Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

n81hq.jpg

bu mu hakaret ?

Bir insana övmek değil yermek amacıyla yapılan hayvan benzetmesi hakaret değil mi sence?

Dondurmaya panda ismi veriyorlar suç olmuyor.Öyle olsa dondurma şirketine dava açarlardı.

Aslan'da hayvan? Merhaba Aslanlar demeyi biliyoruz ama..

Kelimenin anlamı önemli değil önemli olan kelimenin kullanım amacı.

Mesela Burak Yılmaz için hayvan oğlu hayvan benzetmesini yapmıştım çünkü o dönem muazzam bir grafik çiziyordu.Modlarda ne amaçla kullandığımı anladılar ve o dönem bana herhangi bir ceza ya da edit gelmedi.

Anlatabildim sanırım?:b5:

"GSC'de şok panda polemiği." :trollface:

Panda benzetmesi hakaret mi değil mi?

Az Sonra...

Aslan'da hayvan? Merhaba Aslanlar demeyi biliyoruz ama..

Aynen Bu forumda kural açıkları fazla mesela küfür iması diye bir olay var ben tek harf yazıp gerisini ... bıraktığımda ceza aldım küfür etmeden ceza almak ama mesela başka biri şöyle dese ya aslında bunları ..... şeklinde yazsa ceza almaz ama burda küfür iması var ama ben tek harf yazıp bırakınca ceza bir kurallar gözden geçirilmeli bence.

beyler panda manda aslan cok uzattiniz...

asil konu transfer

Aynen Bu forumda kural açıkları fazla mesela küfür iması diye bir olay var ben tek harf yazıp gerisini ... bıraktığımda ceza aldım küfür etmeden ceza almak ama mesela başka biri şöyle dese ya aslında bunları ..... şeklinde yazsa ceza almaz ama burda küfür iması var ama ben tek harf yazıp bırakınca ceza bir kurallar gözden geçirilmeli bence.

Neden ceza almıyormuş? Kurallar gayet yerinde açık küfür iması yaparsan ceza alırsın bunda sorun ne?

Ya da niye forum yöneticileri olarak sana bir garezimiz olsun ki sen yapınca basalım cezayı başkaları yapınca hiç karışmayalım?

Yorumlaman kesinlikle yanlış:)

Ünal Aysal gibi üstünü kapatalım diye beyanat vermeyin. İstenmeyen olaylar çıksın istiyoruz :D( bunuda yanlıs anlarlar simdi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt