Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

---Ufuk

--Sabri--Neill--Hakan--İnsua

------------Cana

----Elano--------Kewell

----------Misi-

-------Arda---Baros

Bravo, gidenler ve gelenler ne gibi bir fazlası var bu takımın? Transfer dönemi ne kattı takıma?

Gidenler Keita bize Riberyden sonra gelen en iyi sag acik, 4-3-3 icin süper bir isim.

Yerine gelen Misimovic, cok sevsemde, transfere cok sevinmis olsamda 4-3-3 icin bir topcu degil ama Allahtan Misimovic icin sistem degistirilir, cünkü gercekten süper bir topcu.

Gidenler Topal. Kalsaydi adim gibi eminim Rijkaard Cananin yerine Topali tercih ederdi.

Gidenler Güngör-Ugur

Gelenler Ali-Caglar-Insua Iyi is yaptik burda kanimca ama iste biri sakat cikti, digeri sag bekte oynatiliyor, oysa adam stoper. Insua hakkinda birsey yazmaya gerek yok zaten.

Pino, Serdar, Badtal. Bu topculardan Pino dan birseyler bekliyorum ama o da sakat iste, off.

demek ki box to box mustafa sarp oynayacak. :D

Ben yazdığım mesajı unuttum, sen daha yeni cevap veriyorsun..Ayıp ama..Ben Beşiktaş'tan Fatih Tekke'yi açıklamasını bekliyorum..Gece 23:50'de..

Evet işte o imzayı sabah yolladılar anladın:)Lisans işlermleri önemli zaten;Sen imzayı atırdıysan,istersen transfer sezonu bittikden 5 gun sonra açıkla.Şunu anlatmaya çalışıyorum transfer olsaydı ve bu tff ye yollansaydı ki saat kaç oldu!!! bu saatden sonra kanunen yolansa bıle kabul edılmez.Böle bir imza olsaydı mutlaka basına yanısrdı;)

ben artık akşamki maçı bekliyorum bıraktım transferleri bu sene ilk 3 e gireriz anca

sondakikafutbol

Bucaspor Club Brugge'de forma giyen Mohammed Dahmane'yi kadrosuna kattı...

Hakan Balta'yı box to box oynatalım :D:D

Tek dilegimiz, Misimovic ve Insua´nin gercekten cok katki yapmasi. Diger iyi transferlerimiz gibi beklentilerin altinda performans sergiler ve takimla uyusamazlarsa cok kötü günler bizi bekliyor olacak. Bu sezon insallah su sakatlanmaz, insallah su iyi performans gösterir diye dua etmekle gececek.

Evet işte o imzayı sabah yolladılar anladın:)Lisans işlermleri önemli zaten;Sen imzayı atırdıysan,istersen transfer sezonu bittikden 5 gun sonra açıkla.Şunu anlatmaya çalışıyorum transfer olsaydı ve bu tff ye yollansaydı ki saat kaç oldu!!! bu saatden sonra kanunen yolansa bıle kabul edılmez.Böle bir imza olsaydı mutlaka basına yanısrdı;)

+rep

Sarp'ın koşu stiline hastayım haa..

VDV 10 milyona gitmiş :sad007:

Klasik Adnan Polat transfer dönemi izledik. En gerekli yerlere transfer yok. Allah Baros u sakatlıktan korusun ( tabi hepsini korusun isteriz ) .Geçen seneden demekki zerre kadar ders alınmamış . Emana , Annan ile ilgileniliyormuş görüntüsü veriliyor. Son gün adam takım bulamıyor , kulüp indirim yapıyor ama almak isteyen kim . Kimse kusura bakmasın be şu sonuca vardım . Galatasaray bu zihniyetle anca günü kurtarır. Adnan Polat' ın vizyonu bu . Umarım yeni stadımızda Adnan Polat ve yönetiminden kurtulmuş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt