Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Beyler gstvye üye oldumda mobil ödeme gstv haftalık 5.99 tl onaylıyormusunuz diye mesaj geldi onayladım ama aylık değilmi o neden haftalık 5.99 dedi ?

Saolasın kardeşim.. Evet haklısın ama gelecek yok bence bu olmuyor artık belli, yıllardır deniyosun aykutu. Ufukta pek farklı değil. Sıkıntı çekicez belli..

ınsallah cekmeyız ama cananın türk vatandaslıgına gececek olması harıka haber

a.s renktas hosgeldın aramıza..ufuga güven bence unutma kı valdeste cok hata yaptı başlarda

Valdes zaten hala iyi kaleci degilki halen cok amatörce hatalar yapiyor.Kaleci bana göre bu sene sartti ama olmadi mecbur güvenmemiz lazim artik ufuga.

1 senedir bağırıyoruz. :)

Geçen sene transfer döneminde ortasaha oyuncusunu bu kadar takan yoktu. :p

Aga ben Linde sakatlandığından beri bunu söylüyorum geçen sene de dahil. O bölge bizim kanayan yaramız yıllardır Ayhan oynamaya çalışıyor ama olmuyor işte.

bari lindeyi geri döndürseydik:D

dua edelimde 6 numara kabusu yasamayalım tekrar.

Misimovic ve insua transferi diger takimdaki oyuncularin uzerie piskolojik olarak cok olumlu ve hava katacak ve oyuncularimizin guveni artacak ve perfomansilarida etki yapacaktir.. ve ayrcia mismovic ardanin uzerinde buyuk yuki hafiflatacaktir cok umitliyim artik..

Yazıklar olsun yönetim. . Keşke Misimovic gelmeseydi de daha defansif bi adam gelseydi ..

Sergen bey biraz daha sakin olmayı denesek ?

:SS: Gstvye üye oldum açılmıyor media player bir sorunla karşılaştı diyip duruyor yaw neyse helali hoş olsun galatasarayamıza 6 tl

Bu mesajı yazmıştım ama tekrar yazıyorum;Misimovic bize gelmek için herşeyi yaptı,İnsua'nın transferi de çok ani gelişti 1-2 gün içinde oldu,o zaman bu Adnan Sezgin 3 aydır yurtdışında ne halt yaptı çok merak ediyorum..

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Rijkaard muradına erdi!

Benim analizlerimin aynısı !

Hakan Balta'yı zaman zaman stoper oynatacak özellikle içerideki maçlarda

İçeride ki maçta top kullanan orta saha Elano olacaktır,dışarıda ki maçlarda Ayhan olacaktır - Elano'yu sağ açığa çekecektir -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt