Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Fax yoluyla Aslan oldu

Annan için Rosenborg ile anlaşan Galatasaray, Gana’daki futbolcuyla faxlaşarak imzaları attı!

Tarih01 Eylül 2010 , 08:48

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

* Galatasaray

Lorik Cana’nın yanına aradığı ön liberoyu Norveç Ligi takımlarından Rosenborg’ta bulan Galatasaray Anthony Annan ile anlaşma sağladı. Norveç kulübüyle de anlaşmayaya varan Sarı-Kırmızılı yönetimin bu futbolcuyu önümüzdeki çarşamba günü İstanbul’a getireceği öğrenildi.

Gana kampında

Gana Mili Takımı’nın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Annan milli takım kapında olduğu için resmi sözleşmeye imza atamadı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Galatasaray yönetimi bu futbolcu ve menajeri ile fax yoluyla resmi sözleşmeyi imzaladı.

Fax yoluyla Aslan oldu - Futbol - Ajansspor.com

Kaynak fotospor zuhahahaahahaha :)

ben saat 5 den sonra ıdmana gıttım geldım 00.00 da kapancak dıyolar :asd:

Ayhan'ın son maçlarda ki performansını,tüm sezon boyunca göstermesi için dua etmekten başka şansımız yok malesef.

00.00 kadar uzatildigina dair ben haber goremedim tek bildigimiz Ufuk gecen sene 21.00 aciklanmis

ben mükemmelim ya :D

arkadaş da haberi başka yerden almış.ısrarla sağlam kaynak diyo.Basında da gördüm.İnşallah diyorum sayın seyirciler :D

Fax yoluyla Aslan oldu

Annan için Rosenborg ile anlaşan Galatasaray, Gana’daki futbolcuyla faxlaşarak imzaları attı!

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

* Galatasaray

Lorik Cana’nın yanına aradığı ön liberoyu Norveç Ligi takımlarından Rosenborg’ta bulan Galatasaray Anthony Annan ile anlaşma sağladı. Norveç kulübüyle de anlaşmayaya varan Sarı-Kırmızılı yönetimin bu futbolcuyu önümüzdeki çarşamba günü İstanbul’a getireceği öğrenildi.

Gana kampında

Gana Mili Takımı’nın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Annan milli takım kapında olduğu için resmi sözleşmeye imza atamadı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Galatasaray yönetimi bu futbolcu ve menajeri ile fax yoluyla resmi sözleşmeyi imzaladı.

Fax yoluyla Aslan oldu - Futbol - Ajansspor.com

Açıklarlardı öyle bi şey olsaydı..

16547_Galatasaray_SK.jpg

yorumunuz ?

Biz 1 tane Hakan, Ali ve Sarp'la kanser oluyoruz. Sen 2 tane koymuşsun be renkdaş. :o

Orta sahanın iğrenç olduğunu bile bile, bu şekilde yola çıkmayı hedeflediklerine inanmak istemiyorum hala. Misimovic ve İnsua iyidir tamam ama, Annan-Ladesma tarzı bir adam kesinlikle şart. (isimler sadece örnek) Ocak ayını düşünüyorlarsa bu transfer için, o zamana kadar kaybetceğimiz puanlar bizi çok yaralar. Zaten şuan 6 puan içerdeyiz. Sıkıntı olur.

Off kaynak Fotospormuş ya:(

Scoutgs, ftw ne diyor son olarak. Ajansspor'un haberi doğru mu ? Ona göre son birkaç saat daha kafa yicem.

Fax yoluyla Aslan oldu

saate bak sabah 08 yuhh

Elin uğurlu gelir inşallah Tamer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt