Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Arkadaslar simdi bir saat sonra bakmisiz Gazetelerde manset "INLER GALATASARAY"DA!!!!"

Woww!!! bee

Ne manyak olurdu ama di mi?

:)

Üstadım ya yaşını tes yazdın ya da zeka sorunun var gerçekten buna ikna edebildin beni photoshop iddan ile. Şaka yaptın yapmadın bilemem buna cüret etmen bile ayıp zaten. Sizin ordaki futbola takıl sen bence gerçekten. Biz iyiyiz böyle. fotoşopla da jovaniçlede iyiyiz. Sana görünen buz dağının karsız kısmı ise biz gerçekten iyiyiz.

Yahu forumda komik insanlar var 14 yaşındayız diye hagiyi prekaziyi derwalli bilmez olduk şöyle bir şey çıktı 100 yılın buluşu.

DVD.png

"A.Madrid kulübü, G.Saray'ın Portekizli menajer Jorge Mendes ile işbirliği yaptığını ve sanki Arda Turan'a A.Madrid'den bir transfer teklifi gelmiş gibi davranmasının etik kurallara aykırı olduğu iddia edildi.

Arda Turan ile hiç ilgilenmedikleri, zaten faks dikkate alındığında ortada İspanyolca bilmeyen insanların bu faksı yazdığı bildirildi. Arda'ya teklif gibi gösterilen faksta "Arda için '11 kilo' teklif ediyoruz" teklifinin ise saçmalığın en anlamsızı olduğu bildirildi. G.Saray kulübünün Arda'nın fiyatını artırmak için böyle bir oyuna giriştiği iddia edildi."

Bu olay doğru mu yahu?

mektup ingilizce yahu bu salaklar ispanyolca diyo:)

14 yaşındayım ve 100 yıllık sevda adlı dvdyi soluksuz izlemem yeter.

Kardeşim bu işlerde yaş önemli değil. Hagi'ler, Prekazi'ler Galatasaray Tarihinin Kahramanlarıdır. Kahraman olanı tarih yazar, sonraki nesiller onları okur, öğrenir. Atatürk bilmek için illa Atatürk'ün yaşadığı çağda yaşamak gerekmez.

"A.Madrid kulübü, G.Saray'ın Portekizli menajer Jorge Mendes ile işbirliği yaptığını ve sanki Arda Turan'a A.Madrid'den bir transfer teklifi gelmiş gibi davranmasının etik kurallara aykırı olduğu iddia edildi.

Arda Turan ile hiç ilgilenmedikleri, zaten faks dikkate alındığında ortada İspanyolca bilmeyen insanların bu faksı yazdığı bildirildi. Arda'ya teklif gibi gösterilen faksta "Arda için '11 kilo' teklif ediyoruz" teklifinin ise saçmalığın en anlamsızı olduğu bildirildi. G.Saray kulübünün Arda'nın fiyatını artırmak için böyle bir oyuna giriştiği iddia edildi."

Bu olay doğru mu yahu?

O haberi bir tek malum sitede gördüm,başka yerde de yazıyor mu

zor tabi

hele yonetim adamlari cocuk gibi oynatirsa bundan sonrakiler hic bilemez

millet degerlerine neler yapiyor

biz bir hakan sukuru dini inanci yuzunden ne hale gtirdik

Biz degil, kendi yapti. %99 musluman olan bir ulkeden bahsediyoruz, Isvicre'den degil. Ligdeki futbolcularin yuzde 90'i da musluman hicbiri dini inanci yuzunden elestirilmiyor. Ama parantez icinde soylenmesi gereken nokta su ki hic biride takimin imamligina ustlenmemis. Bunu yapmaya kalkisirsan en buyuk elestirileride hak etmis olursun. O da uzun uzun tartisilri ama ona hic girmeyelim :)

Bilader madem böyle transfer yapılmayacak ön liberoya niye Jovanovic geri çevriliyor ? cepten para çıkmayacak birşey olmayacak. İşte tamamen adnan sezginin .. neyse

zor tabi

hele yonetim adamlari cocuk gibi oynatirsa bundan sonrakiler hic bilemez

millet degerlerine neler yapiyor

biz bir hakan sukuru dini inanci yuzunden ne hale gtirdik

O kadrodan kimse yok ortalıkta. Bi Tanju var işte. Prekazi Yusuf Muhammed ( Mami ) Cüneyt kaptan uğur Simoviç .. İnanın izlemeyenler 2000 Uefa kadrosu efsanesi neyse bu kadroda oydu.. Kimseyi bilmem ben ve benim neslim unutamaz onlarla büyüdük

tamam o zaman özür dilerim
Yönetim zaten tarih filan bırakmadı. Yeniden tarih yazmaya başladık, tarihimizde olmayan bütün rezillikleri yaşattığı için teşekkür ediyorum hepsine...

İzlemek, yaşamak ile bir değildir ama sana sözüm yok. Bilmeden atıp tutanlara sözüm.

Haber yalan.

Bizimkiler nerden bulsun Atletico Madridin Damgasini.

Ardaya 11 Milyonluk teklif geldi ve biz reddettik.11 Milyonluk teklif ve bizimde bunu red etme durumumuz olmasi,bazi kuslari cildirtmis galiba.

Messi türkiye'ye gelse bu kadar konuşmazdınız bu ne yahu ne kadar kıymetliymiş Jovanovic . İyiki almadık bişey oynayamazdı . İzledim diyenlerde yalan söylüyordur.

14 yaşındayım ve 100 yıllık sevda adlı dvdyi soluksuz izlemem yeter.

Sakin ol genç renkdaş. İnan bir olamaz o heyecan, o zaferler, o "onurlu" mağlubiyetler hatta kupalar. Senin izlediğin kameradan görünenler biz ise (şanslı olanlar) kalbimizle de izledik. Sana da nasip olur bizede 2.ler 3.ler inşallah.

Bilader madem böyle transfer yapılmayacak ön liberoya niye Jovanovic geri çevriliyor ? cepten para çıkmayacak birşey olmayacak. İşte tamamen adnan sezginin .. neyse

Ön liberomuz var zaten Cana

Onun ilerisine Ayhan'ın yerine adam lazım ya da Baroş'a Nonda gibi alternatif ama yönetim çok rahat ne de olsa Avrupa gitti

jovanic i almadiklarsa bi bildikleri vardir ben sok dk bombasi bekliyorm hadi bakalim heycan dorukta

peki 12 ye kadar aldik aldik yoksa hakkimiz ykmu

Jovanovicin oynamasi,oynamamasini konusmuyoruz zaten.

Yapilan Saygisizligi konusuyoruz.

Eger dogruysa tabi.Bende inanmiyorum aslinda.

HADI 1 Saat icinde aciklansin bir transfer daha..:)

Üstadım ya yaşını tes yazdın ya da zeka sorunun var gerçekten buna ikna edebildin beni photoshop iddan ile. Şaka yaptın yapmadın bilemem buna cüret etmen bile ayıp zaten. Sizin ordaki futbola takıl sen bence gerçekten. Biz iyiyiz böyle. fotoşopla da jovaniçlede iyiyiz. Sana görünen buz dağının karsız kısmı ise biz gerçekten iyiyiz.

Biraz daha zorla bakalim saka yapip yapmadigini bilebilecek msiin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt