Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Melo'yu almayıp 8-10m€'ya İnler alınırsa tükürürüm böyle transfer politikasına...

Ayağımıza kurşun sıkarız..

Melo takımın bel kemiği bunu görmeyen varsa futbol bilgisinden ve Galatasaraylılığından bile şüphe ederim..

Melo 2 sene daha dursun zaten ondan sonra Yaya Toure'yi alırız..

Melo alinmazsa ve yerine 8-9 Milyon´luk yabanci alinirsa, o zaman senin gibi düsünürüm.

Ama Gökhan Inler Türk. Stratejik önemi var. O yüzden öyle düsünemem, cünkü cok iyi bir futbolcu Gökhan.

Zaten Baskan dün söylemis Melo icin görüsmelerin sürdügünü ve kisa zamanda bitmesini bekledigini.

Melo'yu da al Gökhan İnler'i de al..

Biz farkı açıp gitmeyelim diye yabancı kontenjanını düşürüyorlar sende bu şerefsizliğe karşı Melo'yu da Gökhan'ı da alarak cevap vereceksin..

Gökhan İnler-Alper-Kerim Frei-Melo-Sinan Bolat ( İyi bir yedek olur )- Aykut- Soyismi gürler ( adını unuttum )

Al bunları piyasayı 2-3 sene kapatırsın zaten..

Melo'yu da al Gökhan İnler'i de al..

Biz farkı açıp gitmeyelim diye yabancı kontenjanını düşürüyorlar sende bu şerefsizliğe karşı Melo'yu da Gökhan'ı da alarak cevap vereceksin..

Gökhan İnler-Alper-Kerim Frei-Melo-Sinan Bolat ( İyi bir yedek olur )- Aykut- Soyismi gürler ( adını unuttum )

Al bunları piyasayı 2-3 sene kapatırsın zaten..

Ikisini almanin pek mantikli oldugunu düsünmüyorum. Ancak Fenerbahce´nin Gökhan´i cok isteyeceginden adim gibi eminim.

Gökhan Inler ve Fernandes hamlesi yapabilirler. Ben sahsen Gökhan Inler´i alirdim, defansa da 2 kaliteli yabanci alirdim.

jem karacan gelir büyük ihtimalle reading küme düşüyor ve reading ile ortaklık sözleşmesi imzaladık

hoyt

hoyt

hoyt

hoyt

hoyt

hoyT

HOYT

Fenerin bizle denk olması için 5 tane üst düzey transfer yapması lazım, her birinin en az maliyeti 15 milyon euro olur, fenerdede bu para yok geçmiş olsun, en az 2 sene sonra şampiyonluğu hedeflemeleri kendi lehlerine olur.

Şu an kadromuz çok güzel, ama eksiklikler var illa ki, defans göbeğinde world class adam yok, semih vasat, dany eh... Bu bölgeye 30 yaşlarında çok tecrübeli devler ligi tecrübesi olan bir adam almamız lazım, sol beke andre santos kafi.

Ayağımıza kurşun sıkarız..

Melo takımın bel kemiği bunu görmeyen varsa futbol bilgisinden ve Galatasaraylılığından bile şüphe ederim..

Melo 2 sene daha dursun zaten ondan sonra Yaya Toure'yi alırız..

Yaya 2 sene sonra 32 yaşında olacak.

32 den önce TR ye getiremezsin zaten bu adamı, kendi alanında tek dünyada :D

32'den sonra da verimi düşer zaten, 3 sene sözleşme ister 5 milyondan. Gerek yok yani bence. Zaten sözleşmesi bitene kadar City'de kalır diye düşünüyorum (2017 Temmuz) iyi para alıyor sonuçta.

Ikisini almanin pek mantikli oldugunu düsünmüyorum. Ancak Fenerbahce´nin Gökhan´i cok isteyeceginden adim gibi eminim.

Gökhan Inler ve Fernandes hamlesi yapabilirler. Ben sahsen Gökhan Inler´i alirdim, defansa da 2 kaliteli yabanci alirdim.

Bayern Münih çok acil ihtiyacı olduğundan mı Götze'yi aldı ?

Melo-Selçuk gibi oyuncular oyundan çıktığında kaliteyi aşağıya düşürmemek adına veya rakiplerin eline geçmemesi adına alınması gerekir..

Kenarda Yekta oturacağına Gökhan İnler otursun..

32'den sonra da verimi düşer zaten, 3 sene sözleşme ister 5 milyondan. Gerek yok yani bence. Zaten sözleşmesi bitene kadar City'de kalır diye düşünüyorum (2017 Temmuz) iyi para alıyor sonuçta.

Kolo yu alalım bu sene, yayayıda seneye alırız, off fildişi takımın belkemiği olcak takım bu gidişle :D

dün trt'de başkan melo çin girişimimiz olduğunu söyledi o konuda rahat olun alacağız.gökhan'Da yerli kalitesi bakımından mutlaka kadroda bulundurulması gerek bir isim.

jem karacan gelir büyük ihtimalle reading küme düşüyor ve reading ile ortaklık sözleşmesi imzaladık

Biraz önyagı olacak ama Jem fos çıkacak bana göre.. EPL'de yıllardır bilinen bir oyuncu hala üst düzey bir takım ilgilenmemiş..BUnca yıl kaliteli bir oyuncuyu alan çıkmıyorsa bizde de yedekten fazlası olama gibi geliyor..

Bu sezon oyuncuların gelmesi için değil de gitmemesi için dua edeceğiz gibi geliyor bana.

Ve Aleykum Selaaamm :ayatollah:

Biraz önyagı olacak ama Jem fos çıkacak bana göre.. EPL'de yıllardır bilinen bir oyuncu hala üst düzey bir takım ilgilenmemiş..BUnca yıl kaliteli bir oyuncuyu alan çıkmıyorsa bizde de yedekten fazlası olama gibi geliyor..

sonuçta epl 25 maça çıkıp 1 gol atmış bir oyuncu bence rotasyon kadromuzda olmalı yektadan başka orta alanda yedek oyuncumuz yok

sonuçta epl 25 maça çıkıp 1 gol atmış bir oyuncu bence rotasyon kadromuzda olmalı yektadan başka orta alanda yedek oyuncumuz yok

Ceyhun Gülselamı neden kullanamadık ..Kayseri'de gayet iyi oynadı keza gelemden önce Trabzon'da da önemli bir rolü vardı...Fiziği de müsait mevkiisi için..Bence defansfi orta saha olarak rotasyonda ilk tercih Ceyhun olmalı tabi kalırsa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt