Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Belli olmaz belki Haluk Ulusoy gelcek 5yabancı yapçak.

O yüzden Stoperi Serdar Taşçı yada Ömer Toprak yapmak lazım bence

Hocam yapma etme bana Serdar Taşçı deme çok rezil bir adam gerçekten , Fenerbahçe ile adı anılıyor İnşallah gelir Fenerbahçe'ye hatta o derece kötü bir adam.

Ömer Toprak belki biraz olabilir ancak ben yerli stoperden yana değilim çok mecbur kalınmadıkça ki kalınacağını hiç sanmıyorum :)

Ulusoy'un yabancı sınırını düşürüp , zaten doğru düzgün olmaya ülke futbolunu batıracak kadar lüzumsuz ve ülkesine ihanet eden bir vatan haini olduğunu veya olacağını hiç düşünmüyorum ve sanmıyorum :)

arkadaşlar az çok futboldan anlarım önceden scout olarak da çalıştım şimdi öğretmenim yıllardır bu forumdayım ve şunu söylüyorum

- bu ülkede göbekte 2 türk stoperle başarı sağlayan takım yoktur ve bunu başaramazsın hele avrupada duman ederler seni ! milli takım real madridden shalkeden daha zayıf milli takımlara karşı dökülüyor

- medya inatla her gün fenerbahçeye stoper transferi yazarken galatasarayımıza isim olarak saçma sapan isimleri yazıp transfer gündemi oluşturmaya çalışması ilginçtir

- arda turan bu takımın evladıdır kaptanıdır emek vermiş altyapısından çıkmış para kazandırıp gitmiştir ve tekrar yuvasına geri dönücektir bugün yabancı hayranlığıyla ardayı yerden yere vurmak hem kulübümüze hem de geleceğimize ihanettir

Lütfen bu söylediklerimi düşünün ve galatasarayımız adına en doğrusunu isteyelim

Kevin de Bruyne yine atti, ikinci golü. Bu cocugu yok istiyordum, simdi zor aliriz. Chelsea'den biz alacaktik. Hatta Chelsea'ye gitmeden önce Genk'ten alsaydik.

Dortmund maci inanilmaz. Hoffenheim 2 penalti arka arkaya kazandi 5 dk icinde, kazanmalari gerekiyordu relegasyon icin. 1-2

Tüh be düşselerdi belki Eren'i çok çok uygun bir fiyata alabilirdik ; maksimum 2-3 Mn € gibi bir fiyata , Umut'tan da kesinlikle daha iyi bir yedek forvet olurdu.

Ama hala düşme durumları devam ediyor oda var :D

arkadaşlar az çok futboldan anlarım önceden scout olarak da çalıştım şimdi öğretmenim yıllardır bu forumdayım ve şunu söylüyorum

- bu ülkede göbekte 2 türk stoperle başarı sağlayan takım yoktur ve bunu başaramazsın hele avrupada duman ederler seni ! milli takım real madridden shalkeden daha zayıf milli takımlara karşı dökülüyor

- medya inatla her gün fenerbahçeye stoper transferi yazarken galatasarayımıza isim olarak saçma sapan isimleri yazıp transfer gündemi oluşturmaya çalışması ilginçtir

- arda turan bu takımın evladıdır kaptanıdır emek vermiş altyapısından çıkmış para kazandırıp gitmiştir ve tekrar yuvasına geri dönücektir bugün yabancı hayranlığıyla ardayı yerden yere vurmak hem kulübümüze hem de geleceğimize ihanettir

Lütfen bu söylediklerimi düşünün ve galatasarayımız adına en doğrusunu isteyelim

bilmedigimiz seyleri yazsaydin bari kardesim :) ama yinede sagol :D

Kevin de Bruyne yine atti, ikinci golü. Bu cocugu yok istiyordum, simdi zor aliriz. Chelsea'den biz alacaktik. Hatta Chelsea'ye gitmeden önce Genk'ten alsaydik.

Eminim bizimkilerin Chelsea almadan önce haberleri dahi yoktur , adını dahi duymamışlardır , ne zaman böyle transferler yapacağız gerçekten merak ediyorum.

Hahahahah gooooooooool Dortmund Hoffenheim düstü. Schmelzer ilk golünü atti yok böyle birsey ya :D

Son dk..

aboooo dortmund 2-2 yapti 10 kisi ile bide :D hoffenheim byölece düsdü lol

Yuuhhh bu macta sike var beyler 100% :D

Hakem 2 dk sonra golü geri aldi vermedi Dortmun'a- Hoffenheim düsmüyor. Iki penalti ve Dortmund un son dk golü iptal.

Oha Hoffenheim düştü mü :D

Çok iyi yaa, Eren'i bedavaya kapabiliriz belki :)

Edit: Eyyamcı hakem ! :D

Beyler Arda'yı unutun

Adam ntvsporda canli yayina telefon bağladı

Resmen atletico madridde mutluyum demiş...

düsseldorf yanar simdi herhalde. ordaki taraftar baya sertdir almanyada. bu golü nyie iptal etti hakem anlamadim acikcasi :SS:

Ofsayt verdi. Schmelzer ceza sahasi disindan burdu, top kaleye giderken Dortmundlu oyuncu dokunmus az biraz, deydimi onu bile göremedim.

SA, emektar nöbetçiler :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt