Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Arkadaşlar müsadenizle birazcık isyan etmek istiyorum:D yaa abi anlayamıyorum bu takımın bariz en büyük sorunu oyunun her iki yönünü de oynayabilen ortasaha oyuncusuydu(diğer takımlarda bu görevi e.belözoğlu,m.topuz,necip,ernst,selçuk inan,ivan ergiç,nizamettin,murat ceylan...gibi nerdeyse her takımda bu görevi iyi yapan futbolcular var.) fakat en çok ihtiyacımız olan en sorunlu bölümümzde şimdi gene rijkard ın prensi mustafa sarp oynayacak. yönetim sanırım devre arası yeni stada geçerken bomba transferler yapmak istiyor. ve hatta büyük ihtimal santrafor almamalarının sebebi baroştanda büyük bir santrafor getirmek istemeleri aslan tepeye. ama yinede bence bir çift yönlü ortasaha çok iyi olabilirdi. bu ne baptistadır ne emanadır ne annandır aslında. bu kim kallström ve ledesma gibi bir adamdır.

Leo Franco ve Nonda kayıplara karıştı heralde yazık oldu yahu neredeler bunlar :(

Galatasaray _ Monaco macı -- Tarih : 15Mart1989

Bilenler anlar, Ankara Mesrutiyet Caddesi Hatay Sokak ta ozamanlar ev vardı :)

Ben ilk biramı o aksam içtim(bira dediysek, yarım cay bardagı:)) Babam Prekazi'nin golünden sonra git bir cay bardagı getir dedi bana, anlamadım tabi:)

Evde ben babam annem ve iki dayım vardık. Mac feci heyecanlı idi, bizimkiler koltukta oturmak yerinde koltugun tepesinde, halının üzerinde falan debeleniyorlardı. Mac 0-0 devam ederken cehennemim dibinden kazanılan bir serbest vurus... Ve topun basına Prekazi gecer. İlk tepki babamdan gelir, hala kulaklarımda o lafı "ah ulan Prekazi, o sol ayagın yine yakacak bizi!"

Evet, Prekazi'nin sol ayagı o aksam yaktı bizi:) O yangınla en son kendimi kocaman yemek masasının üzerinde uyurken bulmustum(yarım cay bardagı bira:))

O macı ve o golü hala unutamam, bende yeri bambaskadır.... O macın, o golün ve Prekazi'nin... Eeee kolay değil, insanın babası ile izlediği son mac olması :)

maca monaco kalecisi ettori dahil hucum ederek ba$lamı$ ama kalemizdeki simovic faktörüne takılmı$lardır. ilk yarı 0 - 0 bittikten sonra cevat prekazi ikinci devrenin hemen ba$ında mesafesi bugun hala muamma olan bir yerden kazanılan serbest vuru$ icin topun ba$ına gecmi$, monaco takımı göstermelik 2-3 ki$i ile baraj kurmu$tur. prekazi'nin vurdugu top önce yerden gitmesine ragmen daha sonra hafif havalanarak ettori'nin sagından aglara gitmi$tir.

o dönem ya$ar duran kaleci ettori'yi ele$tirmi$ ''orada yaptın mı 8 ki$i baraj yapacan'' demi$tir.

macın ilerleyen dakikalarında cüneyt tanman ve bülent korkmaz'ın ilk defa weah'ı kaybetmi$ ve weah moskof ajanı gibi aradan cıkıp golünü atmı$ ve son 15 dakika gerek tribünlerdeki gerekse televizyonda macı izleyen taraftarlara kurde$en döktürmü$tür.

macın hakemine ce$itli dillerde edilen küfürler i$e yaramı$ ve hakem macı daha fazla uzatmadan galatasaray'ı yarı finale cıkartan düdügü calmı$tı.

mac sonrası simovic elinde türk bayragı bütün stadı turlamı$, mustafa denizli aglayarak saha icinde dola$mı$tır. efendi kaptan cüneyt tanman tüm monaco takımını tebrik ettikten sonra sahadaki tura katılmı$tir.

Hiç unutmam İlker Yasin anlatıyordu maçı. İlker Yasin ' Galatasaray mükemmel bir kademe anlayışı içinde oyun oynuyor ' dediği anda George Weah atmıştır golü. Şom ağızlı.

O George Weah, UEFA kupasına giden yolda CL grup maçında, İstanbul'da 3-2 kazandığımız A.C.Milan maçında da bir gol atmıştır bize. Mükemmel bir forvetti. Yok şimdi Weah gibi forvetler..

bu da bu konuya attığım son mesaj olacak .

Herkese teşekkürler bi taraflarından duyum uyduranları Allah'a havale ediyorum .

İyi akşamlar

bana FM 2010 u indirebileçğim sağlam bir link verebilirmisiniz özelden

abio Quagliarella - Napoli > Juventus - 4.500.000 euro (Kiralık-satın alma ops. 10m euro)

Alberto Aquilani - Liverpool > Juventus - (Kiralık-satın alma ops. 16m euro)

Milos Krasic - CSKA Moskova > Juventus - 15.000.000 euro

Armand Traore - Arsenal > Juventus - 500.000 euro (kiralık)

Leandro Rinaudo - Napoli > Juventus - 600.000 euro (kiralık)

Alessio Cerci - Roma > Fiorentina - 4.000.000 euro

Nicolas Burdisso - İnter > Roma - 8.000.000 euro

Marco Borriello - Milan > Roma - 2.000.000 euro (kiralık)

Zlatan İbrahimoviç - Barcelona > Milan - 24.000.000 euro (ilk yıl kiralık)

Kevin-Prince Boateng - Genoa > Milan - kiralık

Robinho - Manchester City > Milan - 18.000.000

Kakhaber Kaladze - Milan > Genoa - bedelsiz

Hernanes - Sao Paulo > Lazio - 13.500.000 euro

Jose Ernesto Sosa - Bayern Münih > Napoli - 4.000.000 euro

Jonathan Zebina - Juventus > Brescia - bedelsiz

Javier Mascherano - Liverpool > Barcelona - 22.000.000 euro

Alexis - Valencia > Sevilla - 5.000.000 euro

Martin Caceres - Barcelona > Sevilla - kiralık

Fernando Cavenaghi - Bordeaux > Mallorca - kiralık

David Trezeguet - Juventus > Hercules - bedelsiz

Royston Drenthe - Real Madrid > Hercules - kiralık

Markus Rosenberg - W. Bremen > R.Santander - 750.000 euro (kiralık)

Ciprian Deac - CFR Cluj > Schalke 04 - 3.000.000 euro

Jose Manuel Jurado - A.Madrid > Schalke 04 - 11.000.000 euro

Klaas-Jan Huntelaar - Milan > Schalke 04 - 14.000.000 euro

Wesley - Santos > Werder Bremen - 7.500.000 euro

Diego - Juventus > Wolfsburg - 15.500.000 euro

Sebastian Rudy - Stuttgard > Hoffenheim - 4.000.000 euro

Mauro Camoranesi - Juventus > Stuttgart - bedelsiz

Mickael Silvestre - Arsenal > Werder Bremen - bedelsiz

Sebastien Squillaci - Sevilla > Arsenal - 6.500.000 euro

Raul Meireles - Porto > Liverpool - 13.000.000 euro

Paul Konchesky - Fulham > Liverpool - 4.000.000 euro

Bebe - Guimares > Manchester United - 8.800.000 euro

Hatem Ben Arfa - Marseille > Newcastle Utd. - 2.500.000 euro(kiralık)

Stipe Pletikosa - Spartak Moskova > Tottenham - kiralık

Rafael Van der Vaart - Real Madrid > Tottenham - 10.000.000 euro

Marc-Antoine Fortune - Celtic > W.B.A. - 3.000.000 euro

James Milner - Aston Villa > Man. City - 30.000.000 euro

Ramires - Benfica > Chelsea - 22.000.000 euro

Carlos Salcido - PSV > Fulham - 2.000.000 euro

Eidur Gudjohnsen - Monaco > Stoke - kiralık

Asamoah Gyan - Rennes > Sunderland - 16.000.000 euro

Aleksandr Hleb - Barcelona > Birmingham - kiralık

Yannis Tafer - Lyon > Toulouse - kiralık

Loic Remy - OGC Nice > Marseille - 15.500.000

Andre-Pierre Gignac - Toulouse > Marseille - 16.000.000 euro

Yoann Gourcuff - Bordeaux > Lyon - 22.000.000 euro

Alberto Zapater - Genoa > Spoting Lizbon - 7.000.000 euro

Nicolas Otamendi - Velez > Porto - 4.000.000 euro*

Geremi - Ankaragücü > Larissa - bedelsiz

Salvatore Bocchetti - Genoa > Rubin - 9.500.000 euro

Carlos Eduardo - Hoffenheim > Rubin - 20.000.000 euro

Bazı oyuncular ve gittikleri fiyatlar. Aralarında bize uyacak adamlar yok değil.

Prekazi keşke forvet getirseymiş tüh ya

betisin maçı 12ye 1o kala bityo maç sonu açıklamaları dinlenir ya biz o zamana kadar açıklarz birini yada emanadan duycaz belki

İnancına hayranım dostum ironi yapmıyorum gerçekten diğer yorumlarına da bakıyorum çok olumlusun herşeye yani benim yapamadığım birşey ama bu saatten sonra adam gelmez haa gelirse de gelecek adamın adı emana olmaz keşke gelse öyle biri ama bu saatten sonra pek mümkün görünmüyor

Mod arkadaşlar nöbet kapanınca genel sohbet topici açık kalacak mı? Arada gelir orda muhabbet ederiz. :)

ben metehana inanıyorum bence bir sondakika transferi olacak.

Cana yerine de Gojko Kacar gelseydi bari. FM oynayanlar bilir, adam defansın göbeğinde, DMC'de, hatta AMC'de bile oynardı. Fm 2010'un benim için efsanesiydi. Gerçekte de fena topçu değildi, izlemişliğim vardı bir kaç maç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt