Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Bence transfer olabilir hala.

Yani bitmiştir ama akşam açıklanabilir.

Arkadaşlar,dün öğleyin yöneticiler muhabirlere transferlerin bittiğini açıklamasını yapmışlardı ve bunu foruma duyurmuştum.

Ondan sonra çıkan haberlerin kaynağı hem ScoutGS'ye,hem sosyal paylaşım sitelerindeki son dakika haberleri sunan servislere ileti.

hay sizin box to boxunuzu eşşekler kovalasın yeter ya türkçe terim bulun kutu kutu pense de bari.. mustafa sarp en candan oynayan oyuncu ne zararı var misinin arkasında sırıtmaz biz golleri defans hatasıyla yiyoruz bunu anlamak zor değil

bunu anlamak cok zor senin icin anlasilan.

hay sizin box to boxunuzu eşşekler kovalasın yeter ya türkçe terim bulun kutu kutu pense de bari.. mustafa sarp en candan oynayan oyuncu ne zararı var misinin arkasında sırıtmaz biz golleri defans hatasıyla yiyoruz bunu anlamak zor değil

Ağzına sağlık.

+1905'de benden kovalasın

M.Sarp'ın pas atışına hastayım. Önce kendisine gelen topu kontrol ediyor, 2-3 kere dürtüyor, kollarını açıyor ve pasını aktarıyor. Ah bide tam dönüş hareketini yapsa.

M.sarp'ın en hasta olduğum gol OFK karşısında korner kesildikten sonra çaktırmadan dönüp kaçıyor:D:D ve GoooOoooL

Gidenler Keita bize Riberyden sonra gelen en iyi sag acik, 4-3-3 icin süper bir isim.

Yerine gelen Misimovic, cok sevsemde, transfere cok sevinmis olsamda 4-3-3 icin bir topcu degil ama Allahtan Misimovic icin sistem degistirilir, cünkü gercekten süper bir topcu.

Gidenler Topal. Kalsaydi adim gibi eminim Rijkaard Cananin yerine Topali tercih ederdi.

Gidenler Güngör-Ugur

Gelenler Ali-Caglar-Insua Iyi is yaptik burda kanimca ama iste biri sakat cikti, digeri sag bekte oynatiliyor, oysa adam stoper. Insua hakkinda birsey yazmaya gerek yok zaten.

Pino, Serdar, Badtal. Bu topculardan Pino dan birseyler bekliyorum ama o da sakat iste, off.

Geçen sezon ki kadromuz ilk 11 olarak hem Beşiktaş'tan hem de Fenerbahçe'den daha iyiydi. Bu transfer dönemi iki klüp de hangi bölgesi eksik ise oraya kapattılar. İyi futbolcularını da elde tuttular. Fenerbahçe iki kanat ve forvette,defansta sıkıntı yaşıyordu, bu açığı kapattılar. Beşiktaş çok iyi savunma yapıyor, yaratıcılık eksikti bu açığı kapattılar. Biz de ise Ocak ayından beri çift yön, kaliteli yerli eksikliği vardı; gram ilerlemedik. Takımın en iyi kısmı sağ kanattı, orayı bozduk.Forvete alternatif kalmadı. Bu transfer dönemi tam bir faciadır, bizim için. Diğer takımlar kendi seviyelerini çok yukarı çektiler.

Cevap: Son Dakika | Galatasarayda Transfer Atagı

aha aha

dümer etkisi :asd:

başlığı görünce heycanlandım bende

Evet işte o imzayı sabah yolladılar anladın:)Lisans işlermleri önemli zaten;Sen imzayı atırdıysan,istersen transfer sezonu bittikden 5 gun sonra açıkla.Şunu anlatmaya çalışıyorum transfer olsaydı ve bu tff ye yollansaydı ki saat kaç oldu!!! bu saatden sonra kanunen yolansa bıle kabul edılmez.Böle bir imza olsaydı mutlaka basına yanısrdı;)

Evet sabah imzayı attılar, bekliyorlar aylarca açıklamak için..Ledesma ve Rosicky de benzer imzalar atmıştı galiba..Niye beklesin imzadan sonra adamlar? Lisans asıl 2 dakikalık iş..Anında çıkarırlar..Demek ki görüşmeler hala sürüyor..Şimdi de kanun adamı mı oldun? Kanunen kabul edilmezmiş..Nerede yazıyor böyle bir kanun..TFF kanunla yönetilmez, kendi kuralları vardır..Ankaraspor bu yüzden tüm liglerden ihraç oldu..

[video=youtube;i7bKsegmzgw]https://www.youtube.com/watch?v=i7bKsegmzgw[/video]

UFUK

SABRİ NEILL SERVET H.BALTA

CANA ELANO

PINO MISIMOVIC ARDA

BAROS

Bence budur. 4-2-3-1 En iyi sistemdir.Cana defansif,Elano box to box,Misimovic ofansif orta saha.Kanatlar Pino ve Arda.Mecburen sol bek Balta yaptım.Yoksa 7 yabancı oluyor.

Neden istanbul tekrar kansermi edermiş adamı :D:D

yok. ve ayraçı koydum araya.hem hastalık nedeni ayrıca da istanbula gelmek istemedi eşi.hakikaten istanbul dan güzel yermi var la..

Box'un bir anlamı daha var ceza sahası. Kendi ceza sahasından rakip ceza sahasına kadarki bölgede oynayan futbolcu oluyor box-to-box. :D

Beyler transfer olucaktır buyuk ıhtımal yoksa Prekazının getırdıgı adamı alırlardı demekkı baskası gelıyorkı onu almadılar

M.Sarp'ın pas atışına hastayım. Önce kendisine gelen topu kontrol ediyor, 2-3 kere dürtüyor, kollarını açıyor ve pasını aktarıyor. Ah bide tam dönüş hareketini yapsa.

ahahaha yapma Ahmet )))))))

süper yaa aynene benim gördügüm seyler ))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt