Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Bu sene nöbet hiç zevkli değil.Alabileceğimiz oyuncular belli hepsi de medyaya düştü.Çoğuyla da anlaşıldığı konuşuluyor.Chedjou ve Carlinhosa pek sıcak bakmıyorum açıkçası Lescott-Kolarov ya da Adriano çok daha iyi olur gibi geliyor

4

Carlinhos eyvallah alınabilir.Başarılıda olabilir.Ama en son seçeneğimiz olmalıdır.

Özellikle Adriano için şartlar zorlanmalıdır.Adriano futbol bilgisi ve zekasıyla bizde fark yaratır.

Herşeyden öte bir taraftar olarak Fatih Terim ve ekibinin futbolcu analiz kabiliyetine güvenmiyorum.İnatlardan vazgeçmek gerekir.Asılolan Galatasarayın bilincinde olmak gerekir.Danışmak gerekir.

ben adrianonun sag acıktan gelıp gol attıgını bılıyorum ve sana aynen katılıyorum carlınhos ıle ugrasacagımıza adriano yu ne pahasına olursa olsun almalıyız

U20 turnuvasında bizim topçuların performanslarına göre A takıma yükselme olabilir. Sadık ve Berk İsmail var sanırım kadroda.

zaten süratli seri kesinlikle degil dedigi an benim beyin stop etti :SS: en büyük özeliklerini resmen yok demeye getirdi arkadasimiz.

Hız var ama çabuk bir adam değil. Biraz kalas, sağa sola dönüşleri falan. Yani atik bir bek değil. Sanırım onu demek istiyor.

[video=youtube;tOAe2W3zGsM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tOAe2W3zGsM[/video]

Carlinhosa yavaş hantal beceriksiz diyenler şu videoyu izlesinler bizim takımda bu kadar süratli kim var yazsınlar ondan sonra

Bu sene nöbet hiç zevkli değil.Alabileceğimiz oyuncular belli hepsi de medyaya düştü.Çoğuyla da anlaşıldığı konuşuluyor.Chedjou ve Carlinhosa pek sıcak bakmıyorum açıkçası Lescott-Kolarov ya da Adriano çok daha iyi olur gibi geliyor

transfer sezonu bu sene erken bitecek gibi renktaş 2 3 hafta içinde bitebilir :D

Chedjou 2 senedir Fransa liginin en iyi stoperleri arasinda gösteriliyor. Bu sene de L´equipe tarafindan yilin stoperi secilmis.

Bence hepimiz (ben dahil), Fransa ligini takip etmedigimiz halde fazla önyargili davraniyoruz.

Bizim yaptigimiz sey, "Terry marka, Chedjou degil. Terry gelsin" demek.

Ama kimse de cikip "Chedjou´nun özelliikleri sunlardir bunlardir, eksileri sunlardir bunlardir diyemiyor.

Dolayisiyla tanimayan kisilerin pek yorum yapmasinin dogru olmadigini düsünüyorum. Yine söylüyorum, ben dahil.

Hız var ama çabuk bir adam değil. Biraz kalas, sağa sola dönüşleri falan. Yani atik bir bek değil. Sanırım onu demek istiyor.

hm.. roberto carlos degil tabiki ama öyle fazla kalas bir izlenimi vermedi bana acikcasi. Riera ve baltanin yaninda flash gordun gibide gelmis ola bilir belkide:D

sampıyonlar ligi kupsını istiyorsan parana kıyacksın elindeki kadro gruptan cıkar bi ceyrek final daha oynar fazlası hayal....Sola koyacaksın ADRİANOYU defansa CHEDYU drogba sniejjder arkalarında olmak uzere cardoso burak ikilisi forvette...Ozaman olur bu is...

Abdul kader keita biraz genc olsa o adamı dunyada hic bi sag kanada deismem...Adam geldiginde nondanın 2 golu vardi..gittiginde 11 bilmem anlatabildimmi....( nondanın kacırdıklarından bahsetmiorum bile )

fatal error

Chedjou 2 senedir Fransa liginin en iyi stoperleri arasinda gösteriliyor. Bu sene de L´equipe tarafindan yilin stoperi secilmis.

Bence hepimiz (ben dahil), Fransa ligini takip etmedigimiz halde fazla önyargili davraniyoruz.

Bizim yaptigimiz sey, "Terry marka, Chedjou degil. Terry gelsin" demek.

Ama kimse de cikip "Chedjou´nun özelliikleri sunlardir bunlardir, eksileri sunlardir bunlardir diyemiyor.

Dolayisiyla tanimayan kisilerin pek yorum yapmasinin dogru olmadigini düsünüyorum. Yine söylüyorum, ben dahil.

Açıkçası pek izlemedim fakat bende bıraktığı izlenim Dany tarzı atletik yapılı bi stoper olduğu yönünde.Semih Kayanın yanına fizikli ve tecrübeli bi isme ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Danyden kat kat iyi olmadıkça aynı tarz bi adam almak mantıklı olmaz

.

chedjou yu herkes kabullendı alper de herkes ortak goruste.. tek sıkıntı sol bek adriano varken carlınhos ısrarı sizi bilmiyorum ama beni gerdi cunku brezılya da adamlar ıyı oyuncu ise 20 yasına bıle gelmıyor avrupaya transfer oluyor carlınhos u da mıllı takımda sırf avrupaya transfer olabılsın dıye oynatmıslardır. mıllı macı ızledıysenız pek atraksıyonu yok hatta nerdeyse macta gorunmuyor ama lıgte ucup gıden bı havası var bence buyuk rısk adrıano buraya gelecek arkadas

hm.. roberto carlos degil tabiki ama öyle fazla kalas bir izlenimi vermedi bana acikcasi. Riera ve baltanin yaninda flash gordun gibide gelmis ola bilir belkide:D

Hehe doğru ikisinden de iyi çabukluk anlamında. Ama insan Brezilyalı diyince biraz Carlos vari birini bekliyor açıkçası. Şu anki kadro lig için fazlasıyla yeterli zaten, Ronaldo, Robben, Valencia gibi adamların karşısında sırıtmayacak birini alalım inşallah.

Carlinhos, Chedjou gibi transferlerin kitabini Almanlar yazar. Öyle adamlar transfer ederler ki, kimse ne olduklarini bilmez.

Ama 1 sene sonra da herkes hayranlikla izler. Adaylari profesyonelce takip eden, analiz eden bir ekibimiz oldugu söyleniyor.

Bu 2 isim 1 senedir konusuluyor zaten. Ben fos cikacaklarini sanmiyorum. Terim´in düsüncesine uyan tipte oyuncular olsunlar yeter.

Carlinhos Brezilya´da siradan bir sol bek degil. Ödül alan, gözde bir sol bek. Chedjou da Fransa da yilin stoperi. Yeterli referans bence.

[video=youtube;f9NjgpdovQY]https://www.youtube.com/watch?v=f9NjgpdovQY[/video]

Carlinhos Brezilya´da siradan bir sol bek degil. Ödül alan, gözde bir sol bek. Chedjou da Fransa da yilin stoperi. Yeterli referans bence.

brezilyanın en iyi sol beki değil brazilyada oynayan en iyi solbek. adriano brezilya da olsa bunların ısımlerı bıle teleafuz olmaz drogba ya yaslı dıyenler şu an tapıyorlar kalıte heryerde kalıtedır kendını avrupa da (AVRUPA) Iıspatlamıs adam lazım bıze ama umarım yonetım en dogru kararı verecektır.

Hehe doğru ikisinden de iyi çabukluk anlamında. Ama insan Brezilyalı diyince biraz Carlos vari birini bekliyor açıkçası. Şu anki kadro lig için fazlasıyla yeterli zaten, Ronaldo, Robben, Valencia gibi adamların karşısında sırıtmayacak birini alalım inşallah.

ronaldo diger kanata oynuyor. ama hem robben hemde valenciayi dudura bilecek birisi net cekilde. vanlenica hizini ona karsi pek kunlanamaz. rierayi param parca etmisdi malesef . amrabat olmasaydi cok gol yerdi o tarafdan. ya dünyada sol bek fazla yok zaten üst seviyede olan. carlinhosda baya baya üst seviye sol bek bence. eskiden bukadar iyi degildi ama bazi oyuncular calisirak bir seviye geliyor. herkez messi degil.

[video=youtube;tOAe2W3zGsM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tOAe2W3zGsM[/video]

Carlinhosa yavaş hantal beceriksiz diyenler şu videoyu izlesinler bizim takımda bu kadar süratli kim var yazsınlar ondan sonra

Carlos'un genç hali :D Savunmasıda çok iyi , dikine hele müthiş oynuyo ...

Avrupa maçlarında hiç sıkıntı çekiceğine inanmıyorum.

Bence F.T aklında topla dikine çok hızlı ve kolay gidebilen bi takım yaratmak var transferlerde hep bu yönde Alper'in en büyük artısı topla dikine çok iyi gidebilmesi hatta bu konuda suan türkiyenin en iyisi olması

Chedjou defanstan topla çıkabilen bi oyuncu vede defanstan oyunu çok iyi kurabilen birisi

Carlinhosu videolardan filan izlediğimiz kadarıyla Ebouenin sol kanat versiyonu top çok hızlı gidiyor kaptıgı toplarda direk ileriye dogru çıkıyor

yani maçlarda iyice tempo yapmak istiyoruz sanırım yada bunun gibişey düşünüyodur imparator :D

brezilyanın en iyi sol beki değil brazilyada oynayan en iyi solbek. adriano brezilya da olsa bunların ısımlerı bıle teleafuz olmaz drogba ya yaslı dıyenler şu an tapıyorlar kalıte heryerde kalıtedır kendını avrupa da (AVRUPA) Iıspatlamıs adam lazım bıze ama umarım yonetım en dogru kararı verecektır.

2 tane 3 tane tecrübeli isim olur kadroda. Yaşlı oyuncu sayısını abartırsan hem maddi açıdan hemde sportif açıdan problem yaşarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt