Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 2m

''Fernandes & Stoch + Sezer takası olmaz'' demiştim..

Siliyorum o tweeti...Futbol bu...Herşey olur...

Al iste,ezikleri Fernadesi almis galiba

bu olursa bjk'de ne yönetim kalır ne de kartal

Hadi be :SS:

Ulan bu ezik'ler Fernandes'i alsa Bomba Transfer olur kim ne derse desin.

Sırf fener almasın diye ne pahasına olursa olsun almalıyız Fernandes'i. Yeter ki fener'e gitmesin.

Sırf fener almasın diye ne pahasına olursa olsun almalıyız Fernandes'i. Yeter ki fener'e gitmesin.

Portekiz milli takımına giremiyor valenciada yedekti yetenekli ama sorunlu fener sorunlu hiç bir futbolcuyu oynatamadı bugüne kadar gerçekten sorunlular dışında

Abi ne Fernandes'i yapmayın Allah aşkına, tamam adam çok iyi oyuncu ama öyle yıldız falan değil, koca 2,5 senede tek büyük maç kazandıramamış adamı ilah yapıyoruz..Bırakın nereye gidiyorsa gitsin bize ne..Küçük maçların büyük oyuncusu.

Fernandes kim Allah için ya ? Q7 gibi işin show kısmıyla ilgilenen, havalı, takım içi dengeleri bozmakta üstüne olmayan bir adam.

Fener alsın alsın. Ne üzülcem be gülmekten ölürüm. Sevinirim :D

En yüksek seviyede her zaman basarisiz olmus, Turkiye liginde bile büyük maclardaki perfonmansi ortada olan bir oyuncuyu bir takima gitmesin diye alacağiz öyle mi? Üstelik mevkisinde Avrupanin en önemli yaratici 10 numalarindan birine sahipken. Dalga geciyor olmalisiniz.Ayrica, bizim Cl hedefimiz var, hedeflerimiz icin cok yetersiz kalir düsüncesindeyim.

Acikcasi seneye Galatasaray daha iyi bir pres takimi olacağini düsünüyorum. Burak Yilmazin set oyunu ve preste gelisim sağlamasi, Drogba ve Sneijderin yüzde 100le oynamasi eğer olursa Alper transferiyle, seviye atlamis bir savunmayla Clde daha da iddaali olabiliriz. Pres ve takim savunmasi konusunda cok daha iyi olma zorundayiz.

Benim gözümde Elano ve Lincoln gibidir Fernandes.Öyle sorunlu ve tripsel adamlar artık alınmaz bu takıma:) Çünkü yönetim var teknik adam var :)

Takımının orta sahasında Selçuk-Sneijder-Melo 3lüsü olan bi takımın taraftarı Fernandesi 2.sınıf bir futbolcu olarak görmeli

Bize ne yahu Fener'in transferlerinden. Liderler önde gider, geri kalan sürü de lideri takip eder. Lider olmak istiyorsan sadece kendimizle ilgilenmeli ve kendi takımımızı nasıl geliştirebileceğimize odaklanmalıyız.

Carsi düsünsün kardesim :) Bize ne. Fernandes Mernandes filan umrumda degil. Öyle olaganüstü bir futbolcu falan da degil.

Frikikler disinda hicbir numarasi yok acikcasi. Biraz bilek hareketleri, o kadar. Lider degil Fernandes.

Piyasada Fernandes capinda 50 adam var. Öyle bir adam istedikten sonra alirlar zaten. Büyük sorun degil.

Mehmet Demirkol Alper imzayı attı demiş sanırım

fernandes nedir allah aşkına dalgamı geçiyonuz ?

Amrabat'ı 3,4,5 demeden satmak lazım.Maalesef büyük hayal kırıklığı.

Şimdi hep kulübede bekliyor.Seneye 6+0+4 olunca hep tribünde mi bekleyecek ?

Birde 7 yabancılı kadrolar yapılıyor , yok işte her hafta 1 adam kesilir diye.

Amrabat kalırsa forma yüzü zor görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt