- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.
A2 takimi forumundan aldim bilgiyi internette arastirdim karsima bu cikti
A2 takimi forumundan aldim bilgiyi internette arastirdim karsima bu cikti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mascherano,barçaya gitti. ordan bi busgets yada keitayı kapabilirmiydik acaba? süper olurdu...
eren ve gökhan konusunda bende bir şey diyemem adamlara teklif vermedik ama milli takım teknik direktörü adolf hitler olsa ben yine türk milli takımını seçerim
Sabah vardı baya muhabbeti adminde işin içindeydi 2a5 şifresi?Sen değilmiydin sabahki yunus?ne şifresi aga
RADYO DİNLEMEYEN FENERLİ OLSUN =P
RADYOYU ONLİNE DİNLE
Ciddiye almayn arkadaşlarMaksat nöbetiniz daha güzel geçsin..
![]()
RADYO DİNLEMEYEN FENERLİ OLSUN =P
RADYOYU ONLİNE DİNLE
Ciddiye almayn arkadaşlarMaksat nöbetiniz daha güzel geçsin..
![]()
mascherano,barçaya gitti. ordan bi busgets yada keitayı kapabilirmiydik acaba? süper olurdu...
eren ve gökhan konusunda bende bir şey diyemem adamlara teklif vermedik ama milli takım teknik direktörü adolf hitler olsa ben yine türk milli takımını seçerim
Kardeş kota yiyor kota hey gidim hey sınırsız olaydı sabah akşam istek yollardım.Adnan sezginden masallar isterdim senden.
Milliyetcisin ama dedimya bu futbol. Kariyerinin gelişimi açısından Almanya Mesut için daha iyiydi ki mükafatını aldı. Yılda 5milyon euro kazanıyo galiba. Ayrıca Dünya'nın en büyük kulüplerinden birine gitti.
İşte bundan sordummascherano,barçaya gitti. ordan bi busgets yada keitayı kapabilirmiydik acaba? süper olurdu...