Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

o kadar iyi ha..kimisi amrabat ayarında diyor kimisi nani'den daha iyi diyor:confused:

dedigim gibi hic izlemedim. hollanda özetlerinde görmüslügüm olmusdur ama insan fazla dikatle bakmiyor isde özetlerde :D

almanya medjasinda dortmund ilglendigini yaziyorsa gercekligi vardir ama.

hm bilmiyordum bunu. bu büyük etken ola bilir evet. barca mesela rüstüyü satmisdi zamaninda pasaportu uygun olmadigi icin.

onun için değil kova olduğu için bıraktılar rüştü'yü zira o zamanlar nihat avrupa birliği oyuncusu statüsünde oynuyordu.

alper

chedjou

adriano

Q7

onur (kalecı)

kazım kazım (yedeğe boyle kalıte sart)

bu sene bunları alırız.

seneye snıjder ıle arda yı takas yaparız eboue yı yollar drogbayı yedek yaparız :-) selcuk u satarız 4 tane dunyayı sarsacak transfer yaparız

Adama Pack ten Sneijder çıktı Quick Sell yaptı beyler:sad007:

onun için değil kova olduğu için bıraktılar rüştü'yü zira o zamanlar nihat avrupa birliği oyuncusu statüsünde oynuyordu.

yok yanlisin var. nihat olayi sonra gelisdi. yani türk oyuncularin avrupa statüsünde sayilmasi ispanyada sonradan oldu. rüstünden sonra gelismis bir olay yani.

DROGBA: Liginizin kalitesi artıyor ama yabancı sayısının sınırlanmaması gerekiyor. İngiltere gibi minimum 8 yerli oyunca olması gerekir. Yabancı sayısını sınırlandırmazsanız ligin kalitesi daha da artır.

Suat Kılıç, Webo, Drogba yemek yemişler orda söylenmiş bi söz

Fenerbahçe'nin Emenike transferi Ziraat Kupası Finalinden sonra açıklanacak !

Kaynak : TRT SPOR

772287372.gif

Dün pique , bugün Puyol.

Alex Song hayırlı olsun.

el uzatırsında elin havada kalır aynı o durum olmuş birde 80 bin kişi önünde tv yi hiç saymıyorum :)

brezilyalar avrupda uyum saglaya bilecek en ideal yer türkiedir ki bir cok örnekleri var. taffo bile türkiyede evindeki gibi hisedioyr mesela. bizim insanlarimiz brezilyalilar sicak kanligi ile benziyor baya. carlinhos ama bunlari bilmiyor dogal olarak. gelirse alisir ve özelikle Galatasaraydaki aile havasini begenerek burdan ayrilmak gibi düsüncesi dogacani zanetmiyorum. ama o adimi atacak mi soru isareti bence. adriano yavas kaliyor fatih hocamizin istedigi oyun systeminde. olacaksa carlinhos gibi birisi lazim. clchy gibi mesela yada marcelo gibi. adrianonun savunmasi cok iyi ama hizli degil malesef okadar.

Carlinhos mu Adrianodan hızlı güldürmeyin adamı.

Marcello falan hızlı tabirine cuk oturan adam fakat şu Carlinhosun hızlı olduğundan falan bahsetmeyin Allah aşkına.

bazi duyumculara gore Carlinhos begenilmemis .. Tipki Riera gibiymis + adam zorla gelecekse hic gelmesin . Artik Brezilya ekonomik acidan ve Futbolcu maaslari acidan cok iyi oldugu icin kolay kolay Brezilyali futbolcu memleketini birakip yurtdisina cikmaz . Cikarsada geri donuyor

Carlinhos mu Adrianodan hızlı güldürmeyin adamı.

Marcello falan hızlı tabirine cuk oturan adam fakat şu Carlinhosun hızlı olduğundan falan bahsetmeyin Allah aşkına.

carlinhos en az marcelo kadar hizlidir. marcelo ama daha ani reflex ceklinde hizlidir calrinhosa göre. adriano orta sahaya gelene kadar calrinhos kale arkasina gecip locada kahvesini yudumlamaya baslar net :asd:

ben Carlinhos hakinda olumlu yazdim bir cok kez ve halen de yaziyorum. sen kimi izledgin hic fikrim yok acikcasi ama carlinhos u izlememisin galiba.

1 seneden fazla süredir takip ediyorum maclarini Canli olarakda. orda yazdigin isimimden daha iyidir Carlinhos net cekilde hemde. tecürbesi dogal olarak daha fazla adrinaonun avrupa futbolunda ama baskada artisi yokdur.

carlinhosu ben tanımıyorum renktaş avrupada begendiğim en iyi sol bek a.madrid den filipe luis ikisi arasında + ve - yönde teknik yorum yapabilirmisin? şimdiden saol.

carlinhos en az marcelo kadar hizlidir. marcelo ama daha ani reflex ceklinde hizlidir calrinhosa göre. adriano orta sahaya gelene kadar calrinhos kale arkasina gecip locada kahvesini yudumlamaya baslar net :asd:

o yuzden carlınhos 5 adrıano 10 mılyon € haklısın

carlinhosu ben tanımıyorum renktaş avrupada begendiğim en iyi sol bek a.madrid den filipe luis ikisi arasında + ve - yönde teknik yorum yapabilirmisin? şimdiden saol.

filipe luis i unutmusuz cididen :D filipe luis bende cok begeniyorum acikcasi ama carlinhos ile kiyaslamak olmaz bence. mefkiler ayni olasada ikisi cok farkli oyuncular. city deki kolarov ile karsilarim luisi ama mesela. luis carlinhos ile konuda yarasir hata belki daha iyidir her konuda ama bir konuda carlinhos daha iyidir ki oda hiz bakimindan ve 90 dk boyunca sol tarafi inip cika bilmesidir. luis bukadar hucuma etki yapamaz bence. ama luis gelsede hayir demem :asd:

chedjou nun bittiğini söyleyeli 1 hafta oldu herhalde

carlinhos için rus kulupleride devrede idi ama bugunku haber rus kuluplerinin vazgeçtiği yönünde haber var bakalım ne olacak sonu

çileksiz transfer sezonu geçmeyecek bence :)

34cimbom34 den alıntı

Carlinhos ile ilgili bi video paylaşılmış, sırasıyla golleri, asistleri, gollük ortaları ve pasları ile defansif müdahelelerini kapsayan bi video..Hani video ile karar verilmez ama az çok fikir edinmek isteyen varsa bi göz atabilir.

[video=youtube;tOAe2W3zGsM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tOAe2W3zGsM[/video]

o yuzden carlınhos 5 adrıano 10 mılyon € haklısın

barcada oynayan oyuncu 10 milyon euro ve fluminensede oynayan adam 5 milyon.... oynadiklari takimlarda biraz bakmak gerekir fiyat konusunda konusurken. örnek vereyim istersen. sneijderin piyasa degeri 27 milyondu bize gelmeden önce. simdi ise 19 milyon a düsdü transfer oldukdan sonra.

arda. piyasa degeri 15 milyondu bizdeyken. atl madride gitti degeri 25 oldu. takim ligde bir oyuncunun degerini katiyor cogu kez futbol sektöründe.

ama neyse sen haklisin diyelim bari. uzatmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt