Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Ben Cana'nın doğru transfer olduğunu düşünüyorum.Ki Cana'dan ve göstereceği performansa da güveniyorum.En geç 1-2 hafta sonra gerçek Cana'yı izlemeye baslayacağız.Yani en azından ben öyle umuyorum :o

Şuana kadar Cana beni umutlandıracak bir özelliğini maçlarda ortaya ne yazık ki koyamadı.Ağır bir adam,top tekniği çok zayıf,fiziğiyle mücadele etmeye çalışıyor hazır olmadığı için maçlarda tahammül edebilme boyutlarını zorluyor,pasları hep en yakındaki futbolcuya,topa müdahaleleri destursuz vs. şuan için Mehmet Topal'ı verip yerine ala ala bu adamı mı aldınız tarzında düşünüyorum Cana ile alakalı.Umarım beni uzun vadede yanıltır.

Sabah ki YOB2 olayına açıklık getireyim.

Biraz önce geldim provadan. Rasim Öztekin'le konuştuk.

Olayı uzun uzun anlatmayayım, kısaca;

Şu Manisaspor'da oynayan orta saha oyuncusu Yiğit'i alabilirdik, dedi. Dedim olmadı mı abi? O kadarını bilmiyorum dedi.

YOB2 şifresinden manisasporda oynayan yiğiti bulmamızımı bekliyordun :D

Şuana kadar Cana beni umutlandıracak bir özelliğini maçlarda ortaya ne yazık ki koyamadı.Ağır bir adam,top tekniği çok zayıf,fiziğiyle mücadele etmeye çalışıyor hazır olmadığı için maçlarda tahammül edebilme boyutlarını zorluyor,pasları hep en yakındaki futbolcuya,topa müdahaleleri destursuz vs. şuan için Mehmet Topal'ı verip yerine ala ala bu adamı mı aldınız tarzında düşünüyorum Cana ile alakalı.Umarım beni uzun vadede yanıltır.

Yanıltacağından emin olabilirsin.

benim babam türk olsa alman milli takım forması giymeye utanırım sokakta gezemem öyle

Merak etme.. Sen Almanya Milli Takiminin saayesinde Yillik 5-7 Milyon Euro aldinmi, Baban Türkiye Almanya karsi karsiya oynayinca Tutacagi Takimida bilir ;)

benim babam türk olsa alman milli takım forması giymeye utanırım sokakta gezemem öyle

Ya kardeşim futbol ile milliyetciliği karıştırmayın. Bu ekmek parası.

Adam Almanya'da doğup büyümüş.

Almanya milli takımında Dünya Kupasında kendini gösterme fırsatı varken niye Fatih terim gibi egosu yüksek bi hocayla çalışsın.

Bizi seçseydi elemelerde bi kaç maç oynardı değişen bi şey olmazdı.Ama adam şimdi Real Madrid'de.

Hem sen zamanında ilgilenme sonra bu adam yıldız olunca gel takıma de.

Aynısını Eren Derdiyok-Gökhan İnler içinde yaptılar.

Adamlar biz Türkiye'den teklif bekledik ama gelmedi kendimizi büyük bi turnuvada göstermek için de Isviçre milli takımını seçtik dediler.

Ben adamlara bu konuda suç bulmuyorum.

Sabah ki YOB2 olayına açıklık getireyim.

Biraz önce geldim provadan. Rasim Öztekin'le konuştuk.

Olayı uzun uzun anlatmayayım, kısaca;

Şu Manisaspor'da oynayan orta saha oyuncusu Yiğit'i alabilirdik, dedi. Dedim olmadı mı abi? O kadarını bilmiyorum dedi.

Yigit Incedemir - Spielerprofil - transfermarkt.de

Yigit Gökoglan - Spielerprofil - transfermarkt.de

İncedemırdır herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt