kanmayın laf atanlara. Sabri TR'nin en iyi bindirme yapan ve orta açan bekidir bana göre.

SS55 ;)

Elano'Yu da yazmayı unutmuşum..3,5 milyon euro verdiğimiz adamı kenarda oturtmayız herhalde..En az 3 sakat olması gerekiyor yabancılardan Prekazi'nin elamanın oynaması için..

Baska problemimiz yok sanki, Sabri´yi dert ediyorsunuz ya :D Forvetten bahsedin siz. Orta sahadan bahsedin. Sabri diyorlar hala. Saka gibi

Takım ayarsız olacak gibi geliyor yine bir yer müthiş oynicak bir bölüm aksıyacak gibi geliyor

Az önce yemin ederim rüyamda Polatla konustum, dedim "baskan, sen Rijkaardi getirdigin icin pismansin degil mi dedim, cünkü böyle bir kadro kuracaksan Rijkaardi neden getirirsin ki. Bosuna 3 milyon euro veriyorsun adama, o napsin bu kadroyla" dedim, "üzgünüm" dercesine bakiyordu, yorum yapmadi. "Git isine yaa" dedim, uyandim ))

saka yapmiyorum gercekten konustum rüyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt