Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 13 Saat !

Aynı şeyi 214114 kere niye söylüyorsun. Sabri'ye kurban olun o olmasa ne yapacağız. Elimizde 2-3 tane iyi Türk var bari onlara sahip çıkın.

Sabriye Sen kurban Ol Tövbe Tövbe Ben Sabriye Kötü Demedim Sabri Bek Değil Dedim Alide Bek Değil Yoksa Sabri Açıkça İyi Oynar :)

Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

bjk den cenki alsaydık bari :D

Elano'Yu da yazmayı unutmuşum..3,5 milyon euro verdiğimiz adamı kenarda oturtmayız herhalde..En az 3 sakat olması gerekiyor yabancılardan Prekazi'nin elamanın oynaması için..

Şu anda,

Çağlar sakat,

Mehmet Batdal sakat,

Pino hala tam olarak iyileşmedi,

Harry Kewell sakat,

Sabri sakat,

Barış Özbek kafadan sakat.

bence uzaattık zamanı :)

Valla biz asıl hiti sezon içinde alıyoruz ama bundan bir kısım üyemiz faydalanamıyor.

Onlarla ancak ara transfer döneminde görüşeceğiz korkarım ki...

yok yok akşama bir transfer daha açıklanır :)

Selçuk İnan abartılıyor.Hep yaptığı defansif ve ofansif müdahaleler akla getiriliyor.Oysa temposu oynadığı mevkinin gerektirdiği düzeyde değil ve bu yüzden oyundan kopma durumları sıkça oluyor...Tipik özet görüntü oyuncusu,maçın tamamını dikkatli seyredince anlaşılıyor bu durum.Gayretli ve hünerli sayılır ama tempo eksikliği kollektif bütünlüğe sahip bir takımda olduğu için farkedilmiyor...Hele bizim 70 metrelik orta sahada şu haliyle dağılır gider,Ayhan kadar bile olamaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt