Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Ligde 2 forvet şart.Tek forvet olursa Burak yedek kalıyor ki bu hiç işimize gelmez.Şampiyonlar liginde bana kalırsa da tek forvet oynamalıyız.

iceride full baski, pres falan iki forvet iyi oluyor ama deplasmanlarda ligin en kötüsüne karsi bile etkisiz kaliyoruz

---------------------------------Onur Kıvrak----------------------------------

--Eboue------------Semih--------------------------Lesscot----------Adriano--

------------------------Alper Potuk-------------------------------------------

---------------------------------------Selçuk İnan----------------------------

-------Arijen Robben------------------------------------------Arda Turan------

-------------------------------Wesley Sneijder---------------------------------

--------------------------------Didier Drogba-----------------------------------

Yedekler ; Eray - Burak Yılmaz - Erkan Zengin - Hamit Altıntop - Amrabat - Ujfalusi - Engin

Madem defansa yabancı, sol beke yabancı, sağ beke yabancı, ileriyede yabancı istiyorsunuz.. Muslera ve Melo'ya mecburi veda edicez o zaman.

---------------------------------Onur Kıvrak----------------------------------

--Eboue------------Semih--------------------------Lesscot----------Adriano--

------------------------Alper Potuk-------------------------------------------

---------------------------------------Selçuk İnan----------------------------

-------Arijen Robben------------------------------------------Arda Turan------

-------------------------------Wesley Sneijder---------------------------------

--------------------------------Didier Drogba-----------------------------------

Yedekler ; Eray - Burak Yılmaz - Erkan Zengin - Hamit Altıntop - Amrabat - Ujfalusi - Engin

Madem defansa yabancı, sol beke yabancı, sağ beke yabancı, ileriyede yabancı istiyorsunuz.. Muslera ve Melo'ya mecburi veda edicez o zaman.

Alper Potuk Selçuk İnan orta saha ikilisi çok yumuşak kalır.Bana kalsa 1 yabancı sınırı bile olsa Melo'yu takımda tutarım.Dünyada Melo'dan daha iyi bir defansif orta saha oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.

bence takımımızın en büyük eksiği hızlı,bire birde etkili,yaratıcı oyuncu.Amrabat'ı bunun için aldık ama maalesef istediğimiz gibi olmadı.Bence bu transfer döneminin en önemli ismi robben olmalı

bence takımımızın en büyük eksiği hızlı,bire birde etkili,yaratıcı oyuncu.Amrabat'ı bunun için aldık ama maalesef istediğimiz gibi olmadı.Bence bu transfer döneminin en önemli ismi robben olmalı

1 yıl bunu yazmak içinmi bekledin :D

Dünkü maçtan ve FT'nin açıklamalarından sonra Muslera seneye bu takıma ilk yazılacak yabancı olacaktır 30 milyon civarı olağanüstü bir teklif gelmezse. Gelecek yıl için yeri belli olan 3 yabancı var. Muslera, Sneijder, Drogba. Yerlilerde ise Semih, Selçuk, Burak ve Hamit/Alper'den birinin yeri garanti. Yani 3'ü yabancı olmak üzere 7 oyuncumuzun yeri belli. Bunların yanına 3 transfer, Eboue sürprizi olursa 4 transfer yapılacak. Bu 4 bölgeye de çok kaliteli yabancıların alınması gerekiyor. Yani;

Muslera

Transfer - Semih - Transfer - Transfer

Alper/Hamit - Transfer - Selçuk

Sneijder

Drogba - Burak

Savunma hattının bir anda tamamen değiştirilmesi sıkıntılı olur demek yanlış bence. Sene başından beri zaten Dany-Gökhan arası gidip gelen stoper seçimi, buna bağlı olarak Semih'in düşük performansı, Eboue'nin formsuzluğu ve savunma anlamında 0 olan Riera varken değişiklikte sıkıntı görmüyorum ben.

Kontenjan konusunda asıl önemli olan 7'ye çıkması değil, yedekte de yabancıya izin verilmesi bence. Oylamaya sunulsa Galatasaray ve Fenerbahçe dışında hiçbir takım 7'ye çıkmasını kabul etmez bu yüzden en azından 6+2 kalması çok iyi olur. 2 senedir 9 ve 10 puan farkla şampiyon olduğumuz ligde de bu 7 yabancıdan birinin yerini yerliyle dolduramayacaksak zaten baştan bırakalım işi. Transfer dönemi kapanana kadar onlarca kadro yazıp çizeceğim, bu da onlardan birisi olsun:

Muslera

Hamit/Alper - Transfer - Selçuk

Sneijder

Drogba - Burak

Eray, Gökhan, Yekta, Hamit/Alper, Yerli Kanat, Amrabat, Umut

Kanata hızlı,çalım atıp içeri girebilecek bi adam lazım. Kanatlı sistemde Sneijderdende tam verim alırsın

Fernando Muslera

Ignazio Abate - Semih Kaya - Ömer Toprak - Emilliano Insua

Felipe Melo

Alper Potuk-Selcuk Inan

Wesley Sneijder

Burak Yilmaz - Didier Drogba

Aklimdaki ilk 11 böyle. Seneye en önemli transferlerimiz yedekler olsun. Gökhan Töre, Kerim Frei, Gökhan Inler gibi oyuncular olsun kadroda ki Gökhan Inler´in yedek oynayacagini sanmiyorum.

Sao Paulo’nun kendisi ile ilgilendiği söylentilerine twitter aracılığı ile cevap veren Felipe Melo, kullanıcıların ‘Sao Paulo’daki tarafaftarlar seni takımda görmek isityor.’ mesajına ‘Gelişmeleri ben de takip ediyorum. Şu an için olayların gelişiminden gayet memnunum. Geçekten onur duydum.’ diyerek cevap verdi.

felipe.jpg

Melo mutlaka alınmalı allah aşkına yönetim bir hata yapma.

iceride full baski, pres falan iki forvet iyi oluyor ama deplasmanlarda ligin en kötüsüne karsi bile etkisiz kaliyoruz

Bunu sen ben görüyoruz da hocamız niye göremiyor? Bende bunu anlamıyorum..İç saha maçlarında çift forvet çık tabi ligde ama deplasman ve Avrupa maçlarında tek forvet 5 li orta saha şart oğlu şart..

Fernando Muslera

Ignazio Abate - Semih Kaya - Ömer Toprak - Emilliano Insua

Felipe Melo

Alper Potuk-Selcuk Inan

Wesley Sneijder

Burak Yilmaz - Didier Drogba

Aklimdaki ilk 11 böyle. Seneye en önemli transferlerimiz yedekler olsun. Gökhan Töre, Kerim Frei, Gökhan Inler gibi oyuncular olsun kadroda ki Gökhan Inler´in yedek oynayacagini sanmiyorum.

bu bizde olan ama biz dogru dürüz oynatmayip yolladigimiz insua mi ?

Dünkü maçtan ve FT'nin açıklamalarından sonra Muslera seneye bu takıma ilk yazılacak yabancı olacaktır 30 milyon civarı olağanüstü bir teklif gelmezse. Gelecek yıl için yeri belli olan 3 yabancı var. Muslera, Sneijder, Drogba. Yerlilerde ise Semih, Selçuk, Burak ve Hamit/Alper'den birinin yeri garanti. Yani 3'ü yabancı olmak üzere 7 oyuncumuzun yeri belli. Bunların yanına 3 transfer, Eboue sürprizi olursa 4 transfer yapılacak. Bu 4 bölgeye de çok kaliteli yabancıların alınması gerekiyor. Yani;

Muslera

Alper/Hamit - Transfer - Selçuk

Sneijder

Drogba - Burak

Savunma hattının bir anda tamamen değiştirilmesi sıkıntılı olur demek yanlış bence. Sene başından beri zaten Dany-Gökhan arası gidip gelen stoper seçimi, buna bağlı olarak Semih'in düşük performansı, Eboue'nin formsuzluğu ve savunma anlamında 0 olan Riera varken değişiklikte sıkıntı görmüyorum ben.

Kontenjan konusunda asıl önemli olan 7'ye çıkması değil, yedekte de yabancıya izin verilmesi bence. Oylamaya sunulsa Galatasaray ve Fenerbahçe dışında hiçbir takım 7'ye çıkmasını kabul etmez bu yüzden en azından 6+2 kalması çok iyi olur. 2 senedir 9 ve 10 puan farkla şampiyon olduğumuz ligde de bu 7 yabancıdan birinin yerini yerliyle dolduramayacaksak zaten baştan bırakalım işi. Transfer dönemi kapanana kadar onlarca kadro yazıp çizeceğim, bu da onlardan birisi olsun:

Muslera

Hamit/Alper - Transfer - Selçuk

Sneijder

Drogba - Burak

Eray, Gökhan, Yekta, Hamit/Alper, Yerli Kanat, Amrabat, Umut

Transfer yazdığın yerlere mevkilerinde Dünya nın en iyilerini koy gene bu sistem işlemez bence..Çünkü ne Burak ne de Drogba koşan,pres yapan,defansa yardımcı olan forvetler değiller...Bu durumda orta sahayı 5 lemen gerekir..Bundan dolayı da kanat transferleri şart bence takıma...

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Bir sol bek, bir stoper, iki kanat ve meloyla bu takım çok can yakar.

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

Gurur listesi. UEFA'nın 53 ülkesi arasında fair play'de 46. olmuşuz. Emeği geçen şikeci azize ve tüpçü tayfası tadını çıkarsın. Çok büyük bir başarı.

Napoli başkanı bu yaz Galatasaray, Porto ve Arsenalle bir turnuvada Londra'da karşılacağız demiş...

Gökhan İnler bizde diyebilir miyiz?

bamba ayrılıyormuş sizce de güzel olmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt