Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Şu an yeni öğrendim de.

"Arkadaşlar öncelikle çok özür dilerim kendi adıma. Tamer de çok üzgün. Sadece şaka amaçlı yapmıştık.

Atletico'nun ağzından Galatasaray'a gönderdiğimiz teklif ciddiye alınmış. Tamamen uydurmadır. Yoksa ne yapsın atletico(son uefa ve super kupa şampiyonu) Arda'yı?

Tekrar özür dileriz...

Edit:Onur da ingilizce çeviriyi yaptı. O sıkıntı oldu biraz..."

Forumdan "Ahmet Özgün Güven" adlı kullanıcı yazmış da bunu. Yeni görebildim. Şu faks ile gelen Arda teklifinden mi bahsediliyor acaba? Hakikaten yalan bir teklif miymiş bu?

Galatasaray _ Monaco macı -- Tarih : 15Mart1989

Bilenler anlar, Ankara Mesrutiyet Caddesi Hatay Sokak ta ozamanlar ev vardı :)

Ben ilk biramı o aksam içtim(bira dediysek, yarım cay bardagı:)) Babam Prekazi'nin golünden sonra git bir cay bardagı getir dedi bana, anlamadım tabi:)

Evde ben babam annem ve iki dayım vardık. Mac feci heyecanlı idi, bizimkiler koltukta oturmak yerinde koltugun tepesinde, halının üzerinde falan debeleniyorlardı. Mac 0-0 devam ederken cehennemim dibinden kazanılan bir serbest vurus... Ve topun basına Prekazi gecer. İlk tepki babamdan gelir, hala kulaklarımda o lafı "ah ulan Prekazi, o sol ayagın yine yakacak bizi!"

Evet, Prekazi'nin sol ayagı o aksam yaktı bizi:) O yangınla en son kendimi kocaman yemek masasının üzerinde uyurken bulmustum(yarım cay bardagı bira:))

O macı ve o golü hala unutamam, bende yeri bambaskadır.... O macın, o golün ve Prekazi'nin... Eeee kolay değil, insanın babası ile izlediği son mac olması :)

:( mutluluk ve üzüntü aynı karede..

o günü ben de unutamam...

tüm aile toplanmıştık ve maça konsantre olmuştuk..

prekazinin golü ve söylenen şarkı...yar saçların lüle lüle,monaco sana güle güle :)

ne günlerdi öyle...

Sen Çok Yaşa Prekazi...

Boşver sana yanlış yapsınlar...

Koca Galatasaray taraftarı hep yanında..

Şu an yeni öğrendim de.

"Arkadaşlar öncelikle çok özür dilerim kendi adıma. Tamer de çok üzgün. Sadece şaka amaçlı yapmıştık.

Atletico'nun ağzından Galatasaray'a gönderdiğimiz teklif ciddiye alınmış. Tamamen uydurmadır. Yoksa ne yapsın atletico(son uefa ve super kupa şampiyonu) Arda'yı?

Tekrar özür dileriz...

Forumdan "Ahmet Özgün Güven" adlı kullanıcı yazmış da bunu. Yeni görebildim. Şu faks ile gelen Arda teklifinden mi bahsediliyor acaba? Hakikaten yalan bir teklif miymiş bu?

Hayır yahu. Bu bildiğin John Benjamin Toschak...

Kimse diyemez ki Hakan Şükür baskı ile bu kulübe imamlık vs yaptı. Her kulüpte bu tip abi-önder durumu olur. Bu işin maddecilik ve ya realistik düşünce ile de alakası yok. Gayet real düşünebilirsiniz Hakan Şükür'de her insan gibi kendince kibirli ya da kaprisli olabilir ama dini inançları yüzünden ya da inançsızlığı yüzünden kimse kimseye iftira atamaz. Bu da humanist değildir.

Şu an yeni öğrendim de.

Tekrar özür dileriz...

Ne alaka adam inananlarla dalga geçmiş

bana FM 2010 u indirebileçim bir link verebilirmisiniz özelden

siz prekaziye bende başkana inanıyorum.neticede görüş meselesi.prekaziyi severim ama bu klübü yıpratmak için sebeb olmaz bende.. saygı duyuyorum görülerinize ...

Transfer sezonu bitmedi mi? Ben şahsen yerli oyuncu alınacağını tahmin ediyordum olmadı.

Nasıl yani.Bizim adminler kulübümü kekledi arda için

Şu an yeni öğrendim de.

Tekrar özür dileriz...

İroni olmasın bu? Ahmet Arda'ya ne methiyeler düzer. Takımda en sevdiği oyuncudur. :D

arkadaşlar merak ediyorum malum site yönetimi eleştiriyor diye mi malum site diyoruz?

Adabdan bahseden arkadas neden yasim hakkinda akli sira laubalice gondermelerde bulunur?

Senin ne haddine benim zeka seviyemi olcmek len lale?

Saygili olan saygi gorur.

Senden gelecek saygı Obama'dan gelsin. 31 yaşında bir Galatasaraylı hala Prekazi'den şüpheleniyorsa ya biyolojik yaşında sorun vardır ya da zekasında. Dolayısıyla saygı umulacak konumda dahi değilsin. Adı güzel o çiçeki ellerine gönderiyorum, malum fiili kendin gerçekleştirirsin. Anladın sen onu conicik.

Bence Bizle alakası yok bu uzatmanın. Makukulave Antebin aldığı adam içindir. insallah iyi bir sezon geçiririz. Prekazi dedik eskiler dedik unutulanalr dedik. Bir şeyi atlıyoruz. Bir gün Ali Sami Yen İsmi Stadımız unutulmaz umarım TT Arena adına alışılınca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt