Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Q7 yi alıyosa kasımpasa felan alsın bize robbenler naniler gerek

Arda konusunda uzun zamandır çok dedikodu var, spekülasyon olduğu için tek yapabileceğimiz beklemek. Ama bazı yöneticilerimiz bile açıklama yaptıysa bu konuda, ihtimal var diyebiliriz.

Nani için 2 sene önce doğru derdim, ama şimdi hiç belli olmaz.

Hamit sağ bek tutmayabilir ama herkes seneye Eboue kesik yiyecek diyor, elimizdeki alternatifler Sabri ve Hamit olduğuna göre ben Hamit'i tercih ederim açıkçası. El Clasico'da bile sağ bek oynamış bir adam kesinlikle sağ bekte tutmaz demek biraz kötümserlik olur bence.

Ferdinand-Terry diyorlar, örnek olarak yazdım. İkisi arasında ben Ferdinandı tercih ederim, ama bana kalsa daha genç bir stoper alırım.

Orta sahada Mourinholu İnter döneminde CM oynayan Sneijder kesinlikle yumuşak kalmayacaktır, tabii eski kondisyon ve gücüne kavuştuğu taktirde. Alper zaten defansta sert bir oyuncu, Selçuk da box to box oynayan bir futbolcu.

Arda konusunda Q7 olayından daha çok çekincem var.sanki Arda gelecek takım bozulacak hissiyatı var bende.çok havalı ve dayılık taslayan bir karakter.Takımda Drogba,Sneijder gibi karizmatik kişilikler var ama Arda çok farklı.her zaman çıbanbaşı olarak gördüm kendisini.forma olayından sonra iyice düştü gözümden.bence taraftar olarak bunu unutmamalıyız.

Eboueden iyisini bulanada dek eboue bu takımda her daim ilk 11 oynar.sabrinin kapasitesi belli.hamit inanılmaz kötü.zaten önümüzdeki senede böyle devam ederse formayı zor görür.

Chedjou işi bence çoktan bitti.haftalık 150-200 bin euro alan para delisi ingilizlerle işimiz olmamalı.

orta sahaya bence bir Gökhan inler lazım.Hava toplarında dezavantaj yaratabilir.tabiki dediğinde doğru.üçü birlikte çok hareketli bir orta saha olacaktır.ama Bayernin Martinez'i,Dortmundun Bender'i kullandığı gibi bizimde Gökhanı kullanmamız mantıklı olacaktır

Ya baskanın q7 yi düşündüğüne inanamıyorum.Oyle bir adam nasıl q7 gibi bir futbolcuyu düşünür .Acaba kendi şirketinde böyle iş disiplini olmayan karaktersiZ insanları kazanmak için çalıstırır mı merak ediyorum

honda'yı istemek nasıl bir cahilliktir

honda zaten efsane olur , oyun görüşü 10/10

nikon birşeyler yapsın getirsin bu japonu

[video=youtube;zSV1c6_Q_4g]https://www.youtube.com/watch?v=zSV1c6_Q_4g[/video]

Honda'ya ihtiyacımız mı var sanki ?

Çok gol yiyoruz , öncelikle defans hattımızı güçlendirmemiz lazım.

Melo konusu hala bir muamma.

Takımda doğru düzgün kanat oyuncusu yok.

Honda gereksiz bir transfer olur.

Honda'ya ihtiyacımız mı var sanki ?

Çok gol yiyoruz , öncelikle defans hattımızı güçlendirmemiz lazım.

Melo konusu hala bir muamma.

Takımda doğru düzgün kanat oyuncusu yok.

Honda gereksiz bir transfer olur.

Selcuk ve Sneijder varken hondayi ne yapacaz ?! kim akil etmis bunu yahu :D

Q7 gelirse ve yabanci olayi cözülürse ... Efsane kadro olur her yönden. Q7 en az bjk daki formu ile oynasin yeter vallahi. bu kadro cok ama cok can yakar.

714753_Galatasaray_SK.jpg

Q7 yi serbest oynatirim sagli solu daha cok tabiki. arkasindaki beklerde cok iyi olduguna bakarsak sorun olmaz. selcuk ve melo da beklere yardim etme ihtimali var. Q7 de macina göre cikartirsin daha fenasiv taktik ile alperi veya hamiti koyarsin kadroya Q7 yerine. bu takim birbiren alisdigi zaman makine gibi ezer gecer .

Q7 gelirse ve yabanci olayi cözülürse ... Efsane kadro olur her yönden. Q7 en az bjk daki formu ile oynasin yeter vallahi. bu kadro cok ama cok can yakar.

714753_Galatasaray_SK.jpg

10 tane adam var kadro da q7 denilen şahsı saymayın o topçu falan değil.Hucum da presi de artık muslera mı yapar bilemıyorum

SOL BEKE EN GÜÇLÜ ADAY: KOLAROV

Devre arasında transfer yapmadığı savunma hattını iki marka isimle güçlendirmek isteyen Galatasaray, aradığı sol beki İngiltere’de buldu. Manchester City forması giyen Aleksandar Kolarov, sarı-kırmızılıların gündemine oturdu.

Bu sezon 34 resmi maçta 5 gol atan ve 4 asist yapan Kolarov, Fatih Terim’in istediği tarz, hücumu seven bir sol bek olmasıyla ön plana çıkıyor.

İngiliz devi ile 2015’e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kolarov, Sırbistan Milli Takımı’nın da vazgeçilmezlerinden.

AMK ÖZEL HABER

G.Saray’a dönmesi an meselesi | Amk Spor Gazetesi

Kolarov bizim aradığımız adam olur mu ???

Sanki defansif yönden biraz zaafları var gibi ne diyorsunuz ?

Son haberlere göre bu defans hattına sahip olabiliriz ve ileride bu oyuncular garanti.

714763_Galatasaray_SK.jpg

Bu arada Dany ve Amrabat kaç senedir ülkemizde Türk vatandaşı olma ihtimalleri nedir ?

Şimdi bu Nani haberleri bilmiyorum ne kadar ciddi ama böyle bir transfer yapılamazsa ku7 gelebilir. Evet olur.

Lütfen emege saygı yorum falan istemiyorum okuyun cokmu sacma konusmusum hicbukadar uzun yazmamıstım

ESKİŞEHİRLE

4m€+elmander+bu yıl kiralın olan 1-2 oyuncu <-> Alper+Necati(bonservissiz Zaten)

q7 az maaş,maç başı ücreti normale göre biraz fazla ve bonservissiz gelecekse gelmesini isterim,

Stoper ve solbek tabiki şart

Ama solbek%99 yabancı olacağı için ve bizde rierayı ilerde kullanmıyoruz ki birde amrabat var zaten yabancı , bunlardan dolayı rieranın yollanacagını düsünmüyo degilim .

Ha ayrıca belki yapabiliriz ama şimdiden söyleyim bizim başkan bu yılda 2-3 çilek alabilir ama ben solbek ve stoper mevkiene cok kaliteli transferler yapacagımızı ve diger takviyeler türk veya bonservissiz falan olur diye düşünüyorum

ayrıca beni düşündüren şey hoca buragı daha cok kosması gerecek falan demişti ??

daha presli bir oyun-sistem gelebilir

Ki hamitin performansı hicbirimizi tam anlamıyla mutlu-tatmin etmedi daha yüksek olmalıydı

Resmen sistem bulamadım yahu deniyorum :D

Yav alın siz krun bu yabancı işi,nin içnden cıkamadım (birazdan yazcam siz kurun kadroyu :D )

aRKADAŞLAR bence meloyu almayacagız cok ucuz olmadıkca ve olmıycak sao paolo falan alır :/

Ve umuta 3 m€ vermektense necatiyi düsünüyo kulup bence .

ujfalusi ile ilgili acıklamalar beni sasırttı kalacak demekki :S

Ve ujfa kasalacaksa dany kalmac 3 yabancı stoper fantaszidir bu sınırlamalarda .

Ve eboueyi satıp(cok saglam para karsılıgı) hamit ve sabriyle sağbek idarfe etmeye calısadabiliriz ki ben buna karsıyım istemem

Ve inler yazdım ama işn içinden cıkamadım sadece selcuk vealper orta sahası gibi bi hata yaparmıyız ?

ANLAYACAGINIZ COK HAREKETLİ DÖNEM BİZ SARI KIRMIZI GÖNÜLLERİ BEKLİYOR :D

KADRO KALACAKLAR VS : MUSLERA,HAMİT,,SABRİ,GÖKHAN,SEMİH,HAKAN :(,SELCUK,BURAK,Drogba,necati,amrabat,yekta-emre,sneijder,ujfa, unuttugum olabilir

GİDECEKLER:melo,aydın,caglar,ufuk,umut,elmander,sercan,culio,eboue,emre yada yekta (kiralık)

Gelecekler:alper,q7,necati,ceyhun(kiralıkt),kazım,saglam stoper,saglam solbek,İnler

Keşke amrabatı biyere kiralasak falan daaha rahat olcaz :S

BİR EDİT DAHA : https://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/melonun-alternatifleriSXGLQ14010SXQ

Şöyle kadroya bakıyorum.

Muslera

Eboue,semih,yabancı stopoer,yabancı sol bek

defans hattı etti sana 4 yabancı

ekle melo 5

snijder 6

drogba 7

ne oldu kontenjan patladı. Nani ile robbeni aldık 18 kişilik kadroya bile koyamıyoruz bırak yedek olmasını.

Bana göre en önemlisi yerli transferler. Yabancı yıldız gelmesede olur nede olsa 18 kişilik kadroya bile alamayacaksam yıldız almanın anlamı yok.

Bu kontenjan netleşmeden de ne nani nede robben alınır.

Acilen Şener,Aykut Demir, Alper hatta gerekirse Onur bile alınabilir. Takımın yedekleri yerli olacak çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt