Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

kanatli systemi düsünen arkadaslar o düsünceyi aklarindan sile bilir bence. kanatli systemde iskelet oyuncularimizin bir kac kadro disi kalir malesef.

simdiki:

melo

hamit(alper) selcuk

Sneijder

drogba -burak

kanatli:

Melo Selcuk

Kanat Kanat

Sneijder

Drogba(Burak)

hamit+alper+ burak veya dorgbadan birisi yedek mi soyunduracagiz ?!

Simdiki system kalmali ve sol beke en az eboue kadar hucuma katki vere bilen birisi almamiz gerekir. Muthis takim olur.

Şu Serdar Taşçı'yı 11lere yazıp yazıp durmayın ya sinirim tavan yapıyor.Yabancı stoper,yabancı sol bek,Melo alınmayacaksa İnler(2si birlikte harika olur),Arda,Sağ açık(ısrarcı değilim) ve Alper yeter bana.Ayrıca geçen sene şampiyon olan kadronun ilk 11inden Ujfalusi,Hakan,Engin,Emre,Elmander,Necati(Baros) değişti.Bu sene yine şampiyon olduk.Kaliteli oyuncu alırsak değiştirmenin dezavantaj olacağını sanmıyorum.

Burak ve Muslera da satılmamalı.Umut'un bonservisi alınmalı.Dany/Ujfa'dan biri gidebilir.Çağlar,Yiğit,Culio,Furkan,Aykut,Batdal,Sercan gibi gereksiz futbolcular gönderilmeli.Elimizdeki tek ön libero yedeği Ceyhun'u geri almalıyız diye düşünüyorum.Aydın,Engin konusunda tarafsızım.Riera ve Elmander alıcı buldu mu satılmalı.(Bir parantez açayım yabancı sınırının kesinlikle değişeceğini düşünüyorum özellikle yedek oyuncular konusunda değişirse yedekte kalabilirler.)

Sonuç olarak böyle bir kadro isterim.Sistemler konusunda inatçı değilim 4-3-1-2 de olur.

Edit:Keloğlan Amrabat'ı unutmuşum teklif gelirse beklenmemeli.Bu sene en büyük hayal kırıklığım.

lgiCV0k.png

Gökhan Kadro dışı kalmış alalım.

Şöyle yapabiliriz ligde

..............Onur.................

...Eboue-Gökhan-Serdar Taşcı-Coentrao...

...................Gökhan İnler.....................

.....Alper.........Selçuk.............Robben....

....................Sneijder.......................

.................Burak/Drogba...................

CL'de ise

.................Muslera..............

Eboue....Terry......Dany.......Coentrao...

................F.Melo..........................

.....Hamit.......Selçuk...........Robben..

.............Sniejder.........................

............DROGBA/Burak.................

Rotasyonda kullanılacaklar

Umut Bulut

Alper Potuk

Gökhan İnler

Gökhan Zan

Semih Kaya

Ambrabat

Hocam For ama Coentrao ile Robben'i nasıl alırızki ya la :/

bişey daha hatırlatıyım burda menajerlik oyunu oynamıyoruz ya da pes , fifa

herkes onu al bunu cıkar onu boz bunu yap 2 yıllık şampiyon kadro yarı finalin kapısından dönmüş kadro hoş kaliteli kadro ne gerek var en iyi oyuncularını satmaya?

Eğer 30 ÜZERİ TEKLİF gelmezse muslera in selcuk in ve MELO kesinlikle bu yılda in

ona göre kurun kadroları oyuncak degil ayrıca herkes rierayı 2 dakkada satmıs adam son 10 20 mactır bildigin solbek gibi oynadı ve sözlesmesi var yabancı kanatlı sistem oynamıyoruz e napacaz kaleyemi alacaz biraz mantıklı düsünün derim

Muslera ve Burak satilacak olursa böyle bir kadro isterdim acikcasi. Robben olmazsa da o ayarda birini buluruz herhalde.

705813_Galatasaray_SK.jpg

Muslera ve Burak takimda kalirsa da ayni sistemle devam ederiz diye düsünüyorum. Melo kalirsa da sadece defansa takviye yapilir.

Alper, Taylan gibi oyuncular disinda tabiki. Cok degisiklik olacagini sanmam bu 3 oyuncu kalirsa. Gerek de kalmaz zaten.

yani yuh :) sampion kadroyu resmen param parca etmisin :SS: dün hoca daha urfilusi icin denecegiz diyordu biz ise takimi hemen hemen full parcaladik. iskelet miskelet diye bir sey birakmamisin be yahu :D

macera aramya gerek yok,melo varken inler e falan gerek yok,melo dan daha iyi bir defansif orta saha almak için 15 ten fazla bonservis vermek lazım,inler in bir melo olmadığı aşikar bence.bende beğeniyorum inler i ama bir melo kesinlikle değil.istediğin kadar ii stoper al melo nun top çalması aralara girmesi orta saha da uyguladığı ve takımın fiziksel sertliğine yaptığı katkıyı inlerde bulmak imkansız.uzaktan attığı3 gol e aldanmamk lazım.belki inler iyi bir orta saha ama bize lazım olan adam sorunsuz bir melo.

melo alınmasın, g.inler alınsın demem.

melo almaya niyetimiz yok ise oraya yazılcak isim 1-gökhan inler olur.

melo böyle oynacaksa alınmasın demem ama, melo yu herkes biliyor. kötü oynadığında hata değil sinirli yapısı ile eksik bırakacak durumları oluyor.

açıkcası alper potuk hamlesi bu yüzdendir. melo ile kıyaslama için değil tabiki.

şu anda takımın yaş ortalaması yüksek. türkiye ligini geçiyorum.

şunu herkes biliyor ve öyle istiyor.

bu takıma genç ve uzun vadede oyuncu gerek artık. bu sene yerli hamlesi var bence. yabancı olarak yine tecrüben yanayım..

kimsede kusuruma bakmasında.

stoper-sol bek ve kanat bu takıma gerekli.

bu takımın kanat oyuncusu yok.

yabancı olarak sol bek transferinden başka transfer olacağını şahsen düşünmüyorum.eğer olursa takımdaki yabnacıların gidip gitmemesine göre şekillenecek bence.misal stoper için bence ujfa nın durumu,orta saha için melo nun durumu beklenecek.ama sol bek kesinlikle alıncak.ben net olarak bu sene maceraya girmyeceklerini düşünüyorum.

bişey daha hatırlatıyım burda menajerlik oyunu oynamıyoruz ya da pes , fifa

herkes onu al bunu cıkar onu boz bunu yap 2 yıllık şampiyon kadro yarı finalin kapısından dönmüş kadro hoş kaliteli kadro ne gerek var en iyi oyuncularını satmaya?

Eğer 30 ÜZERİ TEKLİF gelmezse muslera in selcuk in ve MELO kesinlikle bu yılda in

ona göre kurun kadroları oyuncak degil ayrıca herkes rierayı 2 dakkada satmıs adam son 10 20 mactır bildigin solbek gibi oynadı ve sözlesmesi var yabancı kanatlı sistem oynamıyoruz e napacaz kaleyemi alacaz biraz mantıklı düsünün derim

riera konusunda sana katılmıyorum.

10-20 maçtır ortası vardır.

avrupa diyosan önce defansif kademe anlayışını bilen biri gerekli.

şunuda unutmayalım..

riera nın kanadı hiçbir zaman işlemiyor bizde. ofansif oyuncularda sadece defans yapıyor.

nasıl eboue varken sağ taraf rahat ise, sol tarafından rahat olması gerekiyor.

hata yapmak değil sorun, sol tarafı olmadan sürekli toparlayarak gidiyoruz..

705830_Galatasaray_SK.jpg

bu cekilde olacak kadromuz asaga yukari. hizli hucumda etkili olan sag ve sol bek ler oldumu kanata gerek yok. eboue kendi tarafindan cok etkili kanat ataklari yapior her macda. riera ama hizindan dolayi pek ileri cikamiyor. carlinhos bundan istiyoruz cünkü izledigim carlinhos muthis hizli ve dayanakli cekilde sol tarafini tek basina yaydira biliyor.

Sinir Manyağı ettiniz beni ceza almayada razıyım BÜYÜK Büyük yazacam az kafanıza girsin

1)İnleri bi unutun niye alalım ya niye para harcayalım 4 tane taş gibi oyuncu var 1 tane alternatif var

2)kanatlı sistem oynamıyoruz videosunu izlediginiz adamları yazıp durmayın

3)yüzde yüz burak muslera melo alınmayacak vs. satılacak gibi yazmayın

4)burak satılabilir oda konusmalarından dolayı

5)kac yıldır kaleciden aglıyoruz bune eminlik (onurdan)

6)vizyon takımıysak alalım onuru 1 yıl az kaleciligini gelistirsin sonra muslerayı satalım onur geçsin

7)İyi oyuncuları kadrodan silip durmayın!

8)şampiyon kadronun agzna yapmayın .

9)geçen yıl bahanemiz vardı clye gitcez transfer yapalım dedik yaptık

10)bu sefer hedef yükseldi kalite yükselecek kadro DEĞİŞMEYECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BUDA 10 artık bi adam akıllı yazın ....

millet istedigini yazar sanane :rolleyes:

bu takımın eksiği stoper ve sol bek. önce bu konuları tartışmak gerekli.

melo-muslera-burak gibi isimleri almak-veya satmak değil. çünkü bunların bizim elimizde. işleyen takımı bozmaya gerek yok.

iyi bekler ve defans ile de sorunlarımızı çözmemiz gerek.

snejder-amrabat vs gibi oyuncuların daha etkili olmasını istiyorsak sol bek mutlaka lazım. riera kötünün iyisi durumunda.

gerisi genç yerlilere kalmış.

hayırlı olsun sanırım ılk alper potuk um acıklanacak benım kafamda ılk hedeftı tesekkurler yonetım:ayatollah:

15 coentrao

10 gökhan

7 lescott

5 alper

37 milyon euro

Sinir Manyağı ettiniz beni ceza almayada razıyım BÜYÜK Büyük yazacam az kafanıza girsin

1)İnleri bi unutun niye alalım ya niye para harcayalım 4 tane taş gibi oyuncu var 1 tane alternatif var

2)kanatlı sistem oynamıyoruz videosunu izlediginiz adamları yazıp durmayın

3)yüzde yüz burak muslera melo alınmayacak vs. satılacak gibi yazmayın

4)burak satılabilir oda konusmalarından dolayı

5)kac yıldır kaleciden aglıyoruz bune eminlik (onurdan)

6)vizyon takımıysak alalım onuru 1 yıl az kaleciligini gelistirsin sonra muslerayı satalım onur geçsin

7)İyi oyuncuları kadrodan silip durmayın!

8)şampiyon kadronun agzna yapmayın .

9)geçen yıl bahanemiz vardı clye gitcez transfer yapalım dedik yaptık

10)bu sefer hedef yükseldi kalite yükselecek kadro DEĞİŞMEYECEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK BUDA 10 artık bi adam akıllı yazın ....

Sakin ol şampiyon

Umarım ilk günden alper ve melo işleri tamamlanır.O pozisyon biter daha sonra kesinlikle Hamite alternatif ve stoper şart.Birde Yabancı iyi bindiren ortaları iyi olan birini bulursuk yine şampiyon oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt