Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

yeni transferler güzel ama misi milli takımda. adaptasyon için 2 hafta verimli oabilirdi.

maalesef prekaziyide hagiyide canlı izleyemedim eski maçların tekrarlarında gördüm
Sadece şunu diyeceğim Kornerden gol atabilen kaç adam var şuan ? Yanlıs hayırlamıyorsam bunu Tugay Kerimoğlu anlatmıstı. Bir gün antremanda konusuyorlar Prekazi diyorki istediğim yere şut atabilirim. Tabi inamıyorlar. Neyse maç oluyor serbest vuruş gelior Prekazinin yanına söyle bakalım nereye atcaksın diyor.. Prekazide direge atacam ordan kaleye diyor. hahah gülüyorlar. Geriliyor topa vuruyor direk ve gol... Prekaziyi izlemek başka birşeydi...

12 dev adam ezip gecyio resmne siradaki kim xD :D

Günün Özeti,

Renkdaşlar transfer nöbeti esnasında tartışacak konu ararken, prekaziden girdiler, Xamax'tan çıktılar,

Les Adnans'lara kızıp durdular, Jovaneviçi savundular bir saniye izlememiş olsalar da :))))

Ama yine de biliyiorum ki,

hepsi de aşk sarı, aşk kırmızı diyolar her zaman ...

Montaj diyen arkadaş kendinde misin ?

O gol Yüzyıllık Sevda belgeselinde bile vardı . Tarihtir o .

Git sor bakalım Cüneyt Tanmana kim atmış

Arkadaslar simdi bir saat sonra bakmisiz Gazetelerde manset "INLER GALATASARAY"DA!!!!"

Woww!!! bee

Ne manyak olurdu ama di mi?

:)

Herşeyiyle inanılmaz bir transfer nöbeti oldu bu transfer nöbetini torunlarıma bile anlatacağım eğer yaşarsam :asd:

"A.Madrid kulübü, G.Saray'ın Portekizli menajer Jorge Mendes ile işbirliği yaptığını ve sanki Arda Turan'a A.Madrid'den bir transfer teklifi gelmiş gibi davranmasının etik kurallara aykırı olduğu iddia edildi.

Arda Turan ile hiç ilgilenmedikleri, zaten faks dikkate alındığında ortada İspanyolca bilmeyen insanların bu faksı yazdığı bildirildi. Arda'ya teklif gibi gösterilen faksta "Arda için '11 kilo' teklif ediyoruz" teklifinin ise saçmalığın en anlamsızı olduğu bildirildi. G.Saray kulübünün Arda'nın fiyatını artırmak için böyle bir oyuna giriştiği iddia edildi."

Bu olay doğru mu yahu?

Beyler Manisa Makakulayı transfer etti. Transfer sezonu hala sürüyor. Saat gece 12 ye kadar.

"A.Madrid kulübü, G.Saray'ın Portekizli menajer Jorge Mendes ile işbirliği yaptığını ve sanki Arda Turan'a A.Madrid'den bir transfer teklifi gelmiş gibi davranmasının etik kurallara aykırı olduğu iddia edildi.

Arda Turan ile hiç ilgilenmedikleri, zaten faks dikkate alındığında ortada İspanyolca bilmeyen insanların bu faksı yazdığı bildirildi. Arda'ya teklif gibi gösterilen faksta "Arda için '11 kilo' teklif ediyoruz" teklifinin ise saçmalığın en anlamsızı olduğu bildirildi. G.Saray kulübünün Arda'nın fiyatını artırmak için böyle bir oyuna giriştiği iddia edildi."

Bu olay doğru mu yahu?

yok daha neler. fb medyası başlamış yine

zor tabi

hele yonetim adamlari cocuk gibi oynatirsa bundan sonrakiler hic bilemez

millet degerlerine neler yapiyor

biz bir hakan sukuru dini inanci yuzunden ne hale gtirdik

Yönetim zaten tarih filan bırakmadı. Yeniden tarih yazmaya başladık, tarihimizde olmayan bütün rezillikleri yaşattığı için teşekkür ediyorum hepsine...

14 yaşındayım ve 100 yıllık sevda adlı dvdyi soluksuz izlemem yeter.

İzlemek, yaşamak ile bir değildir ama sana sözüm yok. Bilmeden atıp tutanlara sözüm.

o

r

t

a

m

g

e

r

g

i

n

tranfer konusuna ger dinsek :D

size sunu anlatayim

ben kucuktum ilk prekazi geldiginde

herkez cok iyi futbolcu oldugunu biliyordu

babam tuttu elimden dediki basket macina gidiyoruz

meger supriz yapmis

kapali salonda GS maci var, evet yanlis duymadiniz, kapali salonda

prekaziyi ilk biz izleyecegiz dedi, gittik izledik, ayakkabi giymiyordu, deriden yapilmis patik gibi birseyle oynuyordu

ama nasil oynamak. her ayagina top geldiginde ne yaptigini bilen bir adamdan bahsediyoruz

o attigi frikikte analiz edilmesi gereken bir olay, ben fizik kurallarini zorladigini iddia ediyorum, sanirim inanilmaz bir ruzgara denk geldi

yoksa o top oyle gidemez

30 cm yukseklikte 30 metre gitmesi icin bir topun hizi ne olmalidir sizce?

bombe yapmadan yani

kapatın konuyu

transfer kepenklerini indirin artık :D

milli aradan sonra bomba gibi geliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt