Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı
Tıkırtı şıkırtı ?
:lol:
Tıkırtı şıkırtı ?
:lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesajı yazmıştım ama tekrar yazıyorum;Misimovic bize gelmek için herşeyi yaptı,İnsua'nın transferi de çok ani gelişti 1-2 gün içinde oldu,o zaman bu Adnan Sezgin 3 aydır yurtdışında ne halt yaptı çok merak ediyorum..
Bu mesajı yazmıştım ama tekrar yazıyorum;Misimovic bize gelmek için herşeyi yaptı,İnsua'nın transferi de çok ani gelişti 1-2 gün içinde oldu,o zaman bu Adnan Sezgin 3 aydır yurtdışında ne halt yaptı çok merak ediyorum..
Ligtv.com.tr - VideoHaber - Rijkaard muradına erdi!
Benim analizlerimin aynısı !
Hakan Balta'yı zaman zaman stoper oynatacak özellikle içerideki maçlarda
İçeride ki maçta top kullanan orta saha Elano olacaktır,dışarıda ki maçlarda Ayhan olacaktır - Elano'yu sağ açığa çekecektir -
transfer için hala bir umut var mı?
gs bonusumuzu aldık.. artık gidip yeni stadımızda keyifle maç seyretmek, tezahuratlarımızla futbolcularımıza destek vermek, storelarda çıldırmışcasına hunharca alışveriş yapmak istiyor bu taraftar. güzel bir sezon olsun artık yaa.. :/
gs bonusumuzu aldık.. artık gidip yeni stadımızda keyifle maç seyretmek, tezahuratlarımızla futbolcularımıza destek vermek, storelarda çıldırmışcasına hunharca alışveriş yapmak istiyor bu taraftar. güzel bir sezon olsun artık yaa.. :/
misimovic kaç nolu formayı giyecek bilen varmı
misimovic kaç nolu formayı giyecek bilen varmı
Şampiyon oluruz diyen varmı![]()
Bunlar güzel şeyler. Transfer döenminin başında stoper,sol açık ,orta saha arıyorduk. Bunlar hani? Plan diye bir şey olmaz ise kulüpte olcuağı budur.
Rosicky e gitti olmadı ledesma ya gitti olmadı baptista ya gitti olmadı kim kallström e gitti olmadı bunun gibi 1-2 oyuncuya gitti olmadı. kısaca OLMADI !