Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

çok iyiyiz diyemeyiz

Sezonun ortasında bi sistem oturtmaya çalışırsan aksaklıklar olabilir ama fm oynamıyoruz her sene kadrodan 5-6 kişi değiştirmek riskli olur. Geçen sene bunu yaptık ve önceki sezon kaldığımız yerden devam edemedik. Tekrar bir sistem oturtmak zorunda kaldık. Artık elimizdeki oyuncularla oynadığımız sistemi geliştirmeliyiz. Şuan baktığımızda stoperde ve sol bekte eksikliğimiz var onu gidermeliyiz. Katılabileceğim bir nokta var o da kulübede bir tane kanat oyuncusu olması gerektiği. Zaman zaman 4-4-2 ya da 4-5-1'e dönmemiz gerekebilir. Ya da oyunun gidişatına göre kreatif bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir. Bu durumda genç potansiyalli oyuna girdiğinde maçın kaderini değiştirebilecek bir oyuncu transfer etmeliyiz diye düşünüyorum. Bunu Amrabat'ın yapamayacağını gördük. Kerim Frei benim ilk adayım bu konuda. Scout ekibisin bu yönde de bir çalışması vardır elbetti. Hiç duymadığımız bir isimde gelebilir.

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

Galatasarayımız kaliteli Türk oyuncuları kadroya katması lazım benim ilk tercihim Alper Potuk ve Ömer Toprak.Bazı renkdaşların yorumlarına bakıyorumda kadroyu resmen yenilemişler :D

yanı hedef büyütmüşken o bölgede geriye düşmeyelim. Melo ya göre biraz daha yumuşak gibi bir adam inler. Atesleyıcı bır yanıda yok

Ateşleyici yanını boşver, her futbolcu ateşlemek zorunda değil. Ki işini disipliniyle yapan adam beni daha çok ateşler. Ama Melo'ya göre daha yumuşak olduğu doğru İnler'in...

Kanatsız takım kurma gibi bir şuursuzluğa imza atmayız umarım

AW: Transfer Nöbeti | Açılış

Ben BI Duyum aldim.

Alper bitmis.

Frei ise baya yakin

[h=3]Kolarov ayrılığı kafasına koydu[/h]

[TD="class: gig-button-td"]

awesome_up.png

[TD="class: gig-button-td"]

dislike_up.png

0

[/TD]

0

[/TD]

Manchester City'nin başarılı sol bek oyuncusu Aleksandar Kolarov, sezon sonunda takımdan ayrılarak daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istiyor. Sırp oyuncu İtalya'ya geri dönebilir...

Kaynak: Daily Mail

alalım bunu direk :yenieek:

aman dıyorum kanat oyununa falan donmeyelım,al sol beke muthıs adam ılerı gerı calısan sov yaparız sov

yanı hedef büyütmüşken o bölgede geriye düşmeyelim. Melo ya göre biraz daha yumuşak gibi bir adam inler. Atesleyıcı bır yanıda yok

Kesinlikle yumuşak değil. İkili mücadelelerde çok sağlam. Kolay çalım yemeyen bi oyuncu (Melo ciddi anlamda kolay çalım yiyebiliyor çünkü sürekli topa atlıyor. Bu konuya itiraz edecek olursan bunun örneklerini fazlasıyla hatırlatabilirim.) Melo'nun bir artısı ya da kimine göre bi eksisi var o da defansı zaman zaman 5'lemesi. Bana göre çoğu zaman bunu yaparak orta saha direncini kırıyor. Gökhan çok basıp koşmasa da pozisyon bilgisi çok yüksek olan bi oyuncu. Hamit-Gökhan-Selçuk üçlüsüyle müthiş alan savunması yapabiliriz.

eyvallah eyvallah.. yine sizlere layık olmak için elimden geleni yapacam bu yaz :asd::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt