Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Yıldız ve sadece ismi büyük oyuncu almak zorunad değiliz. Ama Quaresma, Malouda gibi çer çöp ile de uğraşmayalım.

Quaresma, Malouda gibi isimler eski tip transfer hamlelerine benziyor acikcasi. Kariyeri bitmis artistleri transfer et, taraftar biraz oyalansin. CL sampiyonlugu hedefiyle uzaktan yakindan alakasi yok bu transferlerin. Beni hic heyecanlandirmadi acikcasi. Ünal Aysal´in vizyonuyla da örtüsmüyor bu isimler. Kontenjani da bosuna harcamis oluyorsun. Ha Quaresma´yi getirmissin, ha Eskisehirli Erkan´i getirmissin. Yemin ediyorum en ufak fark yok aralarinda. Ikisinin de artistlikten baska en ufak katkilari yok takimlarina.

sebep? abartmayın hemen amma şımardını taraftar olarak. illa robben mi gelmesi lazm? gelince başarıs sanki garanti. biz ilk dönemki kadroyla drogbasız sneişjdersiz gruptan çıktık.bence bunun farkında olun. oyun ve gerçek hayatı biraz ayırım

Benim oyun ile gerçek hayatı ayırmaya ihtiyacım yok ama senin galiba şimarıklıkla hedefi ayırmaya ihtiyacın var. Düzenli olarak CL'de çeyrek final istemek hedeftir. Bende illa ki Robben alınsın demiyorum ama her sene çeyrek final istiyorsan Robben sınıfında oyuncular alınmalı tabi. Nani'de olabilir o isim, Ribery'de. Önceki mesajda saydığım oyuncularla sadece kura şansıyla çeyrek final yaparsın. Bedava Quaresma ile gruptan cıkmayı zorlayacağıma 12 milyon euro ya Nani ile şampiyonluğu zorlamak daha mantıklı. Aynı şey 6.5 milyon euroya Chedjou yerine John Terry veya Julien Lescott içinde gecerli.

n_valencia_valencia_cf_wallpapers-4969368.jpg

Fatih_Terim_defans_icin_onu_istiyor_n.jpg

Transferi bitir:cool:

Ikiside cöp'ten cikmis.

Doğru , sol beklerin arasında en zorları Coentrao ve Clichy ama diğer üçlüden herhangi biri neden olmasın.

Stopere gelirsek , Chedjou'yu da izledim biraz ancak tam anlayamadım , Yeni Bülent'imizin yanına Yeni Popescu'muz olabilir mi , her anlamda ?

elimizdekilerden daha iyidir

Drogbaya gelecek sene % 100 güvenilirmi?

Benim oyun ile gerçek hayatı ayırmaya ihtiyacım yok ama senin galiba şimarıklıkla hedefi ayırmaya ihtiyacın var. Düzenli olarak CL'de çeyrek final istemek hedeftir. Bende illa ki Robben alınsın demiyorum ama her sene çeyrek final istiyorsan Robben sınıfında oyuncular alınmalı tabi. Nani'de olabilir o isim, Ribery'de. Önceki mesajda saydığım oyuncularla sadece kura şansıyla çeyrek final yaparsın. Bedava Quaresma ile gruptan cıkmayı zorlayacağıma 12 milyon euro ya Nani ile şampiyonluğu zorlamak daha mantıklı. Aynı şey 6.5 milyon euroya Chedjou yerine John Terry veya Julien Lescott içinde gecerli.

he evet nani alınca o dedigin oluyordu zaten hemen. ala aynı kafadasın ve dediigmi anlamamışssın.

ben böyleyim ypacak bişi yok.

illa yük trasnferleri isteniyor anlamak zor degil ama mantık çerçevesinde düşünmek olasılık dışında.

Transfer Nöbeti | Açılış

Bence iyi takımımız var geri dörtlüye transfer lazım rio veya terry gibi

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

he evet nani alınca o dedigin oluyordu zaten hemen. ala aynı kafadasın ve dediigmi anlamamışssın.

illa yük trasnferleri isteniyor anlamak zor degil ama mantık çerçevesinde düşünmek olasılık dışında.

Başkan bugün ne yaptıysan sana baya yükleniyorlar.:D

Engin, noldu anlat Encin.

Ujfalusi-Elmander garanti gidiyor, her kisinin istedigi olsaydi bu dünyada, dünya dünya olmaktan cikardi. 8 yabanci kaliyor, Dany Nounkeu yabanci stoper gelince oynayamaz zaten, Aykut Demir'i rahatlikla alabiliriz yerine (kontenjan yemez hem) ve amrabat'ta istenileni veremedi, kanat oyuncusu alinirsa gönderilir, albert riera demedim bile o da gidiyor.

Muslera

Eboue

Melo

Sneijder

Drogba

bunlar kalir, gerisi gönderilir

Ujfalusi'nin sözleşmesi bitiyor onu yollarsın da diğerlerini ha deyince satabilir misin onu bilmiyorum.Özellikle Riera'nın yıllık ücretini kimse vermez.

Bakma cöp dedigime, oraya baska isimler istiyorum. (Adriano/Clichy)

Ha orası öyle de onlar olmazsa da Cissokho veya Kolarov'a da hayır demem ama benimde öncelik sıram ;

Coentrao > Adriano = Clichy > Cissokho = Kolarov'dur.

Peki stoperi ne yapacağız ?

Bize yeni bir Popescu şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt