Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Malum site belli ki yalanın ötesinde bir haber yayınlamış Arda transferi ile alakalı. Ancak Galatasaray gibi bir kulüp neden bir teklifin orjinal faksını kendi internet sitesinden yayınlar ki? Sizce de saçma bir hareket değil miydi bu? Fazla gereksizdi bence. Arda'ya teklif gelmesi kadar doğal birşey yok ki sonuçta.

Gerekli bir yazı yazmıştım. Görüntüleri izledin sen arkada müzikli sesli bir anlatım. Çok çok farklı şeyler, sana oyuncuları gördün mü diye söylemediler o ambiyansı coşkuyu söylediler. Bazı şeyler orijinali ile güzeldir.

Haklısın renktaş sana sözüm yok ama bana şöyle diyenler var 14 yaşı yaşındasın hagiyi izlememişindir falan diyorlar yakında avatarıma koyacağım valla.:D

sen turkiyede asiri dinci tek futbolcu hakandir diyorsan gulerim

her takimda vardir boyle adamlar sen takimi toparlamasina futbolculuguna bak

takimdaki oyuncular onun imamligindan sikayetcimi olmus mesela?

Serdar kardesim, iyisin hossun ama varsayimlara takmissin kafayi..

Vardir, olmustur, oyledir, boyledir....

Realist dusunce de varsayimlara yer yoktur.

Mesele o değil zeki arkadaşım . Prekazi'ye ilk önce gelin sözleşme imzalıyacağız diyip İStanbul'a getirdikten sonra . Hiç görüşmeden tekrar gönderilmeleridir . Anladın mı ?

Kanıtın varmı zeki arkadaşım gelin sözleşme imzalayacağız dediklerine dair ;)

Biz 100'ü aşkın tarihimizde hep saldırdık, hem çile çektik hem de büyük sevinçler yaşadık ama hiçbir zaman lekelenmedik. Türk futboluna tek yön veren, baş tacı olan bizdik ama hiçbir zaman ruhsuzlukla itham edilen futbolcu grubumuz olmadı. Ekonomik açıdan dibe vurduğumuz dönemde bile bunu gördük. Kurumsallaşma adına, hem sportif açıdan hem de manevi açıdan zarar görmek zorunda mıydık?

size sunu anlatayim

ben kucuktum ilk prekazi geldiginde

herkez cok iyi futbolcu oldugunu biliyordu

babam tuttu elimden dediki basket macina gidiyoruz

meger supriz yapmis

kapali salonda GS maci var, evet yanlis duymadiniz, kapali salonda

prekaziyi ilk biz izleyecegiz dedi, gittik izledik, ayakkabi giymiyordu, deriden yapilmis patik gibi birseyle oynuyordu

ama nasil oynamak. her ayagina top geldiginde ne yaptigini bilen bir adamdan bahsediyoruz

o attigi frikikte analiz edilmesi gereken bir olay, ben fizik kurallarini zorladigini iddia ediyorum, sanirim inanilmaz bir ruzgara denk geldi

yoksa o top oyle gidemez

30 cm yukseklikte 30 metre gitmesi icin bir topun hizi ne olmalidir sizce?

bombe yapmadan yani

Galatasaray _ Monaco macı -- Tarih : 15Mart1989

Bilenler anlar, Ankara Mesrutiyet Caddesi Hatay Sokak ta ozamanlar ev vardı :)

Ben ilk biramı o aksam içtim(bira dediysek, yarım cay bardagı:)) Babam Prekazi'nin golünden sonra git bir cay bardagı getir dedi bana, anlamadım tabi:)

Evde ben babam annem ve iki dayım vardık. Mac feci heyecanlı idi, bizimkiler koltukta oturmak yerinde koltugun tepesinde, halının üzerinde falan debeleniyorlardı. Mac 0-0 devam ederken cehennemim dibinden kazanılan bir serbest vurus... Ve topun basına Prekazi gecer. İlk tepki babamdan gelir, hala kulaklarımda o lafı "ah ulan Prekazi, o sol ayagın yine yakacak bizi!"

Evet, Prekazi'nin sol ayagı o aksam yaktı bizi:) O yangınla en son kendimi kocaman yemek masasının üzerinde uyurken bulmustum(yarım cay bardagı bira:))

O macı ve o golü hala unutamam, bende yeri bambaskadır.... O macın, o golün ve Prekazi'nin... Eeee kolay değil, insanın babası ile izlediği son mac olması :)

maca monaco kalecisi ettori dahil hucum ederek ba$lamı$ ama kalemizdeki simovic faktörüne takılmı$lardır. ilk yarı 0 - 0 bittikten sonra cevat prekazi ikinci devrenin hemen ba$ında mesafesi bugun hala muamma olan bir yerden kazanılan serbest vuru$ icin topun ba$ına gecmi$, monaco takımı göstermelik 2-3 ki$i ile baraj kurmu$tur. prekazi'nin vurdugu top önce yerden gitmesine ragmen daha sonra hafif havalanarak ettori'nin sagından aglara gitmi$tir.

o dönem ya$ar duran kaleci ettori'yi ele$tirmi$ ''orada yaptın mı 8 ki$i baraj yapacan'' demi$tir.

macın ilerleyen dakikalarında cüneyt tanman ve bülent korkmaz'ın ilk defa weah'ı kaybetmi$ ve weah moskof ajanı gibi aradan cıkıp golünü atmı$ ve son 15 dakika gerek tribünlerdeki gerekse televizyonda macı izleyen taraftarlara kurde$en döktürmü$tür.

macın hakemine ce$itli dillerde edilen küfürler i$e yaramı$ ve hakem macı daha fazla uzatmadan galatasaray'ı yarı finale cıkartan düdügü calmı$tı.

mac sonrası simovic elinde türk bayragı bütün stadı turlamı$, mustafa denizli aglayarak saha icinde dola$mı$tır. efendi kaptan cüneyt tanman tüm monaco takımını tebrik ettikten sonra sahadaki tura katılmı$tir.

gece 00,00 sonra Haldun Üstünel Transfer formundaki oyuncular silinirse Forum dahada hızlanmış olur.

Serdar kardesim, iyisin hossun ama varsayimlara takmissin kafayi..

Vardir, olmustur, oyledir, boyledir....

Realist dusunce de varsayimlara yer yoktur.

Realist düşüncede humanizme yer var mıdır sizin felsefenizde ? Bunu bir kenara koyup maddecilik mi yapmaktır ?

:( valla hislendim şimdi allah rahmet eylesin
Galatasaray _ Monaco macı -- Tarih : 15Mart1989

Bilenler anlar, Ankara Mesrutiyet Caddesi Hatay Sokak ta ozamanlar ev vardı :)

Ben ilk biramı o aksam içtim(bira dediysek, yarım cay bardagı:)) Babam Prekazi'nin golünden sonra git bir cay bardagı getir dedi bana, anlamadım tabi:)

Evde ben babam annem ve iki dayım vardık. Mac feci heyecanlı idi, bizimkiler koltukta oturmak yerinde koltugun tepesinde, halının üzerinde falan debeleniyorlardı. Mac 0-0 devam ederken cehennemim dibinden kazanılan bir serbest vurus... Ve topun basına Prekazi gecer. İlk tepki babamdan gelir, hala kulaklarımda o lafı "ah ulan Prekazi, o sol ayagın yine yakacak bizi!"

Evet, Prekazi'nin sol ayagı o aksam yaktı bizi:) O yangınla en son kendimi kocaman yemek masasının üzerinde uyurken bulmustum(yarım cay bardagı bira:))

O macı ve o golü hala unutamam, bende yeri bambaskadır.... O macın, o golün ve Prekazi'nin... Eeee kolay değil, insanın babası ile izlediği son mac olması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt