Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Lan olm benim ağzımı bozdurma tutturdunuz bi oyuncu gelecek bi oyuncu gelecek.Ben söylüyorum sağlam kaynaklarıma göre messi Galatasarayda.17.29 anlaşmışız:lol:

sende benim ağzımı bozdurma ahmet çakar:messi kim ki adam olsa milli takımında iş yapardı:D

arkadaşlar ne diyosunuz olurmu transfer

Elimizde bir tek lig Şampiyonluğu kaldı. An itibarı ile bu yoldaki en büyük rakiplerimizin gerisindeyiz kadro kalitesi olarak. Ne yazık ki yönetimin bu döneminde maddiyat ve kriter bahaneleri nedeni ile vizyon küçülttük. Açıkçası ben Adnan Polat ve saz arkadaşlarının devre arasını görebileceğine ihtimal vermiyorum. Olağanüstü kongre kararı alınması kuvvetle muhtemel.

Son iki transferin az ya da çok takıma katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Ancak transferin son haftasında Wolfsburg Diego'yu almasaydı ne yapacaktık diye düşünmeden de edemiyorum.

Bu sene için takımımdan beklentim en fazla güzel futbol olur. Şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum. En büyük iki rakibimizin yerli rotasyonu bizden iyi olduğu gibi yabancı haklarının +2'sinin +2'sini de kullandılar. Uzun soluklu lig maratonun da iyi kötü bunun mutlaka faydasını göreceklerdir.

nese transfer bitti madem adam önerebiliriz Zezinho bu adama dikkat diyorum sadece...

Bravo, gidenler ve gelenler ne gibi bir fazlası var bu takımın? Transfer dönemi ne kattı takıma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt