Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Ön liberomuz var zaten Cana

Onun ilerisine Ayhan'ın yerine adam lazım ya da Baroş'a Nonda gibi alternatif ama yönetim çok rahat ne de olsa Avrupa gitti

Tamam da bonservis bile yoktu. Prekazi nin anlattığına bakılırsa ederi olan bir adam. Zararı mı olurdu yani alınsaydı ?..

adnan polat 100% futbola nezman cikiyo ? bilen varsa cvp versin lutfen ;)

Yaş meselesi önemli değil eğitim önemli nice yaşı yüksek olanlar var kendinden yaşı çok çok küçük olanlar kadar olgunlaşamamıştır yani yaş mevhumu göreceldir.

Yahu forumda komik insanlar var 14 yaşındayız diye hagiyi prekaziyi derwalli bilmez olduk şöyle bir şey çıktı 100 yılın buluşu.

DVD.png

Gerekli bir yazı yazmıştım. Görüntüleri izledin sen arkada müzikli sesli bir anlatım. Çok çok farklı şeyler, sana oyuncuları gördün mü diye söylemediler o ambiyansı coşkuyu söylediler. Bazı şeyler orijinali ile güzeldir.

Biz degil, kendi yapti. %99 musluman olan bir ulkeden bahsediyoruz, Isvicre'den degil. Ligdeki futbolcularin yuzde 90'i da musluman hicbiri dini inanci yuzunden elestirilmiyor. Ama parantez icinde soylenmesi gereken nokta su ki hic biride takimin imamligina ustlenmemis. Bunu yapmaya kalkisirsan en buyuk elestirileride hak etmis olursun. O da uzun uzun tartisilri ama ona hic girmeyelim :)

sen turkiyede asiri dinci tek futbolcu hakandir diyorsan gulerim

her takimda vardir boyle adamlar sen takimi toparlamasina futbolculuguna bak

takimdaki oyuncular onun imamligindan sikayetcimi olmus mesela?

Zaten bu bir saat içinde Bir transfer açıklansın Artık hiç konuşmam

Manisa MAKAKULA'yı transfer etti biraz önce, bizde de birşeyler olabilir.

Sakin ol genç renkdaş. İnan bir olamaz o heyecan, o zaferler, o "onurlu" mağlubiyetler hatta kupalar. Senin izlediğin kameradan görünenler biz ise (şanslı olanlar) kalbimizle de izledik. Sana da nasip olur bizede 2.ler 3.ler inşallah.

İnşallah bu arada dayım 35 yaşında ve gördüğüm en fanatik ve en aklı başında fenerbahçeli bugün her futbol muhabbetinde arkadaşlarına prekaziyi anlatır prekazinin hagi dahil türkiyeye gelmiş en iyi şut çeken adam olduğunu iddaa eder.Prekazi böyle bir değer ben prekaziyi ilk dayımdan duydum heralde adnan polatın haberi yok galatasarayın prekazi sahesinde yarı final oynadığından.

Yahu kimse gelmeyecek diyenler neden hala bekliyorlar burada sadece transfer nöbeti için üye olduğunuz ne kadar belli .

Jovanovic geri çevrildiğine göre,ben de bir son dakika bombası bekliyoum.. :b5: :rolleyes:

Benim tek bildigim var.

Emana isi yatti:D:D

Emana icin Son Saat bombasi bekleyenler unutsun,cünkü adam suan Kupa macinda oynuyor.

misimovic insua iyi güzelde orta sahada ayhan,barış,m.sarp üçlüsüne kaldı orası kötü oldu. bari yasin pehlivan yada veli kavlakdan birini transfer etselerdi yada kaliteli bir yerli ama malesef yine misimovici bir yandan zevkle izlerken bir yandanda bam üçlüsünün yaptığı saçma sapan hatalardan dolayı kanser olmaya devam edeceğiz.

Messi türkiye'ye gelse bu kadar konuşmazdınız bu ne yahu ne kadar kıymetliymiş Jovanovic . İyiki almadık bişey oynayamazdı . İzledim diyenlerde yalan söylüyordur.

Mesele o değil zeki arkadaşım . Prekazi'ye ilk önce gelin sözleşme imzalıyacağız diyip İStanbul'a getirdikten sonra . Hiç görüşmeden tekrar gönderilmeleridir . Anladın mı ?

Tamam da bonservis bile yoktu. Prekazi nin anlattığına bakılırsa ederi olan bir adam. Zararı mı olurdu yani alınsaydı ?..

Evet zararı olurdu ne diye maaş verelim oynayamayacak zaten kontenjandan Barış,Sarp yeteri kadar yük oluyor.Ne gerek var ön libero adama

Onun yerine Prekazi bi forvet getirseymiş

Sakatlik yasamadigimiz sürece problem yok. Kadromuz ligi götürür. Ama sakatliklari düsününce korkmuyor degilim. Hele forvet bölgesi cok alterbatifsiz kaldi. Yönetimin akillanacagini düsünüyordum ama gecen sezondan daha gücsüz hale getirdiler forvet bölgesini. Gecen sezon en azindan Baros-Nonda ikilisi vardi. Bugün Baros-Batdal. Kadrosunda sadece 2 forvet bulunduran birtek Kardemir Karabükspor var galiba birde biz :D

Yahu kimse gelmeyecek diyenler neden hala bekliyorlar burada sadece transfer nöbeti için üye olduğunuz ne kadar belli .

ben trransfer nöbeti için falan üye olmadım uzun süredir buradayım sendende eski üyeyim transferde olmayacak diyorum bir sakıncamı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt