Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Kontak halindeymişiz juventusla :D yakında gelir oda renktaş

İnşallah ya. Melo çok önemli beyler maalesef bu böyle. Bizim 1-2 genç oyuncuyada ihtiyacımız gerekirse zararına ama denememiz lazım Selçuk yerine ne bileyim defansa forvete..

bu ezikler kurdukları kadrolara neden Alper Potuku yazıyolarya :D :D :D

hamit içinde aynısı deniliyordu şuan Galatasaray çok cazip her konuda fenerli arkadaşımla iddaa oynuyoruz benden önce galatasaray sivas maçına 1/1 yapmış düşün yani :yenieek:

O ayrı ama Hamit durumu yani. Gökhan için sanmıyorum gelsin.

Sanırım bu sefer 15-20 milyonluk bir oyuncu alma ihtimalimiz olabilir.

Öyle bir his bende de var. Büyük bi bomba kesinlikle patlatacak Baskan. Zeki adam, isi biliyor.

Takimim zaten hepsinden güclü diyor, üstüne de böyle bir bomba patlatirsam yürür giderim diyor.

Cünkü iyi oyuncu almanin disinda farkli artilari oluyor büyük transferlerin. 1-0 galip basliyorsun.

Yani Robben, Di Maria vs. hic sasirmiyorum. Bekliyorum o ayarda bir bomba

Öyle bir his bende de var. Büyük bi bomba kesinlikle patlatacak Baskan. Zeki adam, isi biliyor.

Takimim zaten hepsinden güclü diyor, üstüne de böyle bir bomba patlatirsam yürür giderim diyor.

Cünkü iyi oyuncu almanin disinda farkli artilari oluyor büyük transferlerin. 1-0 galip basliyorsun.

Di Maria geliyomus ne olur ama ya :D Lig oynanmasın hiç o zaman

----------Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Sol bek*

----Alper-G. İnler-Selçuk

---------Sneijder

------Drogba-Burak

( Sol bek*; Clichy, Siqueira, Oczipka, Adriano, Carlinhos, Ansaldi )

Yedekler; Eray, Gökhan, Sabri, Hamit, Jem Karacan, Kerim Frei, Umut Bulut

Altı transferle yaklaşık 35-40 milyon harcayarak müthiş bir kadro kurabiliriz.

Gökhan İnler konusunda böyle bir şans elimize geçmişken değerlendirmek lazım. Benim çok beğendiğim bi oyuncu ve yerli statüsünde oynayabiliyor. Bu da elimizi fazlasıyla rahatlatacaktır. Bir iki hafta izledikten sonra Melo'nun lafını edende pek kalmaz.

Muslera'ya bahsedildiği gibi 22-25 civarı bir teklif gelirse ve Onur alınabilecekse Muslera'da satılabilir benim düşünceme göre. Eray'a teknik ekip güveniyor benim anladığım kadarıyla o yüzden rahatlıkla yazdım yedek kadrosuna.

İnanılmaz mutluyum renkdaşlar Alper'i böyle erkenden bitirdiğimiz için. Alper Potuk sayfasına bakın forumdaki 2 yıldır yazıyorum oraya almamız lazım bu çocuğu diye. Güzel oldu sonu geç olmadan.

sormasi ayip Kaynak ney ?

----------Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Sol bek*

----Alper-G. İnler-Selçuk

---------Sneijder

------Drogba-Burak

( Sol bek*; Clichy, Siqueira, Oczipka, Adriano, Carlinhos, Ansaldi )

Yedekler; Eray, Gökhan, Sabri, Hamit, Jem Karacan, Kerim Frei, Umut Bulut

Altı transferle yaklaşık 35-40 milyon harcayarak müthiş bir kadro kurabiliriz.

Gökhan İnler konusunda böyle bir şans elimize geçmişken değerlendirmek lazım. Benim çok beğendiğim bi oyuncu ve yerli statüsünde oynayabiliyor. Bu da elimizi fazlasıyla rahatlatacaktır. Bir iki hafta izledikten sonra Melo'nun lafını edende pek kalmaz.

Muslera'ya bahsedildiği gibi 22-25 civarı bir teklif gelirse ve Onur alınabilecekse Muslera'da satılabilir benim düşünceme göre. Eray'a teknik ekip güveniyor benim anladığım kadarıyla o yüzden rahatlıkla yazdım yedek kadrosuna.

Melo yok ama ya :( Melo bizim iskelet kodromuzun en vazgeçilmezlerinden ama :(

Yani futbol iyi oyuncu ile oynanıyor parayı harcamak sorun deil geri dönüşü oldukça.

hamitin yanında gökkan kim ki ? farkettiysen adını bile yanlış yazdım çünkü değer vermiyorum ne yapmış avrupada alla sen ? ama fenere gitmesin bize gelsin :yenieek:

gökhan eski gökhan degil artık 2008 deki gibi oynamıyor

Yani futbol iyi oyuncu ile oynanıyor parayı harcamak sorun deil geri dönüşü oldukça.

aslında harcıcaksın renktaş Musleraya 12 milyon euromu ne verdik şimdi 25 30 milyon eurolardan bahsediyoruz

Vereceksin Di Mariaya 20 25 milyon euro mutlaka daha sonra hiç satamazsan aynı paraya satarsın :D

aslında harcıcaksın renktaş Musleraya 12 milyon euromu ne verdik şimdi 25 30 milyon eurolardan bahsediyoruz

Vereceksin Di Mariaya 20 25 milyon euro mutlaka daha sonra hiç satamazsan aynı paraya satarsın :D

Zaten belli isimli futbolcuları 25-26 yaşında iyi para verip alsanda kayıp fazla olmuyor git 25 e al adamı en kotu 20 ye yine satarsın mesela sneijder adamı 10 a satarsın istesen hemen.

----------------------Muslera------------------------

-----------Semih------------------Lescott----------

Eboue-----------------------------------------Clichy

------------------------Inler--------------------------

---------------Alper------------Selcuk---------------

-----------------------Sneijder------------------------

------------Burak----------------------------------------

------------------------------------Drogba---------------

OR

------------------------Onur-----------------------------

--------------Semih-------------Lescott----------------

Eboue---------------------------------------------Clichy

-------------------------Inler------------------------------

---------------Alper--------------Selcuk------------------

--------------------------Sneijder--------------------------

Robben-----------------------------------------------Arda

---------------------------Drogba---------------------------

Clichy veya Lescott yerine, ayni ayarda baska yabancilarda olabilir.

Benim en cok istedigim 11ler söyle.

Meloda kalabilir, onuda cok seviyom. Isimiz zor su lesh yabanci kontenjanindan dolayi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt