Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

[video=youtube;weZw2B0BZT0]https://www.youtube.com/watch?v=weZw2B0BZT0[/video]

:)Hakan lisans 2 dakıkalık iş evet ama Tff bu saatten sonra lisans çıkarma işlemi kabul etmiyor!!!!!! TRANSFER SEZONU KAPANDI;)

İsterlerse 3 ay daha göruşsunler kendi kendilerine anlaşırlar,yönetimle halı saha maçlarına çıkarlar anca;)

Evet özerkdir İç yonetim tuzukleriyle yönetilir banamı anlatıyorsun:)Ne alakası var bitti.

hay boxtoboxunuza yaa amma sakız oldu bu laf.. yok abi bitti işte eldekilerle idare etcez artık

Ben ortasahamizin iyi oldugunu düsünüyorum,Misimovic,Cana ve Elano birinci sinif futbolcular,bu futbolcularin arasinda Ayhan ve Barista faydali olur.

Mustafa Sarpi cözemiyorum,dünyada esi benzeri yok Mustafanin,bukadar yeteneksiz bir futbolcunun skora bukadar katkisi olmasini anlamis degilim.

Mustafa Sarp hakkındaki yorumun süper. Evet bu kadar yeteneksiz bir adamın sürekli gol bölgelerinde olması çok ilginç :) şu aşama da bence b2b dediğimiz olayı en iyi yapabilicek yerli Ayhan. en azından pas vermesini ve top taşımasını Sarp/Barış ikilisinden daha iyi biliyor. Ama ısrarla ben bu bölgede (sert olmamalarına rağmen) Emre Çolak veya Musa nın değerlendirilmesinden yanayım. Kaybedicek çok fazla birşey kalmadı.

Saat 17:30'da transfer sezonu kapanmıştır.(NOKTA)

---------Misimovic-------

--Gentner---------Josue---

----------Hasebe---------

Bu adamın arkasında 3 tane enerjik oyuncu vardı.Elano o yükü kaldıramaz.Cana'yı koyduk diyelim,her türlü BAM üçlüsünden biri oynayacak.

Arkadaşlar şu anki kadromuzda box to box düşünülen ELANO.Başka biri yapamaz bu işi.

onunda bu görevi ne kadar iyi yapa bildigini gecen sene gördük zaten, gerci simdi önünde hic degilse aldigi toplari olumlu kullanan Misimovic olacak ama neyse.

hay sizin box to boxunuzu eşşekler kovalasın yeter ya türkçe terim bulun kutu kutu pense de bari.. mustafa sarp en candan oynayan oyuncu ne zararı var misinin arkasında sırıtmaz biz golleri defans hatasıyla yiyoruz bunu anlamak zor değil

Defans hatasindan yiyoruz degilmi, dogru ama defans hatasini neden yapiyoruz orta saha oyuncularimizin, yanlis kademe yaptiklarindan, yada kademe yapamadiklarindan, ornegin niye hep Baltanin bolgesinden hatalar geliyor cunki, Ayhani, Sarpi, Barisi kademeye giremiyor, Kewell ve Ardayi saymiyorum cunku bunlar devamli kademeye girenler degil anlatabiliyormuyum

:)Hakan lisans 2 dakıkalık iş evet ama Tff bu saatten sonra lisans çıkarma işlemi kabul etmiyor!!!!!! TRANSFER SEZONU KAPANDI;)

İsterlerse 3 ay daha göruşsunler kendi kendilerine anlaşırlar,yönetimle halı saha maçlarına çıkarlar anca;)

Tamam Serdar..Güzelce tartıştık..:D Ara transfer döneminde yine bekliyorum seni..:p

Artık elimizdekilerle idare edeeğiz yapacak birşey yok.Musa'yı orta sahaya monte etmeliyiz,Ayhan sezona gayet iyi başladı,Cana performansını artırırsa, Barış ve Sarp da yeteneklerini aşacak hareketlerden kaçınırlarsa bence bu takım yine çok iş yapar..

yalnız aurelio çok iyi giderdi bize

(eğer eski performansı ile oyanayacaksa)

Kabus gibi transfer sezonu gecirdik..Hala ihtiyacımız olan bölgelere transfer yapılmadı...İşimiz allaha emanet sakatlık sorunu olmaz inş...Sampiyonluk bana göre hayal...Yönetim istifa edene kadar...

Misi Cana ve İnsua transferleri çok güzel oldu.

Misi belki de Hagi den sonra bekledigimiz 10 numaradır :)

Cana mücadeleci ve Liderlik vasıflarıyla Takım Arkadaşlarına çok şey katar.

İnsua 21 yaşında bir çok oyuncunun ancak 28 ne geldiginde gittigi premier ligte 40 maç oynadı Arjantin milli takımında milli oldu. Satın alma opsiyonu alması bizim açımızdan çok güzel. Bir de bu oyuncunun ön libero oynayabilmesi de bizim şansımız olsa gerek :)

Bu arada Kewell yeni transfer degil belki ama bu adam profesyonellik baabında takıma yararlı olur. Aynı zamanda iyi bir alternatif ve ilk 11 oyuncusu ;)

news_manset_resim_ix_MustafaSarp001.jpg

Çok zeki oyuncu (!) Misimovic'le çok iyi anlaşacak.

:D

1228266.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt