Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Şom ağızlı tsn ne dediyse çıktı arkadaş.

Ben futbolcu olarak söylemiştim.

Hani yorumcuların müthiş lafı "maçın kırılma anı" varya, işte Galatasaray için Avrupanın kırılma anı da, Prekazi nin Monaco ya taktıgı freekicktir :)

O golu o atmadi. Yuzyilin yaniltmacasi o. dikkatli bakarsan topa Cuneyt tanman vuruyor. Photoshop yani

o attigi gol GS in vizyonunu degistirdi siz farkinda degilsiniz bence

Sadece şunu diyeceğim Kornerden gol atabilen kaç adam var şuan ? Yanlıs hayırlamıyorsam bunu Tugay Kerimoğlu anlatmıstı. Bir gün antremanda konusuyorlar Prekazi diyorki istediğim yere şut atabilirim. Tabi inamıyorlar. Neyse maç oluyor serbest vuruş gelior Prekazinin yanına söyle bakalım nereye atcaksın diyor.. Prekazide direge atacam ordan kaleye diyor. hahah gülüyorlar. Geriliyor topa vuruyor direk ve gol... Prekaziyi izlemek başka birşeydi...

Transfer süresini Kulüp mü uzatmak istemiş yoksa federasyon mu uzattı?

prekazi olayının ispatı varmı.varsa prekaziye yazık.ama yoksa sizlere yazıkkkk

olay gerçekmidir değilmidir bilmiyorum ama öğlende yazmıştım bana pek mantıklı gelmiyor. Eğer ortada ön protokol yoksa hiç bir futbolcu sırf İstanbul'a çağırıldı diye klubüyle gemileri yakmaz, ilişkisini kesmez, ki çağırıldığınında kanıtı yok henüz. Benim tahminim bu adam bir şekilde partizanla yollarını ayırdı (sebebi nedir bilemem , belki futbolcu devam etmek istemedi , belki klubu yol verdi belkide partizanla problemleri vardı bilemem), hazır bonservisini eline almışken de Prekazi bu adamı bize pazarlamaya çalışmış olabilir, bizim teknik heyet ve yönetimde ilgilenmeyince adam kendince sinirlenip bu açıklamaları yapmıştır. Tabi olayın iç yüzünü bilmiyoruz ama dediğim gibi bana mantıklı gelmiyor bu açıklamalar hatta saçma geliyor.

Ardaya yapılan teklifin bu sitedeki 1-2 kişi tarafından şaka amaçlı yapıldığı iddiası var? bu konu konuşuldu mu acaba

Şom ağızlı tsn ne dediyse çıktı arkadaş.

işin garip tarafıda t-s-n ne zaman bizle ilgili yazı yazsa hep kötümser yazılar yazar ama iyi yazıları yok.diğer klüplerle ilgili haber bile yapmazlar nerdeyse ama sözkonusu biz olunca her gün yerin dibine sokmaya çalııyorlar ve bizde o eziklerin haberlerini buraya alıntı yapıp hem o siteye prim veriyor hemde kendi takımımıza ayıp ediyoruz.

O golu o atmadi. Yuzyilin yaniltmacasi o. dikkatli bakarsan topa Cuneyt tanman vuruyor. Photoshop yani

Attila bey, ben o macı izledim ve dün gibi hatırlıyorum. Herhangi bir photoshopa ihtiyacım yok o gol için. Bence sizi yanıltmıslar :)

prekazi olayının ispatı varmı.varsa prekaziye yazık.ama yoksa sizlere yazıkkkk

Tek bir ispat : Cevad Prekazi.

Babana bir sor (hakaret amaçlı demiyorum sakın alınma) Galatasaraylı değilse bile "yüzüne bir tokat gibi çarpar" bu adamı sana.

Yönetim ahlaksızlığın, yanlışın daniskasını yapmıştır. Prekazi "ek gelir" için bile bu adamı bize "kakalamak" istemiş olabilir (en kötü ve bağnaz mantıkla düşünerek) ama sen böylesi efsane ve zararsız bir adama terbiyesizlik yapamazsın ve adımızı bu kadar küçültemezsin hatta vizyondan bahsedemezsin. Normal bir menajere yapılması bile ayıptır. Kaldı ki adam diyor "benden oyuncu istediler bende 3 cd verdim olumlu cevap geldi, çağrıldık ama aradığımızda Polat telefonu açmadı, Sezgin'de istemiyoruz dedi"...Ayıptır. Yanlıştır ve bize yakışmaz. Bu yönetim kimleri üzmedi ki ....Prekazi kimmiş ?

15 yaşındaki çocuklar nerden bilsin Prekazi'yi, Derwall'ı, Devrimi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt