Sarp Özkaya
Kırmızı Üye
- 19 Ocak 2012
- 2.007
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Q7 yi alıyosa kasımpasa felan alsın bize robbenler naniler gerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda konusunda uzun zamandır çok dedikodu var, spekülasyon olduğu için tek yapabileceğimiz beklemek. Ama bazı yöneticilerimiz bile açıklama yaptıysa bu konuda, ihtimal var diyebiliriz.
Nani için 2 sene önce doğru derdim, ama şimdi hiç belli olmaz.
Hamit sağ bek tutmayabilir ama herkes seneye Eboue kesik yiyecek diyor, elimizdeki alternatifler Sabri ve Hamit olduğuna göre ben Hamit'i tercih ederim açıkçası. El Clasico'da bile sağ bek oynamış bir adam kesinlikle sağ bekte tutmaz demek biraz kötümserlik olur bence.
Ferdinand-Terry diyorlar, örnek olarak yazdım. İkisi arasında ben Ferdinandı tercih ederim, ama bana kalsa daha genç bir stoper alırım.
Orta sahada Mourinholu İnter döneminde CM oynayan Sneijder kesinlikle yumuşak kalmayacaktır, tabii eski kondisyon ve gücüne kavuştuğu taktirde. Alper zaten defansta sert bir oyuncu, Selçuk da box to box oynayan bir futbolcu.
Veya çok uygun bir bedele yarım sezon sözleşmesi kalan Keisuke Honda'yı![]()
honda zaten efsane olur , oyun görüşü 10/10
nikon birşeyler yapsın getirsin bu japonu
[video=youtube;zSV1c6_Q_4g]https://www.youtube.com/watch?v=zSV1c6_Q_4g[/video]
Honda'ya ihtiyacımız mı var sanki ?
Çok gol yiyoruz , öncelikle defans hattımızı güçlendirmemiz lazım.
Melo konusu hala bir muamma.
Takımda doğru düzgün kanat oyuncusu yok.
Honda gereksiz bir transfer olur.
honda'yı istemek nasıl bir cahilliktir
Q7 gelirse ve yabanci olayi cözülürse ... Efsane kadro olur her yönden. Q7 en az bjk daki formu ile oynasin yeter vallahi. bu kadro cok ama cok can yakar.
![]()